פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   בעיה עם השלט של הזמזמים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בעיה עם השלט של הזמזמים (נקרא 3040 פעמים) |
הדפסה |
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2014, 19:10:56 PM על ידי carp pro
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
בדקת שזה לא בעיה בחיבורים או בטרייה חלשה?
לגבי הסווינגרים הם סבבה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2014, 12:09:41 PM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
לגבי הסווינגרים הם סבבה
סבבה איתמר היום הייתי בחנות וסידרו לי את השלט הסוללה הייתה הגורם הבעייתי בקשר לסווינגרים אני יזמין ועוד שאלה קטנה כדאי לשם את הרוד פוד בכיוון למעלה או בכיוון ישר
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לגבי הסווינגרים הם סבבה
סבבה איתמר היום הייתי בחנות וסידרו לי את השלט הסוללה הייתה הגורם הבעייתי בקשר לסווינגרים אני יזמין ועוד שאלה קטנה כדאי לשם את הרוד פוד בכיוון למעלה או בכיוון ישר כול אחד והעדפות שלו... יש כאלו שמניחים את החכות במקביל לקרקע, יש כאלו שמרימים מעט כלפי מעלה (במקרים של גלים) ויש כאלו שמורידים כלפי מטה שהקצה של החכות כמעט נוגע במים... אישית מעדיף מקביל לקרקע ובקו ישר ליציאת החוט מהחכה. שמח לשמוע שהבעיה עם השלט נפתרה אבל לא ברור לי למה בכלל הוא דלוק כשהוא לא בשימוש  סתם חבל על הסוללה... בזמן שהוא לא עובד, נתק אותו  (וגם את הזמזמים...)
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
לגבי הסווינגרים הם סבבה
סבבה איתמר היום הייתי בחנות וסידרו לי את השלט הסוללה הייתה הגורם הבעייתי בקשר לסווינגרים אני יזמין ועוד שאלה קטנה כדאי לשם את הרוד פוד בכיוון למעלה או בכיוון ישר כול אחד והעדפות שלו... יש כאלו שמניחים את החכות במקביל לקרקע, יש כאלו שמרימים מעט כלפי מעלה (במקרים של גלים) ויש כאלו שמורידים כלפי מטה שהקצה של החכות כמעט נוגע במים... אישית מעדיף מקביל לקרקע ובקו ישר ליציאת החוט מהחכה. שמח לשמוע שהבעיה עם השלט נפתרה אבל לא ברור לי למה בכלל הוא דלוק כשהוא לא בשימוש  סתם חבל על הסוללה... בזמן שהוא לא עובד, נתק אותו  (וגם את הזמזמים...) הזמזים לא היו דלוקים יש לי כפתור שמדליק ומחכה לגבי השלט הוא לא פועל גם כנראה שכחתי לכבות א ושמהוא אבל הסוללה הייתה בעייתית בכללי
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מסכים עם מישה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
שתיהם טובים וכל אחד מהם מתאים מסיטואציות שונות גם אני משץמש בכאלה עם מוט מתכת אבל השתמשתי בעבר בכאלה עם שרשרת ברזל והם מעולים הקטע של הלד בסווינגר פחות קריטי לי פעם חשבתי שזה נחוץ היו לא משהו
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שתיהם טובים וכל אחד מהם מתאים מסיטואציות שונות גם אני משץמש בכאלה עם מוט מתכת אבל השתמשתי בעבר בכאלה עם שרשרת ברזל והם מעולים הקטע של הלד בסווינגר פחות קריטי לי פעם חשבתי שזה נחוץ היו לא משהו
זה לא נחוץ כשיש לך זמזמים עם שלט, אבל כמו שלי- בינתיים, יש זמזמים בלי שלט, חייב את הלד בסווינגר..
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
זה לא נחוץ כשיש לך זמזמים עם שלט, אבל כמו שלי- בינתיים, יש זמזמים בלי שלט, חייב את הלד בסווינגר.. מישה מה הקשר בין זמזמם עם שלט לבין סווינגר עם לד?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
זה לא נחוץ כשיש לך זמזמים עם שלט, אבל כמו שלי- בינתיים, יש זמזמים בלי שלט, חייב את הלד בסווינגר.. מישה מה הקשר בין זמזמם עם שלט לבין סווינגר עם לד? הקשר הוא שכשהסוינגר יורד הוא מושך את החוט ואז הזמזם מזמזם ואתה יודע איזו חכה מקבלת אכילה לכן אין חשיבות ללד
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה לא נחוץ כשיש לך זמזמים עם שלט, אבל כמו שלי- בינתיים, יש זמזמים בלי שלט, חייב את הלד בסווינגר.. מישה מה הקשר בין זמזמם עם שלט לבין סווינגר עם לד? במקרה של לד יהיה הרבה יותר קל לראות באיזו חכה יש ריצה מאשר לפי הנורית הקטנה בזמזמים עצמם. כשיושבים באוהל ויש ריצה ואתה עם שלט, אפשר לראות איזו חכה אבל כשיושבים בחוץ ליד החכות ויש ריצה, אף אחד לא טורח להסתכל על השלט...
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
זה לא נחוץ כשיש לך זמזמים עם שלט, אבל כמו שלי- בינתיים, יש זמזמים בלי שלט, חייב את הלד בסווינגר.. מישה מה הקשר בין זמזמם עם שלט לבין סווינגר עם לד? במקרה של לד יהיה הרבה יותר קל לראות באיזו חכה יש ריצה מאשר לפי הנורית הקטנה בזמזמים עצמם. כשיושבים באוהל ויש ריצה ואתה עם שלט, אפשר לראות איזו חכה אבל כשיושבים בחוץ ליד החכות ויש ריצה, אף אחד לא טורח להסתכל על השלט... לדעתי זה לא נכון אבל סבבה
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
זה לא נחוץ כשיש לך זמזמים עם שלט, אבל כמו שלי- בינתיים, יש זמזמים בלי שלט, חייב את הלד בסווינגר.. מישה מה הקשר בין זמזמם עם שלט לבין סווינגר עם לד? הקשר הוא שכשהסוינגר יורד הוא מושך את החוט ואז הזמזם מזמזם ואתה יודע איזו חכה מקבלת אכילה לכן אין חשיבות ללד כשהסווינגר יורד החוט משתחרר לא נמתח כשהוא עולה החוט נמתח זה אחד. שתיים גם ללא סווינגר הזמזם יאותת על אכילה הסווינגר נועד לתת עוד אינדיקציה אם הדג שוחה לכיוון הוא ירד אם הדג שוחה לעומק הוא יעלה. הלד נותן יותר תאורה זה נכון אבל דגתי לא מעט עם כאלה ללא לד ותמיד שמתי לב איפה האכילה.
|
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
בקיצור אני קונה סוונגרים כמו של מישה