פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דיג בולוס מסירה, ויום עצוב לקהילת הדייגים באילת |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דיג בולוס מסירה, ויום עצוב לקהילת הדייגים באילת (נקרא 6735 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 8/11/2014 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שרימפס - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 1 | | | קלמארי - | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | | | שרימפס - | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | | | שרימפס - | שורי (שורי ערפילי) | 1 | |
הדו"ח:שבת שלום לכל חברי הפורום. היום בשעות הבוקר נהרג בתאונת אופנוע ליאור אוחיון, דייג ספורטיבי מוכר וידוע בעיר (אילת ),איש נפלא, עם תפיסות מתוקשרות. ברשותכם אנצל דוח זה כדי לספר על אחת המפורסמות של ליאור ז"ל , תפיסת האינטיאס 45 ק"ג בג'יג במפרץ. מקרה זה הגיע לתיקשורת המקומית לאחר שליאור נאלץ להמשיך להילחם בדג לתוך הגבול הירדני ואף מעבר לכך. כל זאת בליווי ספינת חיל הים שבהתחלה דרשה ממנו לחתוך את החוט ולשוב לשטח הישראלי. לאחר שמפקד הספינה הבין שליאור אינו מתכוון לוותר על הדג והתחנן בפניו שיאפשר לו "להגשים חלום", ליווה אותו מפקד הספינה ושמר עליו מספינות חיל הים הירדני שהבינו את הסיטואציה ואיפשרו לו לחזור ללא שום תקרית. אפשר ליראות סירטון שלו ביוטיוב, הסירטון לא קשור למקרה הנ"ל. בשמי ובשם כל הדייגים באילת אנו משתתפים בצער המשפחה, ושולחים את תנחומינו. סעו בזהירות אמן!!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 08, 2014, 02:01:24 AM על ידי shalom
|
|
|
|
|
|
(Grouper1980)
|
"צוות נתניה" חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יהי זכרו ברוך !! תנחומים למשפחתו ..
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
משתתף בצער המשפחה , שמעתי על התקרית עם האינטיאס בהחלט מקרה מעורר כבוד לאהבת הדיג שבו http://www.ereverev.co.il/article.asp?id=18455
|
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
ת.נ.צ.ב.ה
וכמו שכתב שלום סעו בזהירות החיים יקרים יותר מכול דבר אחר
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
עצוב... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
יהי זכרו ברוך !! תנחומים למשפחתו ..
תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ת.נ.צ.ב.ה
וכמו שכתב שלום סעו בזהירות החיים יקרים יותר מכול דבר אחר
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
אמת
|
|
|
|
|
|
|
|
|
עצוב...  נכון גיא, שנדע רק בשורות טובות
|
|
|
|
|
|
|
יהי זכרו ברוך  זוכר את המקרה ההוא שנסחף לירדן זה היה בחדשות
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
יהיה זכרו ברוך ,זוכר טוב מאוד היה גם דיון שהועלה כאן בפורום אז בעקבות אותה תפיסה מפורסמת היו שחשבו שהבחור משוגע והיה צריך לוותר וכדומה אני זוכר את התגובה שלי באותו דיון{מישהו מהמנהלים יכול לחפש ולהעלות את הדיון? } רשמתי שאני בחיים לא הייתי מוותר וממשיך עם האנטיאס עד הסוף על דג כזה וחלום כזה לא מוותרים אז אם זכרוני אינו מטעה אותי היו שחשבו הפוך ממני
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 08, 2014, 15:37:17 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
58
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
עצוב לשמוע.
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יהיה זכרו ברוך. לא שמעתי על התאונה והפרטים שלה אבל אופנוע ים כמו אופנוע כביש-אפשר לנהוג כמו שצריך ואפשר להשתולל לא כמו שצריך וגם יכולים להיות קורבן של כלי גדול יותר בלי שום אשמה!
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|