פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   את הסחורה בסוף מספק החוף !! |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: את הסחורה בסוף מספק החוף !! (נקרא 7830 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עכשיו היה זמן להתענג על הדוח הזה.. לפני הכל מברוק גדול גיאצוק...  לפני התפיסות - על צירוף הילד לחגיגה הגדולה בחוף.... נתת לילד גוד טיים, נתת לחבר גוד-טיים עם גומבר 3,600 - לא רע למי שהשיא שלו היה סרגוס... דיג חופי במיטבו, זוג גומברים בכאלו גדלים עם עוד דג שנתפס לעיתים נדירות - חגיגה  הדוח כמו כל הדוחות שלך... עמוס חוויות, מצרף את הקוראים לחויות, חגיגת התפיסות היפה היתה הדובדבנים שבקצפת... 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
תולעים - של קומפוסט
התולעים מתפוררות במים מלוחים ב2 שניות.
כנראה הדגים תקפו את הקרס
אם איזה קרס דגת?
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תולעים - של קומפוסט
כנראה הדגים תקפו את הקרס
אם איזה קרס דגת?
מאיפה הבאת את התאוריה של התולעים שנמסות  כנראה שאתה ניזון משמועות ואגדות אורבניות מהניסיון האישי שלי ויש כזה אני יכול להגיד לך בודאות מוחלטת שתולעים קומפוסט ושילשולים הם פיתיון מצויין ויעיל מאוד התולעים הללו מחזיקות יפה מעמד גם יותר מרבע שעה במים בלי שום בעיה ותוספות כמעת את כל דגי החוף סרגוסים , מרמירים , טלוויזיה , לבטים , ועוד רבים אחרים.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 20, 2014, 13:13:39 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
|
יציאה מהנה הייתה לכם הילד נהנה, החבר נראה בטריפ וגם אתה קינחת עם גומבר מכובד. מאחל לך אינטיאס גדול בקרוב תודה על הדוח המהנה.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
תולעים - של קומפוסט
כנראה הדגים תקפו את הקרס
אם איזה קרס דגת?
מאיפה הבאת את התאוריה של התולעים שנמסות  כנראה שאתה ניזון משמועות ואגדות אורבניות מהניסיון האישי שלי ויש כזה אני יכול להגיד לך בודאות מוחלטת שתולעים קומפוסט ושילשולים הם פיתיון מצויין ויעיל מאוד התולעים הללו מחזיקות יפה מעמד גם יותר מרבע שעה במים בלי שום בעיה ותוספות כמעת את כל דגי החוף סרגוסים , מרמירים , טלוויזיה , לבטים , ועוד רבים אחרים. צודק צור  התולעים מחזיקות יפה מאד ובניגוד לשלשולי הגינה האפורים עם הקולר הכתום שמתפרקים ומאבדים צורה וצבע במים המלוחים, אלו של הקומפוסט מחזיקות גם הרבה יותר מרבע שעה ואפילו משעה... הסיבה שאני משחיל אותן מעבר לקשר שמשמש מעצור זה בגלל שהן מתות מהר ומתחילות "לנזול" לכיוון הקשת של הקרס אם אין מה שיעגן אותן... לדגים זה לא כול כך מפריע אבל לי כן... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
איזה יופי  מה צריך יותר 
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דייג חחופי במיטבו! ועוד עם הילד..בכלל להיט!!!!
כל הכבוד
שי
|
|
|
|
|
|
|
גיא דוח מדהים ,דייג חופי במיטבו  כיף לראות את דור ההמשך ממשיך את המסורת . בכל זאת חצי טונסי  .אני בטוח שהוא הביא את המזל 
|
|
|
|
|
|
תמיר עובדיה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
26
איי אנדמן!!!
|
|
ממש מרתק!  דו"ח חבל על הזמן מספר אחד בדייג חופי! 
|
|
...fishing is the meaning of life
איי סיישל, מרץ 2015, הנה אני בא...
|
|
|
|
|
תולעים - של קומפוסט
כנראה הדגים תקפו את הקרס
אם איזה קרס דגת?
