בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  הדייג באילת חוזר על עצמו
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: הדייג באילת חוזר על עצמו  (נקרא 3081 פעמים) הדפסה
elad219
חבר פורום
**

מנותק מנותק

הדייג באילת חוזר על עצמו
« ב- : אוקטובר 21, 2014, 18:44:20 PM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
18/10/2014דרום - מפרץ אילת מים מלוחיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים)

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
12דמוי דג קטן - דואל הרדקורGT - גי טי1 0.3
3:15דמוי דג קטן - מאיה טופ בריםGT - גי טי1 1.5

הדו"ח:
טוב אז לדוח מגיע לאילת יום רביעי בבוקר ישר נוסע לים להרודס החוף האהוב עליי וישר מתחיל לזרזר לנשום אוויר אילתי קצת ,לידי כמה בוסניקים מוציאים קצת דגים קטנים עד שאני קולט שאחד מוציא אריצ׳ולה של 20 גרם ממש קטנה מבקש ממנו לשחרר על מנת שהדייג שם ישאר כמו שהוא לא שזה משנה דג אחד אבל עדיין לצערי הוא לא מסכים , לאחר שלוש שעות מקבל מכה יפה על המקל ועולה לה אריצ׳ולה קטנה שישר שוחררה אה ולפני שהגעתי לאילת הצבתי לעצמי מטרה. ברקודה גדולה אז מחליף לדמוי של איימה דגם קו לקראת השקיעה מקבל פיצוץ והרולר שורק כמו מטורף עד שמתנתק  עצבן ואני לא מבין נתתי הוק סט מטורף איך הדג ברח איך שהדמוי הגיע אליי אני רואה את כולו שרוט לגמרי והקרס ישרה לגמרי מתבאס קצת וממשיך לדוג ללא תוצאות בערב שם לעצמי שעון מעורר ל4 בבוקר ומסתבר שהפלאפון היה בלי ווליום ובגלל זה קם רק ב10 מגיע לנקודה ורואה את שלום הדייג מהפורום מדברים קצת שואל אם היה משהו אומר לו על הברקודה שברחה ועל האריצ׳ולה הקטנה ובינתיים שתינו מזרזרים אחרי שעה שלום הולך ומאחל לי בהצלחה אני מנסה כבר הגעתי למצב שאני מזרזר 5 שעות ללא תקיפה והחניתנים האלה שכל שנייה עוברים לי מתחת לרגליים ולא נוגעים בכלום משגעים אותי מנסה לפתות אותם בעזרת ג׳יג בהרצה על המים חלק פוחדים וחלק עוקבים אחרי זה מנסה עוד כמה דקות ובום איזה דג גדול קופץ עליו וקופץ מהמים מחזה בין היפים שראיתי ולוקח איתו את הגיג (לא שמתי כבל) לא נורא אחרי שעה של ניסיון אני חוזר למלון מת מעייפות וחוזר בשקיעה לדייג ברקודות וקלמרים מנסה ברקודות ואין אפילו רתיחה אחת לקראת הלילה מנסה קלמרים שעתיים ללא תוצאות חוזר ב12 למלון ושם שעון ל4 בבוקר אם פול ווליום ובאמת קם ב4 בבוקר הליכה קצרה וב4:15 אני בנקודה במקום כמה מזרזרים קלמרים שואל אם יצא משהו ורואה שתי קלמרים מנסה גם אני וקור