| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 31/10/2014 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 16:30 | דמוי סיליקון - רגלו | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | בערך 1ק"ג |
הדו"ח:
שלום חברים ...
אז סוף סוף הגיע היום שכל כך חיכיתי לו . יום שישי בבוקר אני ורועי עקיבא ( גם לו יש סיפתח פה בפורום מברוק!)
מוזמנים לברית של חבר .השעה 12 בצהרים אני מתארגן לברית ומדבר עם רועי שאני אוסף אותו מגיעים לברית קצת באיחור
. אומרים מזל טוב מקבלים ברכה מהסנדק
ויושבים לנו בשולחן . רועי בא אלי אומר לי יצחקי בוא נלך שקיעה ...אני מסתכל עליו כולי מופתעעע :oאומר לו מה אתה רציני גשם רציני בחוץ cl:זה לא מתאים לך חחחח . הוא אומר לי אני זורם אם אתה רוצה בוא נלך .. השעה 2 וחצי בערך אני אומר לו יאאלה אחי בוא נוסעים , מתקשרים לעוד חבר ויאאלה מתארגנים ויוצאים . מגיעים לנקודה בערך בשעה 16:00
.. אני מסתכל על הים ואומר לעצמי בלב יאאלה גיא אתה חייב להביא אותו היום יש זרם חוזר יש גלים יש קצף הוא יבוא הוא יבוא... פותח את הסט שלי שמוחבר עליו כבר בומבט מכין כבל של מטר בערך מחבר סילקון רגלו ומתחיל לעבוד .. רועי והחבר השני בנתיים מתחילים לסרוק את החוף ומתרחקים מימני .. אני נישאר באותו נקודה זורק מחזיר( גלגול איטי עד בינוני) זורק מחזיר פתאום לא רחוק מימני אני מרגש פיצוץ על המקל אני אומר לעצמי בלב בבקשה לא סלע ( לפעמיים מגרדים סלעים וחיים בסרט שדג נוגס... ) מרים את המקל ובום אני מרגיש שהוא מושך אותי לימין ... כולי לא מאמין :oואומר בלב סוף סוףףףףףףףף רק שלא יברח !!!
בנתיים אני צועק לרועי ולחבר והם לא שומעים .. צועק צועק פתאום רועי קולט את המקל שלי וישר מתחיל לרוץ לכיווני .. אני במלחמה קצרה עם הדג כבר חושב אולי ניתן לו קצת חוט עד שתפסתי... לפחות נהנה עד הסןף! בסוף מחליט לא לתת לו חוט בא גל טוב ואני הולך אחורה והדג מבצבץ לו מהים ישר לחול ht:אני מסתכל עליו ורואה גומבר יפיוף yahoo:וכולי מבסוט!! סוף סוף הוא הגיע

אז לאחר 3 חודשיים הוא הגיע:) נקווה לעוד דוחות בהמשך החורף שלנו בהצלחה לכולם
הדג:

תפיסה יפה