פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   עזרה בזיהוי דג |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: עזרה בזיהוי דג (נקרא 2183 פעמים) |
הדפסה |
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 25/11/2011 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
0700 | אחר - לחם אבו סאלח | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 1 | 0.3 |
הדו"ח:שלוש היום בבוקר יוצאים לכיוון הזרם פעם נוספת, הפעם עם מחשבה לחפש בורי בנחל ליד ואז לטרגט איתו , עם מושקאק (מלכודת כרסים ולחם צף) זורקים לנחל ומחקים , בורי לא היה אבל היו המון מושטים קטנים , ואז אחרי שמיצינו ממשיכים לכיוון הזרם עם אותו סט שולח לחם פנימה לעומק ויוצא לו הדג הזה, איך קוראים לדג זה, המון שמות נותנים לו וגרמו לי בלבול
|
-------------------------------
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
לדעתי זה אוט-אט
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
לדעתי זה אוט-אט
 ובעברית כחלון ים תיכוני
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לדעתי זה אוט-אט
 ובעברית כחלון ים תיכוני גם לי נראה כך, והדג הזה מופיע ברשימה שלנו שביומן הדיג...  אגב, אם זה לא לחם אבו-סלאח, גם לחם דוידוביץ יעבוד? 
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
ה העיקר איך הטעם שלו בטיגון?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הדג בתמונה נקרא כחלון ים-תיכוני כפי שרשמו קודמיי. נקרא גם אוט-אוט , אטוט , פלמידות ואפילו אריאן... אף פעם לא נחשב כמעדן קולינרי אבל יחסית לגודלו הוא פייטר לא נורמלי ואם אתה נופל על אחד גדול (25-30 ס"מ) עם ציוד קל אתה צפוי לפייט שלא תשכח  באופן מפתיע לדג שאינו כ"כ גדול ועם פה בהתאם,יש לו עיניים גדולות והוא תוקף לפעמים דמויים שלא נכנסים לו לפה בכלל...  בתמונה פרט שנתפס בעמוד 37 באכזיב לפני כמה שנים בים מבולגן בצהרי היום על ג'יג מוזהב. תראה את הבדלי הגדלים בין הדג לדמוי 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
לדעתי זה אוט-אט
 ובעברית כחלון ים תיכוני גם לי נראה כך, והדג הזה מופיע ברשימה שלנו שביומן הדיג...  אגב, אם זה לא לחם אבו-סלאח, גם לחם דוידוביץ יעבוד?  הקטע הוא שאתה בא בבוקר לאבו סלאח כולו מאובק מקמח והפיתות מהבילות אדים ושואל אותו יש דגים אם הוא עונה כן אתה קונה לחם אם הוא עונה לא אתה קונה זעתר ודוקא לאכילה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לדעתי זה אוט-אט
 ובעברית כחלון ים תיכוני גם לי נראה כך, והדג הזה מופיע ברשימה שלנו שביומן הדיג...  אגב, אם זה לא לחם אבו-סלאח, גם לחם דוידוביץ יעבוד?  הקטע הוא שאתה בא בבוקר לאבו סלאח כולו מאובק מקמח והפיתות מהבילות אדים ושואל אותו יש דגים אם הוא עונה כן אתה קונה לחם אם הוא עונה לא אתה קונה זעתר ודוקא לאכילה הענין בעייתי... מה קורה אם הוא אומר כן ובא לך על פיתה-זעתר? 
|
|
|
|
|
גל יפה אתה לומד 
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
גל יפה אתה לומד  חח ראית מה זה 
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
לדעתי זה אוט-אט
 ובעברית כחלון ים תיכוני גם לי נראה כך, והדג הזה מופיע ברשימה שלנו שביומן הדיג...  אגב, אם זה לא לחם אבו-סלאח, גם לחם דוידוביץ יעבוד?  הקטע הוא שאתה בא בבוקר לאבו סלאח כולו מאובק מקמח והפיתות מהבילות אדים ושואל אותו יש דגים אם הוא עונה כן אתה קונה לחם אם הוא עונה לא אתה קונה זעתר ודוקא לאכילה הענין בעייתי... מה קורה אם הוא אומר כן ובא לך על פיתה-זעתר?  אין בא לך זה רק פיתות חמות , זעתר זה בשביל לך ולחבר , פיתות חמות , מה זה חמות , הנילון נמס כמעט ... וזה לא זעתר אגב זה דוקא , עם האבקה מעל , זעתר זה עם העלים בתוכו
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אצלנו קוראים לדג הזה "סטלה" אל תשאלו אותי למה פשוט אין לי מושג
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|