| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 7/11/2014 | מרכז - תל אביב | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5:40 | בצק רגיל - | אראס (סיכן הודי/משורטט) | 4 | 300 ג' |
| 5:10 | בצק רגיל - | בורי דהבאן (קיפון זהוב) | 3 | 300 ג' |
הדו"ח:
היי,קוראים לי ניר בן 13משתמש די חדש בפורום אז קודם כל פורום מצוין
שמשתף מלא ידע ועוזר מאוד.אז לדו''ח- מתעוררים מוקדם 3:45 שותים משהו להתעורר ונוסעים לים. איך שמגיעים מתחילה רוח קפואה
אבל מה לא עושים בשביל קצת ים?
מתמקמים פורסים חכות www_MyEmoticons_com__fishing;אני ואבא שלי עם בוס ואח שלי עם רולר ים יחיסת שטוח עם לפעמים רוחות שמקשות לדוג עם בוס אבל מצליחים להוציא כמה אראסים ובורים.
אחרי שעה בערך השמש מתחילה לעלות ושומעים בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מטורף ושומעים דייג שצועק ''החכה ! החכה!'' רואים את החכה שלנו משתחווה למים עם יצאת חוט מטורפת
(חכה של 150 שח פלוס רולר 150 אפרט בדיוק בסוף הדוח) יש לציין שהרולר והחכה בנויים אולי לרבע מהכוח הזה ואחרי יציאת חוט של בערך דקה בלי הפסקות אני רואה שנשאר אולי 20 מטר של חוט ברולר(חוט 0.45 30 ליברה + שוק לידר חוט 0.8 ) אח שלי רואה את זה ומנסה להדק את הקלאצ' ופתאום בום החוט מתפוצץ
הדג לקח את הריג עם הכל
(בחיים לא קרה לי יצאת חוט שכזאת ריצה של 85 -100 מטר בלי עצירה!)התפיסה הייתה על בשר אדום נתח מספר 5 כן כן מה שאתם קוראים
רוצו לחנויות 
מה לדעתכם זה היה? גומבר\אינטיאס\משהוא אחר?
לדעתי הדג היה במשקל 3-5 קילו החכה עמדה בעומס אבל הרולר והחוט לא אני מזכיר שמדובר בחוט 0.45 (הפיצוץ לא היה בקשר) להחליף רולר? חוט?
תודה לעונים

ציוד:חכה: daiwa sensor boat 27 te משקלי זריקה 50 250 ג' 2.70 מ'
רולר: sweepfire4000x daiwa