שתהה לך שנה זו הטובה ביותר עד כה וסימן לבאות , שמכתביך ושנינותך הרבה נמשיך כולנו כאן ליהנות . והלוואי מהאתר שכאן תתמלא מסביבך בעוד ועוד חברים ועל דגים לא רק תקרא כאן בכתוב , אלא תלמד כאן אותנו איך גם תופסים. בריאות וסיבות לחיוכים לך אני מאחל , ואל תשאל למה התכוונתי שרשמתי בכותרת שאתה צריך מקל...
אח יקר מזל טוב ועד 120 כעשרים בריאות הצלחה בכל ואל תעבוד קשה שתמשיך להיות פשוט כמו שאתה חבר שלעולם לא תזקין, אלא רק תתבגר שעל כל מכשול בדרך תדע להתגבר שחיוך מתמיד יפציע על פניך ויתמלאו ברצון כל משאלותיך אמןןןןןןןןןן
ליום הולדת שפע של ברכות ואיחולים שתעשה, תהנה ותמצא את כל הטוב שבחיים שתקום בכל בוקר עם חיוך מרוח שתפעל הרבה, ולפעמים גם תעצור לנוח שהאהבה תמשיך לשרור סביבך שתמיד תראה את כל הטוב שמצוי בך ומה כבר אפשר לאחל לאדם שהתברך בהמון ? הצלחה, אושר , בריאות וכל שתאחל לעצמך (כיד הדמיון) אז תמשיך להיות כזה מיוחד ותדע שכמוך יש רק אחד ממני מוטי
אין לי חוש קצב וגם לא מתחרז לי אז סתם נברך ונראה מה יצא לי לאיש והבן עם ההודעות והשנינות שאצלו הפרגון הפך אומנות נאחל שימשיך להנות כאן איתנו כי את ה"עד 120" כבר אמרנו...
המון מזל טוב חבר
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."