dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
למכירה שמן זית איכותי, השמן מופק מזיתי מגידול עצמי ללא שום תהליך כימי ונאצר בבית בד קטן ע"י מכונה מאיטליה . השמן נקי ביותר ,טרי מלפני שבועיים ללא שום ערבוב של חומר כלשהו,טעם אסלי אמיתי ולא כמו המעורבבים השונים בסופר . מחיר מיוחד לחברי הפורום בקבוק 750CC - רק 40 ש"ח . פח 2 ליטר 100 ש"ח פח 4 ליטר 180 ש"ח גלון 18 ליטר - 800ש"ח נמצא במרכז ומגיע לאן שצריך לפרטים דניאל 052-8029576
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 24, 2014, 20:36:35 PM על ידי dani77
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : נובמבר 24, 2014, 22:16:11 PM » |
|
בהצלחה במכירה
|
|
|
|
ehudbn
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
46
|
|
ברנע?  ?
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : נובמבר 24, 2014, 22:41:47 PM » |
|
מחיר מדהים. מאיפה אתה ?
send from my Mobile
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : נובמבר 26, 2014, 09:31:47 AM » |
|
מחיר מדהים. מאיפה אתה ?
send from my Mobile
פ"ת --לידך 
|
|
|
|
|
מחיר מעולה הייתי רוצה לטעום אני ידבר איתך 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם אתה אחראי לאיכות השמן דני - אפשר לקנות בלב שקט... 
|
|
|
|
|
נשמע מעולה! אין על שמן זית אמיתי! אבא שלי כבר קנה גלון ממישהו באחד הכפרים פה
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
ehudbn
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
46
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : דצמבר 01, 2014, 18:11:39 PM » |
|
טוב אז רק אכתוב שהושורה האחרונה בזן ברנע בענף הזית היא שטות מוחלטת בין שימני הזית השונים ברנע הוא בהחלט לא מהזנים היציבים בהחלט לא זן מדף לא מכיל כמות מאוד גבוהה של פוליפנולים טעמו בחלק גדול מרחבי הארץ בהחלט עדין ולכן הוא כל כך אהוב ע"י המשווקים הגדולים כבסיס לבלנד הלקוח הישראלי בהחלט עבר משמן מחומצן באיכות לא גבוהה שהיה נהוג בארץ בשנים עברו לשמן די נטול טעם וריח שנמצא על המדף היום שחלק גדול ממנו ככל הנראה מיובא ואין בכל הנאמר על ידי כדי להשמיץ את השמן שמוכר דני. שאלתי היתה סתם כי אני לא מת על ברנע זה היה לדני מין שאלה שכזו למה נטעת דוקא את זה?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב אז רק אכתוב שהושורה האחרונה בזן ברנע בענף הזית היא שטות מוחלטת בין שימני הזית השונים ברנע הוא בהחלט לא מהזנים היציבים בהחלט לא זן מדף לא מכיל כמות מאוד גבוהה של פוליפנולים טעמו בחלק גדול מרחבי הארץ בהחלט עדין ולכן הוא כל כך אהוב ע"י המשווקים הגדולים כבסיס לבלנד הלקוח הישראלי בהחלט עבר משמן מחומצן באיכות לא גבוהה שהיה נהוג בארץ בשנים עברו לשמן די נטול טעם וריח שנמצא על המדף היום שחלק גדול ממנו ככל הנראה מיובא ואין בכל הנאמר על ידי כדי להשמיץ את השמן שמוכר דני. שאלתי היתה סתם כי אני לא מת על ברנע זה היה לדני מין שאלה שכזו למה נטעת דוקא את זה?
תודה על התיקון  אני קונה סורי (לסלטים לא לחימום )
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : דצמבר 07, 2014, 08:52:31 AM » |
|
השיקול הוא לא שלי אלא של אבי שהוא הבעלים , אני רק צינור שיווקי . בלי קשר , אני מבטיח לך ברנע או לא השמן הזה לוקח בהליכה הרבה שמנים ממותגים ויעידו על כך הרבה חברים שנהנים מהשמן כבר כמה שנים טובות . מומלץ עכשיו הטעם חזק ודומיננטי במיוחד .
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|