פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   בחזרה לקרפיונים |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בחזרה לקרפיונים (נקרא 6348 פעמים) |
הדפסה |
|
Welder
|
TIG Welder חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פרשתי ב 2007 בגלל הצבא, מאז עברו כמה שנים והצטיידתי ברכב
עכשיו אפשר להרביץ בדייג.
התקציב אל גבוהה במיוחד(כי יש עוד 3 תחביבים שעולים לי המון כסף מה לעשות) , נסגרתי על שלישייה של CARP EXPERT SLIM 3.9 מטר עם 3 LB כ 600 שקל לשלושתם כולל משלוח לארץ.
רולר עוד לא סגור איזה אבל כניראה 8000 10-14 מיסבים עוד 600 שקל-+ כולל משלוח לשלושתם.
לא מחפש מותגים מפציצים אלה רק שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר יחס של מחיר לתמורה.
עכשיו נשארת השאלה. מאיפה אתם מזמינים ציוד? חוטים, קרסים, משקולות וכאלה.
|
-------------------------------
God made welders so firefighters can have heroes too I Weld for money, if you want a loyalty hire a dog. Weld your best and grind the rest
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
אני קונה את רוב הציוד בארץ פשוט בגלל שציוד לקרפיונים בעיקר נפוץ בבריטניה אנגליה באייבי
והם לא שולחים לארץ יש כמה ששולחים אבל הכול ביחד יוצא כבר יותר זול לקנות בארץ
|
|
|
|
|
|
היי קודם כל ברוך הבא לפורום  , לגבי מקומות דיג במרכז יש לך קודם כל את הירקון שבו יש קרפיונים , לפי מה שאני יודע יצאו שם כבר קרפיונים של 5 ק"ג , בנוסף יש לך את הפארק הלאומי ברמת גן שם הקרפיונים לא גדולים עד 1.5-2 ק"ג , וקצת יותר רחוק יש לך ליד ראשון לציון את אגם הסופרלנד 
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
Welder
|
TIG Welder חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איפה בירקון... ירקון זה מקום קצת גדול. 
|
God made welders so firefighters can have heroes too I Weld for money, if you want a loyalty hire a dog. Weld your best and grind the rest
|
|
|
|
איפה בירקון... ירקון זה מקום קצת גדול.  קודם כל יש לך בירקון את כל החלק שבין קניון איילון לשבע טחנות, יש לך את הירקון בחלק שמתחת לדרך נמיר , ויש לך את החלק הנקי של הירקון שזה בין מקורות הירקון לבין שפך נחל קנה(במקורות הירקון עצמם אסור לדוג) 
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אתה סגור על החכות? מבחינת משקלי ההטלה? בארצנו הקטנה יש יתרון בולט לפידר ואלא אם כן אתה מחובבי הכנסת חוטים עם קיאק או סירה, זריקה מהחוף מחייבת סוג של פידור כזה או אחר, בין אם ריסוס אזורי ובין אם פידר כחלק מהריג...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Welder
|
TIG Welder חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיאצ'וקקק! אתה עוד חיי!? אתה ישן!  אנחנו מכירים ואתה אולי אפילו זוכר אותי, זה אנדרי, אפלו נפגשנו פעם או פעמיים! לעניינינו... בעבר היו לי מקלות שייקספיר פייק עם נתונים דומים, זרקו פידרים לא רע בכלל. הכוונה שלי לעבוד עם פידרים(קפיצים) (יש לי כמות בלתי מוגבלת שלהם בעבודה) וטכנופלאנקטון יש סירה גדולה, אם צריך נקנה מסוק גדול. אם לא, בשביל מה יש חברים בכושר שיודעים לשחות? 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
גיאצ'וקקק! אתה עוד חיי!? אתה ישן!  אנחנו מכירים ואתה אולי אפילו זוכר אותי, זה אנדרי, אפלו נפגשנו פעם או פעמיים! לעניינינו... בעבר היו לי מקלות שייקספיר פייק עם נתונים דומים, זרקו פידרים לא רע בכלל. הכוונה שלי לעבוד עם פידרים(קפיצים) (יש לי כמות בלתי מוגבלת שלהם בעבודה) וטכנופלאנקטון יש סירה גדולה, אם צריך נקנה מסוק גדול. אם לא, בשביל מה יש חברים בכושר שיודעים לשחות?  פעם אחרונה שבדקתי, עוד היה לי דופק...  תזכיר לי מאיפה אנחנו מכירים? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Welder
|
TIG Welder חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פעם אחרונה שנפגשנו היה בשנת 2007 או 2008 משהו כזה.  פעם הייתי משתתף הרבה בפורום, אני אבל לא זוכר מה היה הכנויי :-D
|
|
|
|
Welder
|
TIG Welder חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ד''א איזה עובי חוט בד מומלץ? בעבר השתמשתי ב 0.30 ניילון הפעם יש חוטי בד לא יקרים, חשבתי על 0.20 דעתכם?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ד''א איזה עובי חוט בד מומלץ? בעבר השתמשתי ב 0.30 ניילון הפעם יש חוטי בד לא יקרים, חשבתי על 0.20 דעתכם?