כלבים כולם אם ארוך ואני אם קצר לא יודע מה לעשות אני לגמרי קופא אומר לעצמי נו טוב אני באילת אז מנסה להתגבר על הקור וממשיך לזרזר בלי אכילה שעולה השמש מחליף למינו של דואו ולאט לאט המזח מלא במזרזים אבל אף לאחד אין אפילו תקיפה יבש לגמרי מחליף לגיג של היבוסה אולי יש טוניות אבל ללא מענה ב9 חוזר למלון יחסית מבואס אבל בסדר יש לי עוד יום שלם להיות באילת, חוזר בשקיעה ופוגש מזרזר שנראה לי די מוכר מתחיל לדבר איתו ומסתבר שזה שי (שי דביר) הוא אומר שתפס רק קלמרים בינתיים אני ממשיך לדוג עד 9 אומר לו שניפגש בזריחה וחוזר למלון שם שעון מעורר לשעה 5:30 וקם ב9 בבוקר מסתבר ששכחתי לשים את הפלאפון בטעינה והפלאפון נכבה טוב אז ישר טס לים בכל זאת יום אחרון לדייג ועדיין אין דג לאכול מגיע למזח ומנסה את מזלי עד שאני קולט שיש רתיחה בתעלה של הרודס מקום שהכי לא נראה מקום טוב לדייג טס לשם ושם סיליקון אם ג׳יג הד  מזרזר שם 10 דקות אחר כך שי דביר מגיע ושואל אותי אם אני חושב שיכול להיות פה משהו אני אומר לו שראיתי רתיחות שם והוא שואל אם כדי להביא חכה באותו רגע מרגיש בום על המקל וישר השתחררות זורק עוד פעם ונעילה הוא רואה פייט קצר והדג בורח אריצ׳ולה של 700 גרם בערך שי מביא חכה ומנסים אבל ללא תקיפות אחרי שעה אני אומר לו שאני חייב להיכנס למים קצת אז הוא אומר לי שהוא שונא לזרזר לבד אז הוא גם הולך ואומר לי שבשלוש הוא כבר נוסע אז הוא אומר לי אחרי שאתה מסיים תבוא תחפש תאוהל שלי ותקרא לי חוזר ומחפש את האוהל שלו אבל לצערי הוא כבר נסע טוב מזרזר אם דמוי של מאיה ששוחה פצצה מניסיון הבנתי שהאריצ׳ולות מתות עליו אז זורק בתעלה ובאחת הזריקות החוט השתפשף באבן ובצדפה שהיו שם ואומר שאני יחתוך את החוט כדי לא לקחת סיכון מיותר בגילגול חזרה מקבל בום חזק ואני אומר לעצמי למה דווקא עכשיו שהחוט משופשף והדג לוקח קלאץ׳ כמו מטורף בכל התעלה ואנשים שם רואים שאני בפייט אם דג גדול ומסתכלים ואין לי רשת הרמה אז מוציא גאנץ׳ מתקפל מהתיק ויורד למטה והדג לוקח ימינה חזק לעגלת סופר שמישהו הפיל ואני שנייה אחת תוקע את הגאנץ׳ בפה של הדג ומעלה את הדג אריצ׳ולה יפה של 1.5 קילו ואומר לעצמי סוף סוף יש דג   וכולם מסביב מוחאים לי כפיים והדג המסכן נתפס בשתי המשולשות לקח לי שעה להוציא את הקרסים ממנו וישר מתקשר לאמא שלי להודיע שיש דג ואני מבסוט כולי עושה לדג קצת בוק וישר לשקית מחליט שזה מספיק לי וישר אחרי זה נוסע הביתה לסיכום דייג כיפי בדיוק כמו הפעם אחרונה שם: אותו מקל אותו יום אותה שעה ואותו דג ובאותו מקום

עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2014, 03:18:17 AM על ידי rafi
 IP: [ מחובר ]
elad219
חבר פורום
**

מנותק מנותק

בעניין: הדייג באילת חוזר על עצמו
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 21, 2014, 19:00:45 PM »
http://sizmedia.com/my.php?i=k3tit2nfzm0m.jpg

http://sizmedia.com/my.php?i=qmzomymztt5x.jpg
שי דביר (שי שם פרטי)

אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות
חבר פורום
*

מנותק מנותק

וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...

« הגיב #2 ב- : אוקטובר 21, 2014, 19:37:44 PM »
אתה מלך העולם אלעד...
היה כיף לפגוש, ובפעם הבאה שיהיה לך קר רק תגיד, הייתי מביא לך חולצה ארוכה...  מוציא לשון
.
אחלה בילוי, אחלה דו״ח...
.
היה ממש כיף לפגוש אותך, אתה מקצוען כמו דייגים ותיקים ואפילו עובר חלק לא מבוטל מהם במקצועיות.
.
תמשיך להינות מהחיים יקירי, כי הם עוד לפניך.

-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
דייג מתחיל11

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אוקטובר 21, 2014, 20:20:24 PM »
כל הכבוד תפיסה יפה ודוח עוד יותר טוב אתה בסדר , מושקע, מפורט כמו שאני אוהב. מעניין לא ידעתי שאריצולות נכנסות לתעלה, חשבתי שרק לברקים ודניסים
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים"
שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
דוראדו על החוף

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אוקטובר 21, 2014, 20:24:54 PM »
יפה מאוד אלעד בראוו בראוו בראוו
דוראדו על החוף1
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : אוקטובר 21, 2014, 20:33:18 PM »
ולגביי החניתנים שלא נוגעים בכלום..
תשים להם סילקון עם תלאי די עבה (לשיניים שלהם)
ובומבט ותגלגל לאט לאט ,שתרגיש נשנושים תן הוק סט זריז
Zarafa

התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14
חבר פורום

מנותק מנותק

ג'ירג'ר: 20 דגים

« הגיב #6 ב- : אוקטובר 21, 2014, 23:31:48 PM »
היה כיף לקרוא ולראות שאתה פשוט לא מוותר ואין לך רגע דל! כל הדו"ח רץ לי בראש תסריט שלך מתעורר בבוקר בבהלה שפספסת את הזריחה, רץ לים ומתחיל לג'רג'ר, חוזר בערב וחוזר חלילה, פוגש שם חברי פורום ואת שי אתה מפספס כמו בסרט טורקי. שמח בשבילך שתפסת בסוף את הדג המיוחל.
תודה רבה על השיתוף בחוויה ועל התמונות!
שי דביר (שי שם פרטי)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : אוקטובר 22, 2014, 00:03:54 AM »
היה כיף לקרוא ולראות שאתה פשוט לא מוותר ואין לך רגע דל! כל הדו"ח רץ לי בראש תסריט שלך מתעורר בבוקר בבהלה שפספסת את הזריחה, רץ לים ומתחיל לג'רג'ר, חוזר בערב וחוזר חלילה, פוגש שם חברי פורום ואת שי אתה מפספס כמו בסרט טורקי. שמח בשבילך שתפסת בסוף את הדג המיוחל.

זד יקירי, הוא לא פספס אותי...
דגנו יחד פעמיים.
כשאלעד חזר לז׳רז׳ר כבר הייתי חייב לצאת חזרה צפונה.
אחרי הכל אני מקרית שמונה ובדרך עוד הייתי צריך לעבור באשדוד (להחזיר אח), ביבנה (לבקר אמא) ובפתח תקווה (להחזיר עוד אח).
אבל יש עוד ימים בלוח שנה...
ושוב, אלעד תותח על, צעיר אבל שם בכיס הקטן מז׳רז׳רים ותיקים...
המון כבוד...
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : אוקטובר 22, 2014, 02:44:24 AM »
שאפו על ההתמדה!!!

והיא השתלמה  אתה בסדר
Zarafa

התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14
חבר פורום

מנותק מנותק

ג'ירג'ר: 20 דגים

« הגיב #9 ב- : אוקטובר 22, 2014, 10:02:13 AM »

דגנו יחד פעמיים.
אחרי הכל אני מקרית שמונה ובדרך עוד הייתי צריך לעבור באשדוד (להחזיר אח), ביבנה (לבקר אמא) ובפתח תקווה (להחזיר עוד אח).
המון כבוד...

לא ביטלתי את זה שאכן נפגשתם, התייחסתי לקטע מסוים בדו"ח.