מאיפה הבאת את התאוריה של התולעים שנמסות  כנראה שאתה ניזון משמועות ואגדות אורבניות מהניסיון האישי שלי ויש כזה אני יכול להגיד לך בודאות מוחלטת שתולעים קומפוסט ושילשולים הם פיתיון מצויין ויעיל מאוד התולעים הללו מחזיקות יפה מעמד גם יותר מרבע שעה במים בלי שום בעיה ותוספות כמעת את כל דגי החוף סרגוסים , מרמירים , טלוויזיה , לבטים , ועוד רבים אחרים. צודק צור  התולעים מחזיקות יפה מאד ובניגוד לשלשולי הגינה האפורים עם הקולר הכתום שמתפרקים ומאבדים צורה וצבע במים המלוחים, אלו של הקומפוסט מחזיקות גם הרבה יותר מרבע שעה ואפילו משעה... הסיבה שאני משחיל אותן מעבר לקשר שמשמש מעצור זה בגלל שהן מתות מהר ומתחילות "לנזול" לכיוון הקשת של הקרס אם אין מה שיעגן אותן... לדגים זה לא כול כך מפריע אבל לי כן...  אני מגדל תולעים של קומפוסט, ומנסיון הם לא מחזיקות מעמד במים מלוחים. כנראה מדובר בתולעי ים או תולעים מסוג שונה. מים מתוקים סיפור שונה.
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
תולעים - של קומפוסט
כנראה הדגים תקפו את הקרס
אם איזה קרס דגת?
מאיפה הבאת את התאוריה של התולעים שנמסות  כנראה שאתה ניזון משמועות ואגדות אורבניות מהניסיון האישי שלי ויש כזה אני יכול להגיד לך בודאות מוחלטת שתולעים קומפוסט ושילשולים הם פיתיון מצויין ויעיל מאוד התולעים הללו מחזיקות יפה מעמד גם יותר מרבע שעה במים בלי שום בעיה ותוספות כמעת את כל דגי החוף סרגוסים , מרמירים , טלוויזיה , לבטים , ועוד רבים אחרים. צודק צור  התולעים מחזיקות יפה מאד ובניגוד לשלשולי הגינה האפורים עם הקולר הכתום שמתפרקים ומאבדים צורה וצבע במים המלוחים, אלו של הקומפוסט מחזיקות גם הרבה יותר מרבע שעה ואפילו משעה... הסיבה שאני משחיל אותן מעבר לקשר שמשמש מעצור זה בגלל שהן מתות מהר ומתחילות "לנזול" לכיוון הקשת של הקרס אם אין מה שיעגן אותן... לדגים זה לא כול כך מפריע אבל לי כן...  אני מגדל תולעים של קומפוסט, ומנסיון הם לא מחזיקות מעמד במים מלוחים. כנראה מדובר בתולעי ים או תולעים מסוג שונה. מים מתוקים סיפור שונה. גם אני מגדל תולעי קומפוסט ובדייג אני משתמש בשני סוגים של תולעים 1. תולעי קומפוסט שאותם אני מגדל 2.תולעי גינה (שישולים) שאותם אני אוסף בחורף מהגינה והם שונים מתולעי הקומפוסט מצרף דיון שנערך בעניין דיון על תולעי גינה http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=9776.0קישור לתולעי הקומפוסט שאני מדבר עליהם ומשתמש בהם http://ecowiki.org.il/%D7%AA%D7%95%D7%9C%D7%A2%D7%99_%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A1%D7%98
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיא איזה חתיכת דו״ח לא פחות מרשים מהגומברים, החבר שלך נראה על טריפ בתמונה,ואפשר להבין אותו. גם הילד נראה מרוצה אז גם אתה בטח מרוצה יופי של דייג היה לכם אני צריך להתחיל לחשוב בכיוון 37 גם כן בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
הצ'יף של עמוד 37 חזר ובגדול 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בידיים שלך גיא.. כל גומבר נראה גומברון  אם לשפוט לפי החיוך שמרוח לחבר שלך על הפרצוף, פלוס ה"העתק הדבק" שעשית מהמוח והניסיון שלך ישירות אליו- הכנסת אותו להתמכרות קשה ידידי  והכי יפה זה הדור הבא כמובן.. יש לו שאיפות גדולות לתפוח הזה וכבר מוכח שלא נפל רחוק מהעץ  שתהיה לכולכם עונה שופעת, חוץ משפעת, אבל יותר מכל- מהנה!! 
|
|
|
|
|
|
|
איזה יופי של דוח  ועם ילדים זה עוד יותר כיף.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3] 4