|
בצלאל
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 25/10/2014 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:אתמול אני וחבר רוצים לדוג בתחנת הכוכ חדרה השמועה אומרת שהדיג התחיל שם אבל ברגע האחרון הוא אומר לי אני עים הילדים אמרתי לו אז נלך לנמל הישן בקסריה נלך על קלמרי נראה שהם הגיעו מגעים לנמל מלא דייגי בוס שאיך שמתחיל החשכה לאת מפנים את המקום ואז מתחילה החגיגה של המזרזרים תפיסות יפות שלי ושל החברים רוב התפיסות היו ממש לפני השקיעה וקצת אחרי מקום מומלץ היה לידי בחור שזרזר גם על ברקודה וגם תפס הצלחה למי שמעונין ללכת לדוג שם מקום פצצה
|
|
|
|
|
|
אהרון
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
51
|
|
יפה מאוד , אחלה בילוי עם הילדים . היתי שם ביום רביעי , היה "מת" , נראה שהים נרגע ועשיתם חגיגה .
תפרט קצת מה טפסתם ? כמויות ? עם איזה דמויים ?
|
|
|
|
|
|
|
אכן הרגיעה של הים וההתקררות של השבוע האחרון הביאה את החמודים האלה נשמע שנהנתם מהחוויה וגם עם הילדים אז בכלל הנאה כפולה מצטרף לשאלה -איזה דמויים עבדו ? בהצלחה בהמשך
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
תודה על השיתוף  כמה חתיכות תפסתם?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
בצלאל
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דגנו עים דמוים רגילים לקלמר היו שלוש תפיסות והאמת שהילדים רצו הביתה אחרת הינו נשארים עוד
|
|
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
בצלאל, נראה לי שלמרות השינוי בתוכניות, נהנתם לא מעט. הנמל העתיק של קיסריה הוא מקום נהדר לדיג, שמח שתפסתם. תמונות וכמות התפיסות בדו"ח יכול להוות נתון נחמד. תודה רבה על השיתוף. 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כל הכבוד על שיקול הדעת, מניח שללכת עם הילדים לתחנת כוח חדרה זה לא הכי בטיחותי. הנחתי נכון? כמי שהולך לגור באיזור בעוד כשנתיים וחצי חשוב לי מאוד הדוחות הללו, בייחוד כמה פיתיון יש שם באזור  אני רואה דיווחים בעיקר על קלמארים.. מה עם סבידות? ידוע למישהו?
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
כמי שהולך לגור באיזור בעוד כשנתיים וחצי
קודם כל פרט... ו.... למה?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??! 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
קודם כל פרט... ו.... למה?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!  מה התחלקת על בננה אבירם  חריש. בעזרת השם יתברך 
|
|
|
|
|
|
בצלאל
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אליהו אני שמח שאתה עובר לאזור ובהצלחה אני קצת אספר לך קסריה בנמל יש את כל סוגי הדיגים דיגי בוס ודיגי חוף והרבה מזרזרים יהודים וערבים והמקום מפגש לכול הדיגים באזור ראיתי תפיסות של לוקוסים וברקודות ואנטיאסים וטרחונים קלמרי וסבידות הכול לפי העונה אתה מוזמן להצתרף לדיגי האזור
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
קודם כל פרט... ו.... למה?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!  מה התחלקת על בננה אבירם  חריש. בעזרת השם יתברך  דווקא מקום בהתפתחות חבל על הזמן קציר חריש... אבלל.... כאחד שעבר לחדרה מתל מונד - מרגיש שירדתי 19 רמות 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
קודם כל פרט... ו.... למה?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!  מה התחלקת על בננה אבירם  חריש. בעזרת השם יתברך  דווקא מקום בהתפתחות חבל על הזמן קציר חריש... אבלל.... כאחד שעבר לחדרה מתל מונד - מרגיש שירדתי 19 רמות  אתה מדבר על זיהום אוויר? בטח לא על דייג
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
העיקר שנהנית בצלאל... תודה בשם העם על העדכון והמידע, גם על ההזמנה....  יעזור אם תעדכן את נתוני התפיסה ביומן הדוחות.... לטובת מאגר הנתונים של יומן דוחות הדיג...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|