שי דביר מגיע ושואל אותי אם אני חושב שיכול להיות פה משהו אני אומר לו שראיתי רתיחות שם והוא שואל אם כדי להביא חכה באותו רגע מרגיש בום על המקל וישר השתחררות זורק עוד פעם ונעילה הוא רואה פייט קצר והדג בורח אריצ׳ולה של 700 גרם בערך שי מביא חכה ומנסים אבל ללא תקיפות אחרי שעה אני אומר לו שאני חייב להיכנס למים קצת אז הוא אומר לי שהוא שונא לזרזר לבד אז הוא גם הולך ואומר לי שבשלוש הוא כבר נוסע אז הוא אומר לי אחרי שאתה מסיים תבוא תחפש תאוהל שלי ותקרא לי חוזר ומחפש את האוהל שלו אבל לצערי הוא כבר נסע
שי דביר (שי שם פרטי)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : אוקטובר 22, 2014, 11:40:21 AM »

דגנו יחד פעמיים.
המון כבוד...

לא ביטלתי את זה שאכן נפגשתם, התייחסתי לקטע מסוים בדו"ח.

שי דביר מגיע ושואל אותי אם אני חושב שיכול להיות פה משהו אני אומר לו שראיתי רתיחות שם והוא שואל אם כדי להביא חכה באותו רגע מרגיש בום על המקל וישר השתחררות זורק עוד פעם ונעילה הוא רואה פייט קצר והדג בורח אריצ׳ולה של 700 גרם בערך שי מביא חכה ומנסים אבל ללא תקיפות אחרי שעה אני אומר לו שאני חייב להיכנס למים קצת אז הוא אומר לי שהוא שונא לזרזר לבד אז הוא גם הולך ואומר לי שבשלוש הוא כבר נוסע אז הוא אומר לי אחרי שאתה מסיים תבוא תחפש תאוהל שלי ותקרא לי חוזר ומחפש את האוהל שלו אבל לצערי הוא כבר נסע

חיוך אח יקר...
.
היה קשה לעזוב את אילת, אם רק הייתי יכול להשאר שם עוד כמה שבועות זה היה נהדר...
אבל החיים, הם לא מוותרים...
elad219
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : אוקטובר 22, 2014, 14:39:45 PM »
תודה רבה לכולם ושי מקווה שיצא לנו להיפגש עוד , באילת ובים התיכון היה כיף לדבר איתך אחד הדייגים המנוסים שאי פעם הכרתי
שי דביר (שי שם פרטי)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : אוקטובר 22, 2014, 16:49:18 PM »
תודה רבה לכולם ושי מקווה שיצא לנו להיפגש עוד , באילת ובים התיכון היה כיף לדבר איתך אחד הדייגים המנוסים שאי פעם הכרתי

תודה על המחמאות אלעד, אבל אני רחוק מלהיות דייג מנוסה...
בוא נגיד שאתה בזרזור שם אותי בכיס הקטן.
ואני לא מגזים...
.
וברור שניפגש, בפעם הבאה שאני במרכז אשלח לך הודעה ונצא לדיג..
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #13 ב- : אוקטובר 22, 2014, 17:04:05 PM »
איזה יופי של דגים  אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר
כנראה שצריך לקחת צ'אנסים עם ציוד קל ופשוט להתמודד עם מה שבא עד כמה שניתן...
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : אוקטובר 24, 2014, 03:22:11 AM »
יפה מאוד אלעד... אתה בסדר

עקבתי אחרי יומן מסע הדיג שלך,
ההתמדה והנחישות שלך ראויים להערכה...
לא יובש ולא בריחות שברו את רוחך...
וביום האחרון קיבלת את הבונוס שחיכית לו... אתה בסדר

תפיסה מרשימה,
מפגש עם שי דביר ושלום זה דאבל בונוס..
ויפה לשמוע שניסית להחדיר לאחרים למודעות את שחרור הדג הקטן - למרות שלא הקשיב...
את שלך עשית ויישמת... אתה בסדר
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!