בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  תחרות הבליץ קצת מידע והסבר על תוכנית העבודה
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: תחרות הבליץ קצת מידע והסבר על תוכנית העבודה  (נקרא 1375 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

טוב כמו שאתם כבר יודעים אני משתתף בתחרות בייחד עם ארקדי
אחרי המון הכנות בזמן קצר של פחות מחודש.
ללא יציאות דייג יחד לאותו חוף שבו מתקיימת התחרות אני מקווה שזה לא יפגע בנו אם כי אני מכיר את כל חופי הכינרת ודגתי ברובם דווקא שם לא דגתי.

אז התחרות מתקיימת ביום חמישי הקרוב תחילת דייג ב 08:00
אנחנו נגיע למקום ביום רביעי בערב על מנת לנוח שם לפני תחילת ההגרלה ב 04:00.
החוף הוא שיזף.
ממה שידוע לי מבחינת החוף הוא שווה לכולם אין שם משהו מיוחד הקרקע חולית בחוץ ובפנים.
בשבוע שעבר היו שם מספר גדול של קבוצות והתוצאות היו מעולות אז דגים יש שם כרגע אם הם לא ישנו כיוון צריך להיות דייג.

התוכנית שלנו היא למרקר את הסקטור בשתי נקודות שונות למקם 2 מרקרים אחד במרחק של 120-130 מטר שלפי הבנה שלי העומק במרק הזה הוא סביב 6 מטר שזה מצויין.
והשני 140 ומעלה כמה שניתן.
לאחר מכן להתחיל לפדר בשתי נקודות כל אחד יעבוד על נקודה בתחילת התחרות נפדר מעט יחסית קצת כדורים טקצת פרקטיקאל.
רוב הסיכויים שאת הפידור נעשה בתוך המים כי די קשה להגיע למרחק הזה מהחוף עם כדור או ספומב מה גם שצריך לקחת בחשבון את מזג האוויר רוחות גשם וכו...
לאחר מכן 2 מקלות בכל נקודה.

קרסים במידות 6 לרוב וגם 4.
נתחיל עם 6 ונראה הלאה.
פתיונות בעיקר תירס וטייגר עם תירס פייק פופ אפ בכדי לתת באלנס לריג הפתיון יצוף מעט והקרס תשאר מונחת על הקרקעית מה שיאפשר שאיבה קלה לדג ונעיצה קלה.
נשתמש בשקיות pva.
ורשתות pva נכין מראש 50 סטיקי מיקס קטנות שאותם נלביש על הריג.

משקולות 112 עד 120 גרם.
2 אין ליין 2 פרופלור (נבדוק אם יש השפעה)
הדיפ העיקרי שאני לפחות מתכוון לתת לו קרדיט הוא אמינו דבש קארפ זום לאחר המון חיפושים הצלחתי לשים יד על 6 יחידות.
חוטים על החכות שימנו טכניום 0.28 על 4 מקלות
2 ספודים עם פאוור פרו 0.19 בד
2 מרקרים עם אותו פאוור פרו ואליו מחובר חוט קוני של שימנו מיוחד למרקר גם כן בד.
ספומבים נשתמש במידה מדיום כמות מספקת של פידור נכנסת שם וניתן לזרוק רחוק יותר.
ריגים של עד 20 ס"מ רוב הריגים היו 15 ס"מ.
חוט לריגים 25-30lb.
התערובת עצמה תהיה מזרעים קטנים ובווילס גרוסים
מפני שבתחרות המטרה היא כמה שיותר דגים ופתיונות ופידור קטנים יאפשרו גם לדגים קטנים יחסית להתפס למרות שגם לקרפיון קטן יש פה יחסית גדול.

אחרי שתי תחרויות לא ממש מוצלחות אחת עם ניקו שבוע שלם והשניה עם נועם 4 ימים אני קצת יותר מודע לדרך העבודה בתחרות שבאמת שונה מדייג רגיל.
כמובן שאני הרבה יותר מנוסה ומיומן מפעם.
זה לא יהיה פשוט לתת פייט לקבוצות ודייגים מנוסים מאיתנו בהרבה אבל אנחנו צעירים ורעננים ונתן פייט.
יש לנו כמה שפנים בכובע ואם הם יעבדו אנחנו יכולים להפתיע לפעמים זה טוב לבוא בתור אנדרדוג.

