פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   אשליות אופטיות |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אשליות אופטיות (נקרא 3998 פעמים) |
הדפסה |
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
גדול זראפה, מאיפה אתה מקריץ?  האשליה עם הפלוס הכי מגניבה. איך זה עובד בדיוק שם..... הכי מסקרן!!! רץ להראות לאישתי  תכינו לי קבר
|
-------------------------------
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
גדול זראפה, מאיפה אתה מקריץ?  האשליה עם הפלוס הכי מגניבה. איך זה עובד בדיוק שם..... הכי מסקרן!!! רץ להראות לאישתי  תכינו לי קבר מאיפה? יושב על כיסא-הפלא ומגלה פלאות.  איך זה עובד וכאלה, כמו שאמרתי לרפי: האשלייה פועלת על קולטני האור ברשתית העין (פוטורצפטורים) הצבעים נצרבים ברשתית העין לשבריר שנייה ומונעים אבחנה של גוונים או רקעים באיזור הצרוב. אשליות אופטיות אלה עובדות בשיתוף עם תאי מדוכים המסייעים להבדלה בין צבעים שונים, ומכילים כארבעה קולטנים ממשפחת הפוטופסינים שנמצאים ברשתית שלנו. אבל למי אכפת?
|
|
|
|
|
יה משועמם  לך לדוג כבר  נדבר לקראת סופשבוע 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הנה עוד כמה: חלקן מבוססות על הצורך שלנו לשמור על שלמות ולכן דברים כמו הצלחת השבורה של הלובסטר, יתקנו את עצמם  חלקן גורמות לנו "להשלים" תנועה שלא קיימת (האשליות הכי מגעילות שיש  ) או להשלים חלקים חסרים כמו בתמונות מפוקסלות מדי...(מזהים מי בתמונה?)
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2014, 13:21:01 PM על ידי gaichuk
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מים זורמים ! (??)
קרוב או רחוק?
מסתובב שמאלה או ימינה?
ובלי קשר, מה מוזר בפרה ?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
על הפרה הזאת נאמר (כדור) ארץ דבת חלב.....
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ולמי שאהב למצוא את נמו או את הברווז הצהוב בספרים של שנות ה-80, הנה כמה שיגרמו לכם לחפש...  באחת התמונות זה לא אפרסק...  כמה דמויות/פרצופים מצאתם?  האיש בקפה... את התינוק מצאתם ?
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
יה משועמם  לך לדוג כבר  נדבר לקראת סופשבוע  הסופ"ש שלי התחיל אתמול.  gaichuk, יא פולש. 
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
גיא, כל אשליה מגיעה ממשפחה אחרת. אתה יודע מה בודקת האשליה הזו שהצגת?  בזמנו היתה בדיקה עם צללית של רקדנית במקום החתול. שאלו אנשים לאיזה צד היא מסתובבת, חלק ענו עם כיוון השעון וחלק ענו נגד כיוון השעון. זה קורה כי העניין תלוי באונה הדומננתית שלנו במוח. ניתן לגרום לצללית לנוע לצד הנגדי על-ידי גירוי האונה הנגדית, איך ניתן לעשות זאת? פשוט מאוד, חושבים עלי במשך 10 דקות. סתם, לא יודע איך בדיוק מגרים את האונה הנגדית, יש גבול למה שאני יודע. 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
גיא, כל אשליה מגיעה ממשפחה אחרת. אתה יודע מה בודקת האשליה הזו שהצגת?  בזמנו היתה בדיקה עם צללית של רקדנית במקום החתול. שאלו אנשים לאיזה צד היא מסתובבת, חלק ענו עם כיוון השעון וחלק ענו נגד כיוון השעון. זה קורה כי העניין תלוי באונה הדומננתית שלנו במוח. ניתן לגרום לצללית לנוע לצד הנגדי על-ידי גירוי האונה הנגדית, איך ניתן לעשות זאת? פשוט מאוד, חושבים עלי במשך 10 דקות. סתם, לא יודע איך בדיוק מגרים את האונה הנגדית, יש גבול למה שאני יודע.  תאמין לי שאני יודע טוב מאד (ואולי אפילו טוב מדי) מה התמונה הזו אמורה לבחון...  ציירתי יותר עצים ממה שתוכל למנות שמות של עצים...  אני מניח שאתה רואה אותו מסתובב נגד כיוון השעון (במבט על)... אם אתה רוצה לנסות לגרום לחתול להסתובב בכיוון השני, תחשוב על זה שהוא מסתובב בכיוון השני... תתרכז בכפות הרגליים הקדמיות ותדמיין את ההקפה שהן עושות מסביב לחתול. אחרי כמה סיבובים, רגע לפני שהוא יהיה עם הגב אליך , פתאום הכיוון ישתנה... 
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
 לא עובד אצלי, ניסיתי את זה עוד מתקופת הרקדנית. ולא, אצלי הוא מסתובב עם כיוון השעון.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 לא עובד אצלי, ניסיתי את זה עוד מתקופת הרקדנית. ולא, אצלי הוא מסתובב עם כיוון השעון. אתה כנראה מחובר יותר לצד הנשי ...  סתם, צוחק. אפשרות אחרת זה לעצום עיניים ולדמיין את הכיוון (איזה שתבחר) ואז לפקוח אותן. לאחר 2-3 שניות אחרי שאישרת בראש את הכיוון, עצום אותן שוב וחשוב על הכיוון השני. פקח אותן שוב. עובד?? 
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
 לא עובד אצלי, ניסיתי את זה עוד מתקופת הרקדנית. ולא, אצלי הוא מסתובב עם כיוון השעון. אתה כנראה מחובר יותר לצד הנשי ...  סתם, צוחק. אפשרות אחרת זה לעצום עיניים ולדמיין את הכיוון (איזה שתבחר) ואז לפקוח אותן. לאחר 2-3 שניות אחרי שאישרת בראש את הכיוון, עצום אותן שוב וחשוב על הכיוון השני. פקח אותן שוב. עובד??  
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
גיא, כל אשליה מגיעה ממשפחה אחרת. אתה יודע מה בודקת האשליה הזו שהצגת?  בזמנו היתה בדיקה עם צללית של רקדנית במקום החתול. שאלו אנשים לאיזה צד היא מסתובבת, חלק ענו עם כיוון השעון וחלק ענו נגד כיוון השעון. זה קורה כי העניין תלוי באונה הדומננתית שלנו במוח. ניתן לגרום לצללית לנוע לצד הנגדי על-ידי גירוי האונה הנגדית, איך ניתן לעשות זאת? פשוט מאוד, חושבים עלי במשך 10 דקות. סתם, לא יודע איך בדיוק מגרים את האונה הנגדית, יש גבול למה שאני יודע.  תאמין לי שאני יודע טוב מאד (ואולי אפילו טוב מדי) מה התמונה הזו אמורה לבחון...  ציירתי יותר עצים ממה שתוכל למנות שמות של עצים...  אני מניח שאתה רואה אותו מסתובב נגד כיוון השעון (במבט על)... אם אתה רוצה לנסות לגרום לחתול להסתובב בכיוון השני, תחשוב על זה שהוא מסתובב בכיוון השני... תתרכז בכפות הרגליים הקדמיות ותדמיין את ההקפה שהן עושות מסביב לחתול. אחרי כמה סיבובים, רגע לפני שהוא יהיה עם הגב אליך , פתאום הכיוון ישתנה...  לאיזה כיוון השעון מסתובב  החתול הזה מסתובב איך שבא לו ועושה לי סחרחורת , ניראה לי החתול הזה מסטול 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|