פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   בחזרה לקרפיונים |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בחזרה לקרפיונים (נקרא 6323 פעמים) |
הדפסה |
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קודם כל ברוך הבא או ברוך השב לא קריטי. לפני הכל יש לך מאמרים שחברי הפורום הכינו בנושא קרפיונים. עכשיו אם אתה כבר נכנס לעניין אז צא רק לכינרת ירקון וכל הקשקושים מסביב שיש במרכז זה לא גפרור ממה שהכינרת מסוגלת לתת לך גם לא בעונה. אגב כרגע העונה מתחילה ככה שלהגיע זה ממש לא בזבוז ואם אתה אוהב את התחביב הזה אז שום דבר שקשור אליו לא נחשב בזבוז. לגבי הציוד שאתה קונה לא מכיר לא שמעתי על המקלות האלו אבל אם הם נראים לך סבירים אז אחלה. לגבי חוטים אני עובד עם 0.25 עד 0.30 בדרך כלל יש לי שתי שפולות עם עובי שונה בדרך כלל שאני יוצא לדייג בהוצאת חוטים (שזה לרוב) אז החוט הדק עדיף לי ובזריקה לרוב 0.28 יש לך גלילים של 1200-1500 מטר אצל גנאדי של שימנו טרייבל חוט מעולה אני ורוב החברה פה שדגים קרפיונים משתמשים בו ממליץ לך גליל אחד אתה ממלא 3 שפולות בכייף. והכי חשוב תקרא את המאמרים הם יוסיפו לך המון ובהצלחה  אחלה תגובה! ואני חושב כמו גיא, שהמשקלי הטלה טיפה נמוכים מידי, תיקח 3.5 LB ותהיה בראש שקט.. זאת דעתי, אבל אם 3LB מספקים אותך אז לבריאות  וגם לדעתי אין כמו הכנרת!
|
-------------------------------
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
3lb זה מספיק לו משקולת 120 גרם
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
120 גרם זה כבר גבולי ומעל המשקל האופטימלי... יכול, אבל לא האידיאלי...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
120 גרם זה כבר גבולי ומעל המשקל האופטימלי... יכול, אבל לא האידיאלי... מה שהוא אמר 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
120 גרם זה כבר גבולי ומעל המשקל האופטימלי... יכול, אבל לא האידיאלי... עד היום כל מקל 3LB שעבדתי איתו זרקתי איתו 120-112 גרם זה בסדר ולא צריך מעבר לזה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
120 גרם זה כבר גבולי ומעל המשקל האופטימלי... יכול, אבל לא האידיאלי... עד היום כל מקל 3LB שעבדתי איתו זרקתי איתו 120-112 גרם זה בסדר ולא צריך מעבר לזה נכון, זה בסדר וגם אפשרי אבל לא האידיאלי. המשקל האידיאלי נע סביב 95-100 גרם ואיתו תשיג מרחק אידיאלי עם ניצול מקסימלי של החכה...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אחרי הדיון המעניין, אל תשכח לעדכן מה קנית.. וכמובן מצפים לדו"ח ראשון שלך על תפיסת קרפיונים... 
|
|
|
|
Welder
|
TIG Welder חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב אז מעדכן, יצאתי ממש פיתה, ובסוף לא הזמנתי כלום, כי ככה יצא. ובנתיים הקלות שרציתי ירדו מהמלאי:(
אז בנתיים מצאתי משהו אחר, בכמות של 4 מקלות. ב 222 דולר כולל משלוח ( לא כולל מיסים)
אגב, מקלות 2 וחצי ליברות, זה לא מעניין, המקל מתנהג כמו מקל מטאטא.
בשבוע שבועיים הקרובים נזמין, יש לי עוד ציוד שאני צריך לקנות לעבודה ורכב כי אין יל כרגע רכב.
אגב עדיין נשאלת השאלה, איזה רולרים לקחת... כמובן עם שפולה גדול ורחבה, המקלות מגיעות עם טבעת כניסה של 50ממ
מישהו מכיר?
יש FOX FX11 ויש TF Gear V10 Big Pit 10000 Wychwood Riot Big Pit
ההבדל במחיר גדול מאוד. ולפי מה שקראתי באינטרנט על ה TF GEAR הם לא רעים בכלל.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 31, 2015, 11:43:35 AM על ידי Welder
|
|
God made welders so firefighters can have heroes too I Weld for money, if you want a loyalty hire a dog. Weld your best and grind the rest
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
טוב אז מעדכן, יצאתי ממש פיתה, ובסוף לא הזמנתי כלום, כי ככה יצא. ובנתיים הקלות שרציתי ירדו מהמלאי:(
אז בנתיים מצאתי משהו אחר, בכמות של 4 מקלות. ב 222 דולר כולל משלוח ( לא כולל מיסים)
בשבוע שבועיים הקרובים נזמין, יש לי עוד ציוד שאני צריך לקנות לעבודה ורכב כי אין יל כרגע רכב.
אגב עדיין נשאלת השאלה, איזה רולרים לקחת... כמובן עם שפולה גדול ורחבה, המקלות מגיעות עם טבעת כניסה של 50ממ
מישהו מכיר?
