חשוב לציין את תחילת הסרטון ..הבנאדם חתך דגים ופיזר
מזכיר לי איזה יציאה בשנות התשעים לארה"ב ותפיסת ריד סנאפר באותה שיטה מסירה
לפני תחילת הדייג ואחרי שמורידים עוגן חותכים סרדינים וזורקים לים ..מתחילים כרבע שעה אחרי פיזור כמה
קילוגרמים ..השיטה מעניינת ויעילה מאד ומאד מוזר למה לא משתמשים איתה כאן בארץ..וזה כולל אותי
אם תתבונן היטב, יש לו 4 מקלות
למה לא משתמשים? אולי כי רובנו קצת עצלנים ויותר מידי סקפטים במובן של גישה לפיה: "מה שהולך שם לא ילך כאן".... עובדתית- מה שעובד בחו"ל לרוב עובד אצלנו, הג'יגינג זו הדוגמה הכי טובה...
ישראל, בשביל תפיסות כאלה מוכן להכנס לים עם אבוב... אם כי היו לי ימים לגמרי לא רעים מסירה- למעשה מצוינים- גם מבחינת קצב וגם מבחינת גודל דגים, שילוב כזה של קצב וגודל קשה למצוא כאן אצלנו...
פנטזיה של כל דייג בעולם !! אצלנו אם מפזרים כך צ'אמינג ב2 דקות כל האבונאפחות בצפון המדינה באם אליך .... אין כמו מלאכות על עוגן , השנה היה לנו יום עם 50 קילו של מלכות על עוגן
-------------------------------
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
פנטזיה של כל דייג בעולם !! אצלנו אם מפזרים כך צ'אמינג ב2 דקות כל האבונאפחות בצפון המדינה באם אליך .... אין כמו מלאכות על עוגן , השנה היה לנו יום עם 50 קילו של מלכות על עוגן
מאז ומתמיד טענתי, רצף אכילות מצדיק מעבר מדריפט לעוגן לנסיון- מקסימום מרימים עוגן וממשיכים בדריפט....