| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 25/10/2014 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:55 | דמוי דג קטן - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 11.400 |
הדו"ח:
מחממים מנועים....
יציאה ראשונה לעונה
עונה חדשה ,מטרות חדשות, יעדים חדשים.
עם הרגשה שמחלחלת שאוטוטו מתחילים
הסיפור מתחיל ביום חמישי בלילה כשחבר מספר על תקיפה שהייתה לו של אנטיאס על דג חי
מאותו רגע הראש לא מפסיק לחשוב ואני נכנס משום מה לשיכרון חושים כשהאנדרלנין מתחיל לזרום בכל חלקי הגוף
יום שישי בבוקר אני יוצא למרינה ותופס דגי בורי לפיתיון חי " אם יש סיכוי שהם כאו אני מוכן"
משום מה משהו חסר לי ואני לא מרגיש שלם עם ההכנות שלי משהו חסר אני חושב אבל מה?
יום שישי בצהריים נופל לי האסימון ואני יודע שאני חייב לארגן את ציוד הגייג שלי בנוסף
חוץ מזה יש גם סט חדש שנקנה בדיוק למטרה הזו {הסט הקודם "נשאב" למים המקרה השלישי בדו"ח
זהו עכשיו אני מרגיש שהכל מוכן
מגיע לנקודה ביום שבת בשעה 5 ומיד מתחיל להתארגן הקפה מתבשל לו ביינתיים בפינגאן וריח הים מתערבב איתו ביחד
שותים קפה מעשנים סיגריה ב6 מוריד בורים חיים למים שנאכלים ע"י סרטנים כמו גרעינים חצי שעה אחר כך אני מחליף פיתיונות ותופר בורים חיים שוב ,הפעם אני מעלה את הפיתיון מהקרקע מוריד ומעלה כל אחד לפי עומק אחר
אחר כך מוציא את הסט החדש מהאוטו ומתחיל "לעבוד" 10 דקות אחר כך זה קרה יש נעילה שכל כך אופיינית לפלמידה לבנה ואיתה יציאת חוט מטורפת שגורמת לרולר שלי לנגן כמו הסימפוניה השביעית של בטהובן
אחרי מלחמה של כמה דקות הדג מתעייף ואני רואה את הצללית של הפלמוד עולה מין המים הדג עוד מנסה בשארית כוחותיו האחרונים לשתחרר ומבצע תימרוני בריחה שמגבירים אצלי את קצב הלב שגם ככה מהירים
בסוף מביא את הדג משחרר אנחת רווחה ונותן כבוד לדג שידע להילחם עד שארית כוחותיו
ב9 מקפל וחוזר הביתה בדרך מקבל טלפון מחמתי הרומנייה "נו תפסתה משהו" אני בדרך אלייך עם הפתעה אני אומר
ונוסע אלייה לחתוך את הדג
בפעם הבאה זה יהיה עם הדג הנכון
הציוד שהשתמשתי בו :
מקל- MITCHELL PRIVILEGE - משקלי זריקה 150-250 גרם- אורך 2.40
רולר: OUKUMA SALINA 80
חוט: BERKLEY WHIPPLAHS ליברות 80
WIRE - של AFW 65 ליברות 7*7
*** הקרס, והמשולשת בגייג {של OWNER} הורכבו על ידי

ניתן לראות על הגייג את סימני השייניים של הפלמידה

צוות המורים!