dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
משנה לשנה הרמה עולה, ללא ספק אחד ה- ארועים בה' הידיעה הייתי במפגש שנה שעברה ובזה שעכשיו וללא ספק אני רואה את ההתקדמות ברמה, בהשקעה ובאיכות. תודה לנותני החסות דוד ואבשה  למנהלי הפורומים השונים ולכל מי שטרח ועמל על המפגש הזה ללא ספק משפחה אחת גדולה - אישית התרגשתי לראות את כולם יחד מצפה כבר למפגש הבא 
|
-------------------------------
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
fy750
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
היה שווה להגיע רחוק מהדרום ארוע מדהים ומושקע. תודה ענקית לכל מנהלי הפורום ולחברים שעזרו בכל הדברים מסביב תודה לנותני החסות דוד ואבשה הסתכלתי קצת מהצד על כל האנשים בדשא, בבריכה, בסימולטורים ואי אפשר שלא לשים לב כולם עם חיוך ענק על הפנים וזה אומר הכל הבעיה היחידה שהייתה לי שלא הספקתי להכיר ולדבר עם כמה אנשים שמכיר מאחורי המקלדת ועל כן דרוש דחוף דחוף מפגש נוסף
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
הבעיה היחידה שהייתה לי שלא הספקתי להכיר ולדבר עם כמה אנשים שמכיר מאחורי המקלדת ועל כן דרוש דחוף דחוף מפגש נוסף
מה שנכון יאן  מה אתה אומר, שנארגן להם עוד איזה "מפגשון" הפעם בדרום? 
|
|
|
|
kobi.shalom
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על מפגש איכותי ומפנק! כיף לראות את האנשים מאחורי המקלדת,הדוחות והמאמרים  שאפו למארגנים ונותני החסות 
|
|
|
|
D_A
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה מפגש ברמה גבוה מאוד האירגון היה מופתי ואני בטוח שהמון אנשים עבדו קשה כדי שיראה כך - תודה וכל הכבוד לכל העוסקים במלאכה 
|
WOW FISHING TEAM
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
כרגיל המפגש היה מעולה. הרף רק עולה מפעם לפעם, מצפה למפגש הבא
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
באמת היה מדהים התבאסתי שלא יכולתי להישאר עד הסוף
|
|
|
|
שי מלכה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים יקרים תודה מעומק הלב נהניתי לפגוש מכרים ודייגים יקרים שהדייג הספורטיבי חשוב להם תמיד שמח לקדם ללמד ולהעביר כל ידע שברשותי בברכה שי
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חברים יקרים תודה מעומק הלב נהניתי לפגוש מכרים ודייגים יקרים שהדייג הספורטיבי חשוב להם תמיד שמח לקדם ללמד ולהעביר כל ידע שברשותי בברכה שי
שי תודה לך איש יקר על הרצאה מרתקת יישר כוח ידידי 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
עוד לא היה מפגש ברמה כל כך גבוהה עם כל כך הרבה פינוקים וכמות כזו של חברים טובים !
תודה רבה ל :
ה-צוות של שימאנו ישראל אלה מלפנים ואלה מאחורי הקלעים .
הנהלת הפורום שעשתה טרחה ועמלה בכדי להרים מפגש ברמה כה גבוהה.
ולכל אלו שעזרו ועשו הרבה להרמת המפגש .
ברכות לכל זוכי הפרסים תהנו מהם .
היה מפגש מהנה מאוד ועוד יותר כייף היה לפגוש את החברים .
ניפגש בים ובמפגשים הבאים .
ינון .
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
אחד המפגשים היותר מרשימים שביקרתי בהם ! שמחתי לפגוש המון חברים ותיקים. המון תודה להערכה מנותני החסות, לצוות הניהול המופלא של הפורום ולכל מי שעזר יסייע בהקמת המפגש.
מתי נפגש הבא ?
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
הופתעתי שמאמון, שהיה חסר לי אישית, לא הוזכר במילה אחת על ידי כל מי שדיבר וחילק תשבחות ותשורות לעמלים להצלחת הפורום, דומני שגם לא ראיתי חברי הצוות מנצרת.
והאם לא הופתעת שמאמון נעלם מהפורום מבלי להשאיר עקבות???!!! יהיו הסיבות אשר יהיו, כמי שהיה אחד ממנהלי הפורום, שקיבל מכל החברים קרדיט, פירגון והערצה. מן הראוי היה שיכתוב מס' מילות פרידה, ולא יתנדף כאילו לא היה....
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 09, 2014, 10:54:28 AM על ידי piniab
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מיפגש המילניום  גם בלי ליהיות רואים מהתמונות והתגובות שהיה וואחד מיפגש ולהיתבעס שלא היינו  העיקר רואים שוב פעם  זה 
|
|
|
|
yoni
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה לכל מי שעמל, היה יופי של מפגש. תמיד כיף לפגוש את החברים  יוני