אני לא חסיד נלהב של חוטי בד לפיתיונות באופן כללי ולכן גם לא בשביל דיג קרפיונים... 0.20 ייתן לך כיסוי של כול קרפיון שיש בכנרת עם עבודה נכונה אבל מניסיון אישי הוא לא יעמוד בהטלות של 100 גרם לאורך זמן אם בכלל, תלוי בסוג החוט... זה מביא אותך לשוק לידר שכידוע שוק לידר ניילון ללידר בד עובד פחות שקט ויעיל מאשר שוק לידר בד לחוט ניילון שאותו אני מעדיף  אישית עובד עם חוטים 0.20-0.25 מניילון (SUFIX או RAVEN) ושוק לידר 80 ליברות של פאוור פרו ועד עכשיו לא הרגשתי צורך לעבוד עם האצבעון שקניתי... אם אתה עובד עם פידרים קטנים וחומר מרוכז שהטוטאל מגיע ל-80-90 גרם מקסימום, אפשר בהחלט לעבוד עם חוט 0.30 בלבד ללא שוק לידרים וללא תוספות. בהחלט אפשרות מעשית 
|
|
|
|
Welder
|
TIG Welder חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוקיי, מקלות אני יזמין יותר מאורח היום...
איזה חוטים רצויי שיהיו לי ספייר תמדי שאני יזמין ישר את כל החוטים שאני צריך, לכל הריגים וכו וכו.
קרסים אני יקנה כבר בארץ.
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
קודם כל ברוך הבא או ברוך השב לא קריטי. לפני הכל יש לך מאמרים שחברי הפורום הכינו בנושא קרפיונים. עכשיו אם אתה כבר נכנס לעניין אז צא רק לכינרת ירקון וכל הקשקושים מסביב שיש במרכז זה לא גפרור ממה שהכינרת מסוגלת לתת לך גם לא בעונה. אגב כרגע העונה מתחילה ככה שלהגיע זה ממש לא בזבוז ואם אתה אוהב את התחביב הזה אז שום דבר שקשור אליו לא נחשב בזבוז. לגבי הציוד שאתה קונה לא מכיר לא שמעתי על המקלות האלו אבל אם הם נראים לך סבירים אז אחלה. לגבי חוטים אני עובד עם 0.25 עד 0.30 בדרך כלל יש לי שתי שפולות עם עובי שונה בדרך כלל שאני יוצא לדייג בהוצאת חוטים (שזה לרוב) אז החוט הדק עדיף לי ובזריקה לרוב 0.28 יש לך גלילים של 1200-1500 מטר אצל גנאדי של שימנו טרייבל חוט מעולה אני ורוב החברה פה שדגים קרפיונים משתמשים בו ממליץ לך גליל אחד אתה ממלא 3 שפולות בכייף. והכי חשוב תקרא את המאמרים הם יוסיפו לך המון ובהצלחה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא לפורום וברוך החוזר לעולם הדיג הספורטיבי... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3