אני אישית לא מתלהב מלהזמין ציוד כמו מקלות לארץ. אבל אני מזמין המון בחו"ל והאתר שאני הכי אוהב זה : https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en/המשלוח קצת גבוהה אבל יוצא משתלם בהזמנות גדולות כמו שאתה מתכנן. כמובן שאיביי גם אחלה ברוב המקרים.
|
|
|
|
Welder
|
TIG Welder חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מישהו מכיר?
אני אישית לא מתלהב מלהזמין ציוד כמו מקלות לארץ. אבל אני מזמין המון בחו"ל והאתר שאני הכי אוהב זה : https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en/המשלוח קצת גבוהה אבל יוצא משתלם בהזמנות גדולות כמו שאתה מתכנן. כמובן שאיביי גם אחלה ברוב המקרים. אולי האתר הזה מצויין, באמת, אין לי מושג, נכנסתי לקטגוריה של מקלות, קיבלתי רשימה של יצרנים וצריך לעבוד יצרן יצרן ולראות מה יש להם. זה פשוט לא נוח, כשאתה בקיא בכל העסק ויודע בדיוק מה אתה צריך, אתה יודע לאן ללכת, אני לא באמת יעבור יצרן יצרן כדי למצוא משהו. וגם המחירים בפאונד (?) אני לא בקיא בהם גם.
|
God made welders so firefighters can have heroes too I Weld for money, if you want a loyalty hire a dog. Weld your best and grind the rest
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
מישהו מכיר?
אני אישית לא מתלהב מלהזמין ציוד כמו מקלות לארץ. אבל אני מזמין המון בחו"ל והאתר שאני הכי אוהב זה : https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en/המשלוח קצת גבוהה אבל יוצא משתלם בהזמנות גדולות כמו שאתה מתכנן. כמובן שאיביי גם אחלה ברוב המקרים. אולי האתר הזה מצויין, באמת, אין לי מושג, נכנסתי לקטגוריה של מקלות, קיבלתי רשימה של יצרנים וצריך לעבוד יצרן יצרן ולראות מה יש להם. זה פשוט לא נוח, כשאתה בקיא בכל העסק ויודע בדיוק מה אתה צריך, אתה יודע לאן ללכת, אני לא באמת יעבור יצרן יצרן כדי למצוא משהו. וגם המחירים בפאונד (?) אני לא בקיא בהם גם. כשאתה מחפש משהו וחשוב לך למצוא את הציוד שאתה רוצה ברמה טובה אז אתה משקיע בחיפוש והמרות של פאונד לשקל. אגב בימינו אנו יש מחשבון המרה לכל מטבע שתרצה. הכל עניין של רצון והשקעה חבוב, שיהיה בהצלחה
|
|
|
|
|
 |
|
|
מישהו מכיר?
אני אישית לא מתלהב מלהזמין ציוד כמו מקלות לארץ. אבל אני מזמין המון בחו"ל והאתר שאני הכי אוהב זה : https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en/המשלוח קצת גבוהה אבל יוצא משתלם בהזמנות גדולות כמו שאתה מתכנן. כמובן שאיביי גם אחלה ברוב המקרים. אולי האתר הזה מצויין, באמת, אין לי מושג, נכנסתי לקטגוריה של מקלות, קיבלתי רשימה של יצרנים וצריך לעבוד יצרן יצרן ולראות מה יש להם. זה פשוט לא נוח, כשאתה בקיא בכל העסק ויודע בדיוק מה אתה צריך, אתה יודע לאן ללכת, אני לא באמת יעבור יצרן יצרן כדי למצוא משהו. וגם המחירים בפאונד (?) אני לא בקיא בהם גם. כשאתה מחפש משהו וחשוב לך למצוא את הציוד שאתה רוצה ברמה טובה אז אתה משקיע בחיפוש והמרות של פאונד לשקל. אגב בימינו אנו יש מחשבון המרה לכל מטבע שתרצה. הכל עניין של רצון והשקעה חבוב, שיהיה בהצלחה 
|
|
|
|
ymp770
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום...מה מצב הקרפיונים בירדן בתקופה זהו? (אני מניח שאם הסיבה לדלילות הקרפיונים בכנרת בקיית היא שהם מתרחקים צהחוף- אז סביר שבירדן את הבעיה הזו- אכן?)
אגב- מתאים לדוג הירדן עם בצק וקפיץ?
ובשעות הלילה?
תודה
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
שלום...מה מצב הקרפיונים בירדן בתקופה זהו? (אני מניח שאם הסיבה לדלילות הקרפיונים בכנרת בקיית היא שהם מתרחקים צהחוף- אז סביר שבירדן את הבעיה הזו- אכן?)
אגב- מתאים לדוג הירדן עם בצק וקפיץ?
ובשעות הלילה?
תודה
לפי מה ששמעתי אין מה להתקרב לירדן בשום סגנון שהו. מפלס נמוך מאוד!!
|
|
|
|
ymp770
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מפלס נמוך זה אומר שאין קרפיונים? (שמעתי מחבר שהלך שלשום ודג שני שפמנונים בורי אחד ומושטים)
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|