פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   שערורייה......!! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שערורייה......!! (נקרא 4608 פעמים) |
הדפסה |
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
שאתם כאן ולא בים..... 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שאתם כאן ולא בים.....  כמה אתה צודק אבל אני בעבודה 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אני מחכה עדיין.... 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
למה אתה מחכה טל 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בדרך לים 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
בדרך לים  בהצלחה אייל 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן... 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן...  בהצלחה רפי ושי 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן...  שערורייה !! מי יוצא עכשיו לים ?..... 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן...  שערורייה !! מי יוצא עכשיו לים ?.....  נכון מאוד טל אני גם אחרי דייג בעבודה צריך ללכת 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן...  שערורייה !! מי יוצא עכשיו לים ?.....  ובסוף לא הבנתי טל.... בשישי או חמישי בלילה יצאת לים?! או שמא היית גורם-תורם לשערוריה, עת ישבת בבית במקום לצאת לים?! 
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
השערורייה היא שהזמנתם 37 אורחים ולא אמרתם.  אגב, בוקר עמוס היום, 42 אורחים. ממש פיק בוקר.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 26, 2014, 06:44:11 AM על ידי Zarafa
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן...  שערורייה !! מי יוצא עכשיו לים ?.....  ובסוף לא הבנתי טל.... בשישי או חמישי בלילה יצאת לים?! או שמא היית גורם-תורם לשערוריה, עת ישבת בבית במקום לצאת לים?!  אני עדכנתי תמונה באחת התגובות בעודי מתאמץ עד חרוף נפש להציל את כבודכם.... 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
השערורייה היא שהזמנתם 37 אורחים ולא אמרתם.  אגב, בוקר עמוס היום, 42 אורחים. ממש פיק בוקר. שערורייה 2......!! צריך לדאוג לכיבוד לאורחים... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|