אם מישהו רוצה לייעץ או לתת לנו מידע על החוף הזה אני יותר מאשמח לשמוע
עריכה אחרונה: נובמבר 23, 2014, 01:25:40 AM על ידי ithamar21
 IP: [ מחובר ]
VADIM

חבר פורום

מנותק מנותק

החוף האהוב עליי תפסתי שם את הקרפיון הראשון שלי על הייר ריג בכינרת

היו לנו ימים שהיינו תופסים שם הרבה מאוד נקודה מאוד טובה שאנחנו דגנו שם זה בדיוק בכניסה ישר הולכים

תפסנו שם כמויות בהצלחה  בראוו בראוו
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

לפני הכול, אני בספק לגבי העומק של 6 מטר אבל גם אם יש 3-4 מטר זה בסדר גמור  אתה בסדר
שנית, החוט לספוד נראה לי דק מדי ואני לא סומך על חוט 0.19 שיחזיק לאורך זמן. מציע לך לעלות במידה אפילו ל-80 ליברות (ולא לשכוח אצבעון!)...
לגבי הספומבים, אני מציע לכם לעבוד איתם במינון ורק כשהמים פלטה ואין רוח.
עובדתית לכדורים עם בגלשקה בצורה ממוקדת ככול שניתן יש ותמיד היה יותר אפקט מול פרטיקלס שמתפזרים ובעיקר אם העומק הוא כמו שרשמת של 6 מטר.
לפי התחזיות אתם אמורים להתחיל את התחרות איך שהמערכת הזו מסתיימת שזה רק לטובה, גם אם רק בעניין התנאים לשהייה.
מצד שני, זה עדיין חורף והתנאים לא יציבים וצריך לתת דגש חזק על הצטיידות מבחינת בגדים חמים, בגדים להחלפה, סרבל או שניים ספייר למקרה של תקלות, מיגון נגד גשם וכול מה שמשתמע מדיג במזג אויר כזה!

תהיה בקשר לרביעי בערב וניפגש  callme

שיהיה בהצלחה  אתה בסדר
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
תומר קנטי
חבר פורום

מנותק מנותק

המון בהצלחה , לא כל כך מבין במים מתוקים , אבל נשמע טוב !
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

לפני הכול, אני בספק לגבי העומק של 6 מטר אבל גם אם יש 3-4 מטר זה בסדר גמור  אתה בסדר
שנית, החוט לספוד נראה לי דק מדי ואני לא סומך על חוט 0.19 שיחזיק לאורך זמן. מציע לך לעלות במידה אפילו ל-80 ליברות (ולא לשכוח אצבעון!)...
עובדתית לכדורים עם בגלשקה בצורה ממוקדת ככול שניתן יש ותמיד היה יותר אפקט מול פרטיקלס שמתפזרים ובעיקר אם העומק הוא כמו שרשמת של 6 מטר.
לפי התחזיות אתם אמורים להתחיל את התחרות איך שהמערכת הזו מסתיימת שזה רק לטובה, גם אם רק בעניין התנאים לשהייה.
מצד שני, זה עדיין חורף והתנאים לא יציבים וצריך לתת דגש חזק על הצטיידות מבחינת בגדים חמים, בגדים להחלפה, סרבל או שניים ספייר למקרה של תקלות, מיגון נגד גשם וכול מה שמשתמע מדיג במזג אויר כזה!

שיהיה בהצלחה  אתה בסדר

0.19 בד מספיק אף פעם לא היו לי בעיות עם זה...גם חוט עבה יותר מגביל א. מרחק הזריקה.
וממה שהבנתי מנועם העומק שם ב 120 זה 6 מטר
וכן אנחנו מוכנים עם סרבלים וציוד לחורף כהרגלנו הנושא הזה לא חדש.
וכן בהתאם למזג האוויר נחליט עם מה לעבוד יותר כל תנאי מזג האוויר נלקחים בחשבון
piniab

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בהצלחה אתה בסדר
 כבוד הרב חמסה חמסה
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

שיהיה בהצלחה  אתה בסדר

0.19 בד מספיק אף פעם לא היו לי בעיות עם זה...גם חוט עבה יותר מגביל א. מרחק הזריקה.

אם אתה עובד עם ה-0.19 לספומב, שווה את הסיכון.
לעבודה עם בגלשקה אני מציע לך לעבור לחוט אחר...

מי זה נעם?? 

אני בטוח שיש לך סרבל. אני מדבר על אחד ספייר...

בהצלחה.
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

שיהיה בהצלחה  אתה בסדר

אם אתה עובד עם ה-0.19 לספומב, שווה את הסיכון.
לעבודה עם בגלשקה אני מציע לך לעבור לחוט אחר...

מי זה נעם?? 

אני בטוח שיש לך סרבל. אני מדבר על אחד ספייר...

בהצלחה.

נועם!
וכן יש זוג סרבלים.

ולגבי החוט 0.19 עם לד קור יספיק 
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מחובר מחובר

כולנו במתח... מתבייש
וכמובן תמיד מחזיקים אצבעות להצלחתך איתמר בירה