יום שישי האחרון , מסתכל על הגשם ועושה לאישה פרצוף של כלבלב מסכן , אחרי מס דקות לא ארוכות התשובה הגיעה ״ טוב מה את מסתכל עליי ככה ? ... לך לך , רק תחזור בשעה נורמאלית , שישי היום , אתה פה לקידוש ! ״ הפס המיוחל הגיע , מחליט שאני הולך לשחק בז׳ירז׳ור קצת , בשביל להתאמן ובגלל שגם ככה אין הרבה זמן לעשות חופי, היעד , מרינה הרצליה .
מגיע למרינה ומתחיל לרוץ לכיוון הקצה (עוד טעות , להוריד התרגשות, אין צורך לרוץ ) , מגיע לקצה , מעיף מבט לצד המערבי , לא טוב עובד חזק נראה מסוכן , מעיף מבט לצד המזרחי , רגוע נמוך ואפילו הסלע השטוח עומד בחוץ כאילו קורא לי , אם פני למזרח מתחיל ירידה לכיוון ״השטוח ״ , מגיע לשם בקלילות ושמח על קישורי האיילה שפיתחתי עם השנים .
עברו להם 3 שעות נהדרות !!!! ראיתי תקיפות על הדמויים + תפיסה אחת (גומבר קטן שחזר לשחות ) ואז הגיע השלב הקשה ( נפשית ) של לחזור הביתה , מתחיל לעלות למעלה , ממש לפני הסוף , מניף רגל לבטונדה הבאה בתור , אוחז בידים נותן פוש קטן ובום ! מוצא את עצמי שוכב על הבטונדה למטה (בערך 1.5 מטר נפילה ) כמה שניות של בלבול , קם , אוסף את עצמי וממשיך לטפס , בלי כאבים חוץ מהאגו השבור שאולי מישהו קלט ... הולך לאוטו רגיל , בדרך משוחח קצרות עם דיג , מאחל לו שבת שלום ניכנס לאוטו ונוסע הביתה , מגיע הביתה פורק שותף ואז נכנס בעצמי להתקלח , במקלחת הרגשתי בחוסר נוחות בגב (בין שתי השכמות ) אמרתי טוב קיבלת מכה נוח זה לא ! יוצא ושואל את האישה אם היא רואה פצע שיפשוף ... ״יש לך כחול ״ אז נירגעתי , כחול = חוסר נוחות . שישי עבר הלכנו לישון , באה שבת , קם מנסה להוריד רגליים , זרם עצום מגיע מהגב , נותן צעקה שמשחררת עוד מכת חשמל מהגב ומשם כל תזוזה שלי כרוחה בצרחות ובכי דמעות , ההסכמה על בית חולים לא איחרה לבוא , נסענו (אחרי שעה של ניסיון להיכנס לאוטו)
נזקים : חוליה t 3 סדוקה ...
מסקנות : לא הולכים למדינות /שוברים במזג אוויר סוער , לא משנה כמה אתה בוגר מבוגר עם נסיון של שנים , פשוט לא !
ואם כבר הלכת על אקסטרים , תלכו תמיד בזוגות , במזל אני קמתי והמשכתי רגיל , באותה מידה הייתי יכול לשבור רגל ולאבד את היכולת לנייד את עצמי , אני בספק אם מישהו היה שומע אותי צועק (הגשם ) .
תשמרו על עצמכם , תנהגו בשיקול דעת אל תתנו להתלהבות הדיג לבלבל אותכם .
מקווה לחזור ולהשליך חוטים למים בקרוב (עפ הרופא תוך חודש ) מקווה שהצלחתי להעביר את המסר .
אני יסיים ב יום טוב ודייג בטוח לכולם

מזה משהו , כי הרי בסך הכל כולנו אומרים לי זה לא יקרה !!
. 

צוות המורים!