roeiel
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
33
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 22/11/2011 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| פתיון בשרי אחר - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 7 | |
הדו"ח:אני וחבר שעוד יומיים מתגייס ונדבק בחיידק הדייג שלי החלטנו לצאת בבקר קצת לדייג בוס בפעם האחרונה שלו לפני שהוא מתגייס  הבאתי פתיון של שרימפס ולמקרה שיגמר גם חזה עוף , הגענו למקום (איזור מרץ חיפה לכיוון קריות ) , ים מעט גלי ומלוכלך , התחלנו לדוג וכרגיל יצאו סרגוסים קטנים , מה שהפתיע שהיום דווקא הסרגוסים חשקו בחזה עוף והתפיסות איתו היו גדולות מאלה עם השרימפס .. בין הסרגוסים הקטנים יצאו בערך חמישה גדולים דווקא על החזה  בזוית העין אני רואה את החבר נאבק להוציא דג מהמים , חשבתי סרגוס מפלצתי אך שראינו את הראש שלו התברר שזה היה לוקוס , למרבה הצער החוט נקרע משום מה והלוקוס ברח . כניראה שהים רצה להביא לחבר מתנת גיוס ושוב מאבק בדג שהתברר כסרגוס מפלצתי או דניס גדול מאוד .  החבר הביא אותו כמעט אליו אך הדג נפל בין הסלעים ונעלם  בסך הכל היה דייג מהנה אומנם לא כמות גדולה אבל העיקר ההנאה בים ובדיג  תמונה של כמה מהסרגוסים http://www.siz.co.il/view/nmnjdigzy4w4.jpg.htm
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יופי של דגים  מזל טוב לחבר לרגל הגיוס  בהצלחה בבאות  ולפי דעתי החזה עבד יותר כי לפי מה שרואים בתמונה כולם זכרים 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 22, 2011, 14:28:08 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
|
תמשיך להתמיד והתוצאות יבואו והכמיות יעלו. מכל מקום תפיסות יפות ,דוח ממצא . והחשוב מכל העיקר ההנאה שבדייג. המשך דייג פורה ומהנה.
יוסי acigar;סרגוס הדייג והים מהצפון
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
עם ההתמדה יבואו התוצאות  את החזה עוף המלחת מעט או כמו שהוא?
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
כל הכבוד איזה סרגוסים ! קצת חבל שהלוקוס נפל, אבל אל תשכח דג אחד ברח היום מחר יבוא דג גדול פי 2  בתיאבון ! 
|
|
|
|
roeiel
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
33
|
|
עם ההתמדה יבואו התוצאות  את החזה עוף המלחת מעט או כמו שהוא? המלחתי מעט שייהיה יבש ויתפס טוב בקרס  יופי של דגים  מזל טוב לחבר לרגל הגיוס  בהצלחה בבאות  ולפי דעתי החזה עבד יותר כי לפי מה שרואים בתמונה כולם זכרים  
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יופי של דגים והעיקר שנהניתם מהיציאה לים
איזה גמברי אתה משתמש? וורוד? קריסטל? אדום? ..ומה הגודל?
איזה גודל קרסים?
גם הפעם השתמשת עם מצוף או ניסית בלי?
בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
יופי של דגים  מזל טוב לחבר לרגל הגיוס  בהצלחה בבאות  ולפי דעתי החזה עבד יותר כי לפי מה שרואים בתמונה כולם זכרים   לא מפספס משפט אהה אביחי ? 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נפגשנו שם פעם הבאה הדגים יהיו בשקית
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של דגים  מזל טוב לחבר לרגל הגיוס  בהצלחה בבאות  ולפי דעתי החזה עבד יותר כי לפי מה שרואים בתמונה כולם זכרים   לא מפספס משפט אהה אביחי ?  לא רק לא מפספס אלא גונב לי את המשפטים  ובכל זאת גורם לי ל-  שניצל לרוב היה פתיון לא רע, אם כי לטעמי גמברי אמור לעבוד טוב יותר- אם הוא טרי ולא נופל מהקרס. טוב לדעת שהשניצל עובד- לטובת מי שנתקע ללא גמברי/קלאמרי ומרגיש "חם" לצאת לדוג... דרך טובה לבלות עם החבר לפני גיוס  אגב רועי, לא יודע איפה בדיוק הייתם אך לדעתי רצוי לא לאכול דגים מהמפרץ- לא על בסיס קבוע, יחסית די מזוהם מבחינת הקרקעית...
|
|
|
|
roeiel
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
33
|
|
איזה גודל קרסים?
בהצלחה בבאות
השתמשתי בגמברי אדום בגודל בינוני-גדול ,קרסים מידה 7 ,עם מצוף גם הפעם 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
איזה גודל קרסים?
בהצלחה בבאות
השתמשתי בגמברי אדום בגודל בינוני-גדול ,קרסים מידה 7 ,עם מצוף גם הפעם  המלחת לפני וחתכת לגודל הרצוי? למה לא ניסית בלי מצוף למרות שקיבלת המלצה ? 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
roeiel
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
33
|
|
איזה גודל קרסים?
בהצלחה בבאות
השתמשתי בגמברי אדום בגודל בינוני-גדול ,קרסים מידה 7 ,עם מצוף גם הפעם  המלחת לפני וחתכת לגודל הרצוי? למה לא ניסית בלי מצוף למרות שקיבלת המלצה ?  המלחתי וחתכתי מראש , ההמלצה ברחה לי מהראש  , בפעם הבאה אני חייב לנסות 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 23, 2011, 14:57:47 PM על ידי roeiel
|
|
|
|
|
RANZ
|
חבר פורום 
מנותקגיל: