| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/11/2014 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5:45 | דמוי דג קטן - "כלב" | חניתן דק | 1 | |
הדו"ח:
שלום לכל חברי הפורום.
בשבועות האחרונים( בסופ"ש) אני מקדיש את זמני לדיג מסירה, ועדיין מחכה לדגים מרשימים שעוד יבואו.

למעט לוקוסים לא גדולים ופרידות (אחלה דגים) בבולוס, המפלצות עדיין שוחות חופשי ויש לא מעט.
נושא הג'ירג'ור אצלי טבוע עמוק מאוד והוא בהחלט הולך איתי גם לסירה, ומסביר לחבר שלי שחוץ מבולוס יש עוד שיטות מעניינות מעבר לפיתיון נעוץ על קרס וחוט. למזלי החבר דווקא כן מעוניין ללמוד ולדעת יותר, בנושא הדמויים , והציוד, ושיטות הדיג, ואני מצידי "לוגם בהנאה" מהידע שלו על הים, דיג מסירה והשיטות ששמורות לו.

ולמה אני מספר את זה? מפני שכשאתה נמצא על החוף ואתה רואה את הסירות אתה מיד מוכן להתחלף עם מי שנמצא שם, וכשאני נמצא בסירה המצב הוא הפוך.
אין ספק שדיג מסירה בעומקים ,שם נמצאים הגדולים הופך את העניין ליותר רציני.
כמו שכתבתי ואמרתי כבר בעבר ,השעה וחצי של הבוקר לפני העבודה מוקדשות לדיג, והדבר חזר שוב עם שעון החורף.
בחמש ורבע מגיע "למפלט" מתארגן עם ציוד קל, מקל 1 עד- 10 גרם , רולר 2500 , ןחוט 10 ליברות.
מחליט לעבוד עם "כלב" שנקנה ב35 ש"ח 8.5 גרם ומזהה רדיפות אחרי הדמוי ו-
שזה כבר יקרה.ואכן ב- 5:45 מקבל תקיפה ונעילה ומתחיל הקרב.
יציאות חוט ארוכות, אבל בסוף הדג נמצא מטר ממני ואני מבין שאין סיכוי להוציא אותו בהנפה, וגם לא לתפוס את החוט ולהרים(החוט יקרע עם הדמויי) ומחליט להוציא אותו עם גאנ'ץ.