פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   המלצה |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: המלצה (נקרא 1958 פעמים) |
הדפסה |
|
|
eyalf
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
המלצה
« ב- : נובמבר 03, 2014, 20:51:15 PM » |
|
שלום אנשים מבקש המלצה על חכה לדייג על חי גם לאניאסים ושלא תהיה כמו מקל מטאטא תודה לעונים תקציב של עד חמש מאות...
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #1 ב- : נובמבר 03, 2014, 23:53:56 PM » |
|
בלאק וידו... יש לי כזו.. מאסיבית אך עדיין ניתן לתמרן איתה.. ממליץ 
|
|
|
|
|
|
|
אייל מה איתך איש יקר? השאלה איפה אתה עובד ? אם אתה עובד ממקום חולי אני ממליץ לך על מקלות חוף עד 250 גרם או 300 אם אתה עובד מסלעים עדיף לקחת מקל שגם יאפשר לך לתקוף את הדג כדי שהדג לא ילך למקום לא רצוי
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2014, 08:56:25 AM על ידי הלל-ירושלים
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : נובמבר 04, 2014, 08:33:29 AM » |
|
בלאק וידו... יש לי כזו.. מאסיבית אך עדיין ניתן לתמרן איתה.. ממליץ  מצטרף להמלצה אבל עם הסתייגות. הדגם הישן שיצא עם מדבקה של DAIWA בהחלט מכסה את מה שאתה רוצה אבל הדגם שיצא תחת מדבקת LEADER יתאים לחוף אבל אני לא בטוח לגבי אינטיאסים... אותו השם ונראות דומה אבל משהו השתנה ולא לטובה... יש חכות חוף במשקלים עד 250-300 גרם שבהחלט הייתי מנסה איתם גם על אינטיאסים (כמובן עד גבול מסוים...) אבל התקציב של 500 ₪ שנתת, לא מכסה... עובדתית, יצאו אינטיאסים על בלאק ווידו, מרינר פסיפיק, שימנו ונג'נס, אוקומה סלילו, מרינר הבי ואפילו מיטצ'ל אפצ'י... חוץ מהשימנו ונג'נס, כולן מתחת לתקרת התקציב שלך...
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
greendude
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : נובמבר 04, 2014, 12:26:04 PM » |
|
בלאק וידו... יש לי כזו.. מאסיבית אך עדיין ניתן לתמרן איתה.. ממליץ  מצטרף להמלצה אבל עם הסתייגות. הדגם הישן שיצא עם מדבקה של DAIWA בהחלט מכסה את מה שאתה רוצה אבל הדגם שיצא תחת מדבקת LEADER יתאים לחוף אבל אני לא בטוח לגבי אינטיאסים... אותו השם ונראות דומה אבל משהו השתנה ולא לטובה... יש חכות חוף במשקלים עד 250-300 גרם שבהחלט הייתי מנסה איתם גם על אינטיאסים (כמובן עד גבול מסוים...) אבל התקציב של 500 ₪ שנתת, לא מכסה... עובדתית, יצאו אינטיאסים על בלאק ווידו, מרינר פסיפיק, שימנו ונג'נס, אוקומה סלילו, מרינר הבי ואפילו מיטצ'ל אפצ'י... חוץ מהשימנו ונג'נס, כולן מתחת לתקרת התקציב שלך... יש איזה 4 וונג'נס לחוף - 3 חלקים , 2 חלקים 3.3 מטר, טלסקופית ו-3 חלקים 4 מטר... נראה לי שכל ה-4 מתחת ל-500 שקל. אז לאיזו מהן התכוונת?
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : נובמבר 04, 2014, 13:45:17 PM » |
|
בלאק וידו... יש לי כזו.. מאסיבית אך עדיין ניתן לתמרן איתה.. ממליץ  מצטרף להמלצה אבל עם הסתייגות. הדגם הישן שיצא עם מדבקה של DAIWA בהחלט מכסה את מה שאתה רוצה אבל הדגם שיצא תחת מדבקת LEADER יתאים לחוף אבל אני לא בטוח לגבי אינטיאסים... אותו השם ונראות דומה אבל משהו השתנה ולא לטובה... יש חכות חוף במשקלים עד 250-300 גרם שבהחלט הייתי מנסה איתם גם על אינטיאסים (כמובן עד גבול מסוים...) אבל התקציב של 500 ₪ שנתת, לא מכסה... עובדתית, יצאו אינטיאסים על בלאק ווידו, מרינר פסיפיק, שימנו ונג'נס, אוקומה סלילו, מרינר הבי ואפילו מיטצ'ל אפצ'י... חוץ מהשימנו ונג'נס, כולן מתחת לתקרת התקציב שלך... יש איזה 4 וונג'נס לחוף - 3 חלקים , 2 חלקים 3.3 מטר, טלסקופית ו-3 חלקים 4 מטר... נראה לי שכל ה-4 מתחת ל-500 שקל. אז לאיזו מהן התכוונת? הכוונה היתה לשימנו טלסקופית. TELE130... עד 200 גרם... אם מתחת ל-500, אחלה . היה זכור לי יותר... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
greendude
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
החכה היחידה שרלוונטית לו באמת תהיה ה-2 חלקים 3.3. ואולי אני לא מעודכן במחיר שלה, אבל נראה לי שיש מצב ל-500. לגבי ה-3 חלקים - אני באמת לא יודע. יש מצב שהיא מגיעה גם ל-700, אבל אישית הייתי מציע לו לחסוך אם זה הכיוון שהוא רוצה
|
|
|
|
|
|
|
אני לא מודע למחירים אבל אני אישית משתמש ב 3 חכות. 1. Leader yellowtail 2. Lion chempion 3 חלקים 3. Shimano hyperloop
כולם מעולות לדעתי.. השימנו הייפרלופ עד 500 גרם.. כל השאר עד 300 בערך..
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא נראה לי שאיל התכוון לחכות חלקים 
|
|
|
|
|
|
eyalf
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האמת שאני רוצה חכת חלקים אני חושב על השימנו הייפרלופ איך המאיה שני חלקים???
|
|
|
|
|
|
eyalf
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האמת שאני רוצה חכת חלקים אני חושב על השימנו הייפרלופ איך המאיה שני חלקים???
|
|
|
|
|
|
|
המאיה שני חלקים זה המקל מטאטא ,יש לי אחד שמשמשת אותי להוציא את המכשיר,עפיפון או בלון אני לא ממליץ על המקל
את השימנו אני לא מכיר אבל יש חכה שהייתי ממליץ לך זה הmitchell mag pro elite africa יש לי אחד כזו ,אני לא יודע עם יש אותה בארץ אבל היא שווה כל שקל
אם אתה מתכוון לדוג אותם במקום שאתה דג בדרך כלל ,הייתי ממליץ לך להשתמש במקל שיותר מטאטא
|
|
|
|
|
|
tn1971
|
מתעניין
מנותקגיל:
54
|
|
wft never crack חכה לדייג של גדולים, משלי זריקה עד 700 גר' מאוד מרוצה ממנה למעט העובדה שהיא רק 3 מטר ומרחקי הזריקה בהתאם. ובתקציב שלך
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]