VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
יש לי שאלה קניתי תירס מסילקיון להכניס אותו לדיפ ישר ככה או לעשות בוא חור קטן ?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש לי שאלה קניתי תירס מסילקיון להכניס אותו לדיפ ישר ככה או לעשות בוא חור קטן ?
אין צורך לחורר או לנקב. תכניס לדיפ וזהו... בהצלחה 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיא ענה לך, אבל רציתי להוסיף: יש לא מעט תפיסות על תירסים מסיליקון בדיפים, אבל לדעתי אין כמו תירסים טבעיים, התפיסות הכי מרשימות היו דווקא עליהם.. לדעתי אין כמו טבעי בקשר לפתיונות..
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
גיא ענה לך, אבל רציתי להוסיף: יש לא מעט תפיסות על תירסים מסיליקון בדיפים, אבל לדעתי אין כמו תירסים טבעיים, התפיסות הכי מרשימות היו דווקא עליהם.. לדעתי אין כמו טבעי בקשר לפתיונות..
אולי אני מיושן אבל טבעי תמיד עדיף על סיליקון... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
איך אתה שם על הריג את התירס הטבעי כול פעם הוא נופל לי או שמורידים אותו בקלות
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך אתה שם על הריג את התירס הטבעי כול פעם הוא נופל לי או שמורידים אותו בקלות באיזה תירס אתה משתמש? אני משתמש בתירסים מאוד קשיחים
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
חייב שהוא יהיה קשה יחסית תירס רגיל מקופסה לעולם לא ישב על השערה. אם תרצה נוכל להגיד לך איפה קונים
|
|
|
|
|
תירס סיליקון לא סופג את הדיפ. ניסיתי כל מיני שיטות, הטמבלים היחידים שהתפתו זה מושטים. אני משתמש מתירס מקלח טרי. משהו חדש שאני מנסה העונה זה התירס האפוי/מטוגן הנמכר כפיצוחים. אני שוטף אותו מהמלח, קודח אותו, ומשרה בדיפ, הם קשים ויציבים וגם חצי צפים. משלב אותם עם הטריים. בינתיים ביציאה אחת לא הביאו את הסחורה, נמשיך לנסות.
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תירס סיליקון לא סופג את הדיפ. ניסיתי כל מיני שיטות, הטמבלים היחידים שהתפתו זה מושטים. אני משתמש מתירס מקלח טרי. משהו חדש שאני מנסה העונה זה התירס האפוי/מטוגן הנמכר כפיצוחים. אני שוטף אותו מהמלח, קודח אותו, ומשרה בדיפ, הם קשים ויציבים וגם חצי צפים. משלב אותם עם הטריים. בינתיים ביציאה אחת לא הביאו את הסחורה, נמשיך לנסות.
הם סופגים מעולה את הדיפ יש כאלה שמגיעים כבר בדיפ והם סופגים מצוין.
|
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
חייב שהוא יהיה קשה יחסית תירס רגיל מקופסה לעולם לא ישב על השערה. אם תרצה נוכל להגיד לך איפה קונים
אני השמח ראיתי תירסים ענקיים שמוכרים בחנויות דייג טבעים בקופסה כמו שהטייגר נאצס בהם
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני השמח ראיתי תירסים ענקיים שמוכרים בחנויות דייג טבעים בקופסה כמו שהטייגר נאצס בהם התירסים הגדולים מעולים! אישית מעדיף את הצהובים על האדומים ... שטוף כמה במים זורמים ויבש למשך שעה-שעתיים ואז שים בדיפ  הכוונה בתירס טבעי זה לא התירס המתוק מקופסה אלא גרגרי תירס יבשים שפורקו מקלחים שיובשו טוב טוב. את התירס היבש מרתיחים במים חמים למשך שעתיים עד שהם מתנפחים והופכים למבריקים. את התירס הזה מייבשים על מגבת ומכניסים לדיפים שונים. הם נשארים קשים מאד ולא יורדים מההייר.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני השמח ראיתי תירסים ענקיים שמוכרים בחנויות דייג טבעים בקופסה כמו שהטייגר נאצס בהם התירסים הגדולים מעולים! אישית מעדיף את הצהובים על האדומים ... שטוף כמה במים זורמים ויבש למשך שעה-שעתיים ואז שים בדיפ  הכוונה בתירס טבעי זה לא התירס המתוק מקופסה אלא גרגרי תירס יבשים שפורקו מקלחים שיובשו טוב טוב. את התירס היבש מרתיחים במים חמים למשך שעתיים עד שהם מתנפחים והופכים למבריקים. את התירס הזה מייבשים על מגבת ומכניסים לדיפים שונים. הם נשארים קשים מאד ולא יורדים מההייר. 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אולי אני מיושן אבל טבעי תמיד עדיף על סיליקון...  גאיצוק אתה לא מיושן , אכן טבעי מרגיש יותר טוב מסיליקון 
|
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
אז בוא נעשה סדר
תירס מיובש הכי טוב? אני מיבש אותו ואז שם בדיפ?
ולגבי התירס בטבעי הגדול בחנויות שמגיע כמו טיגר נאצס לשם בדיפ גם
ועוד שאלה קטנה כמה חתיכות צריך לשם על הריג 2-3? ואפשר לשם גם תירס וטייגר נאצס או שזה מוריד את התפיסות למרות שנתפו אצלנו ככה קרפינוים
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אז בוא נעשה סדר
תירס מיובש הכי טוב? אני מיבש אותו ואז שם בדיפ?
ולגבי התירס בטבעי הגדול בחנויות שמגיע כמו טיגר נאצס לשם בדיפ גם
ועוד שאלה קטנה כמה חתיכות צריך לשם על הריג 2-3? ואפשר לשם גם תירס וטייגר נאצס או שזה מוריד את התפיסות למרות שנתפו אצלנו ככה קרפינוים
זה הכל עניין של העדפה. אני אישית דג בעיקר עם טייגר נאטס. אבל אפשר לשים 2 תירסים או 3 תלוי באורך השערה אפשר לשלב ולשים תירס וטייגר אפשר לשים תירס 1 לאורך שלו יש כל מיני אופציות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|