| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 26/10/2014 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| - | לוקוס "יהודי" | 1 | ||
| - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 4 | ||
הדו"ח:
הפלמידות מלא בים
אמצע שבוע אנחנו שלושה חברים קובעים לצאת לשישי דייג יום חמישי מקבלים דיווח מחבר שיש רוחות מזרחיות והוא מבטל את היציאה מחשש לסחף
טוב אני כבר יותר משבוע לא בים מה עכשיו רוחות מזרחיות היצר גובר על השכל ומחליט בכל זאת ללכת לבדוק אני ועוד חבר איגור מחליטים לתת צ'אנס
יום שישי מגיע אנחנו נפגשים במקום יוצאים מהרכב מסתכלים סביב הים פלטה והרוח איפה היא ? החבר אמר רוחות מזרחיות וביטל אז איפה הרוח
בשלב כלשהו בדייג כבר התחלתי לבקש שיהיה רוח כי התחיל להיות חם וכבר לא היה אכפת לי שתבוא רוח לא משנה לי מאיזה צד העיקר שתבוא
טוב ארגנו ציוד ואנחנו יוצאים אני מכין בובה בינונית לטרולין ואיגור שם בובה קטנה לטרולין עם חוט פלדה אנחנו מתחילים לנוע לעבר הנקודות בעומק 30 מטר
לא עובר 2 דקות מרגע היציאה בעומק של 5 מטר בערך אני רואה את המקל מתקופף ואני מבין שדג נתפס מתחיל למשוך ופלמידה מגיעה לה בתנועות זנב יפות הישר לתוך הקיאק חח
טוב הורדתי שוב את הבובה ומתחיל לנוע לא עובר חצי דקה הבובה לא הספיקה לזוז מטר ומקבל שוב תקיפה והמקל משתולל,אני לוכח את החכה ומתחיל לגלגל אבל הפעם הדג חומק ובורח
טוב ממשיכים לעבר הנקודה מגיעים ומתחילים לעשות ג'יג פתאום איגור מקבל כיפוף קל ומוציא לו לוקוס קטן שחוזר למים , איגור שוב מוריד את הג'יג החדש שהוא קנה ובום נעילה
אני מתקרב אליו לעזור לו כי פעם שעברה שהוא תפס משהו וניסה לעלות הדג ברח לו מהקייאק, אז אני מתקרב והוא מעלה פלמידה אני ישר תופס אותה עם הרשת ומגיש לו אותה
ממשיכים אני מקבל תקיפה ומעלה פלמידה, היה לנו בפיש המון המון דגים להקות שלמות הסתובבו לידנו בין הביזרי אבל פתאום רגיעה אין תקיפות כמה דקות אז אנחנו עוברים לנקודה אחרת לא רחוק
התחלנו להוריד שוב ובום אני מקבל נעילה עם פלמידה ספורטאית שנותנת פייט קטן אבל כייפי וזהו המשכנו עוד קצת התקיפות ירדו היה חם החלטנו לחזור מה אני יכול להוסיף היה תענוג
נהננו מאוד ומחכים ליציאה הבאה
צילמתי קצת בווידאו אבל התוכנה של הוינדוס לא שומרת לי את הסרט ולא הצלחתי להוריד תוכנת עריכה אחרת אז אין לי איך לעלות וידאו
חבל