פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   Major Craft Vs Graphiteleader |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: Major Craft Vs Graphiteleader (נקרא 2197 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
מתלבט בין שני מקלות: major craft crostage seabass series #CRK-902L אורך 2.7 משקלי זריקה: 7-23 REGULAR FAST
המקל השני זה: Graphiteleader TIRO EX GOTXS-792ML אורך: 2.36 משקלי זריקה 4-22 Fast
ההבדל שהקרוסטאג יותר טוב באורך אבל משקלי זריקה הטירו יותר טובים בשבילי, וגם האיכות של המקל אני חושב. תעזרו לי לבחור זה קשה!
|
|
|
|
|
|
will3300
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
71
|
|
Graphiteleader TIRO EX GOTXS-792ML
אין מה להשוות
|
|
|
|
|
|
|
Graphiteleader TIRO EX GOTXS-792ML
אין מה להשוות
למה?
|
|
|
|
|
|
|
מתלבט בין שני מקלות: major craft crostage seabass series #CRK-902L אורך 2.7 משקלי זריקה: 7-23 REGULAR FAST
המקל השני זה: Graphiteleader TIRO EX GOTXS-792ML אורך: 2.36 משקלי זריקה 4-22 Fast
ההבדל שהקרוסטאג יותר טוב באורך אבל משקלי זריקה הטירו יותר טובים בשבילי, וגם האיכות של המקל אני חושב. תעזרו לי לבחור זה קשה!
תלוי מה המטרה שלך.. אני כרגע גם בסוג של התלבטות ולוקח TIRO כנראה. משקלי זריקה נוחים, אקשן פאסט לדמויים יותר טכניים - WTD פופרים וכאלה.. גם המחיר לא אותו המחיר.. הטירו נע בין 1400-1600 שקלים. והקרוסטייג 700-800 שקלים. רק שתדע אם זה משנה לך.. הטירו EX - סיני. הקרוסטייג' - יפני.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 16, 2014, 18:40:35 PM על ידי אופק ביטון
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
רק שתדע אם זה משנה לך.. הטירו EX - סיני. הקרוסטייג' - יפני. תיקון קטן, הגרפיטלידר חברה יפנית שדגמי הrv והex שלהם מיוצרים בסין כל השאר ביפן. מייז׳ור קראפט חברה יפנית שמייצרת את כל החכות שלהן בסין אין ספק שהטירו מקל מעולה ועוקף את הקרוסטג׳ בכמה רמות טובות.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 16, 2014, 18:52:22 PM על ידי imullet
|
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
|
|
תלוי מה המטרה שלך.. אני כרגע גם בסוג של התלבטות ולוקח TIRO כנראה. משקלי זריקה נוחים, אקשן פאסט לדמויים יותר טכניים - WTD פופרים וכאלה.. גם המחיר לא אותו המחיר.. הטירו נע בין 1400-1600 שקלים. והקרוסטייג 700-800 שקלים. רק שתדע אם זה משנה לך.. הטירו EX - סיני. הקרוסטייג' - יפני. תיקון אם אתה קונה את החכות מחו"ל יוצא לך שהטירו זה בערך 650 כולל מעמ ומשלוח וגם הקרוסטייג משהו כמו 500 שקל כול מעמ ומשלוח ביררתי עכשיו. אל תהיה פרייר של החנויות בארץ. נראה שאני אלך על הטירו
|
|
|
|
|
|
|
תלוי מה המטרה שלך.. אני כרגע גם בסוג של התלבטות ולוקח TIRO כנראה. משקלי זריקה נוחים, אקשן פאסט לדמויים יותר טכניים - WTD פופרים וכאלה.. גם המחיר לא אותו המחיר.. הטירו נע בין 1400-1600 שקלים. והקרוסטייג 700-800 שקלים. רק שתדע אם זה משנה לך.. הטירו EX - סיני. הקרוסטייג' - יפני. תיקון אם אתה קונה את החכות מחו"ל יוצא לך שהטירו זה בערך 650 כולל מעמ ומשלוח וגם הקרוסטייג משהו כמו 500 שקל כול מעמ ומשלוח ביררתי עכשיו. אל תהיה פרייר של החנויות בארץ. נראה שאני אלך על הטירו אם אתה כבר מזמין טירו תזמין את היפני. 1000 שקל, לא כולל המשלוח.. אבל לדעתי יהיה יותר שווה אם כבר אתה מזמין..
|
|
|
|
|
|
|
תלוי מה המטרה שלך.. אני כרגע גם בסוג של התלבטות ולוקח TIRO כנראה. משקלי זריקה נוחים, אקשן פאסט לדמויים יותר טכניים - WTD פופרים וכאלה.. גם המחיר לא אותו המחיר.. הטירו נע בין 1400-1600 שקלים. והקרוסטייג 700-800 שקלים. רק שתדע אם זה משנה לך.. הטירו EX - סיני. הקרוסטייג' - יפני. תיקון אם אתה קונה את החכות מחו"ל יוצא לך שהטירו זה בערך 650 כולל מעמ ומשלוח וגם הקרוסטייג משהו כמו 500 שקל כול מעמ ומשלוח ביררתי עכשיו. אל תהיה פרייר של החנויות בארץ. נראה שאני אלך על הטירו אם אתה כבר מזמין טירו תזמין את היפני. 1000 שקל, לא כולל המשלוח.. אבל לדעתי יהיה יותר שווה אם כבר אתה מזמין.. מה זה היפני?
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
תלוי מה המטרה שלך.. אני כרגע גם בסוג של התלבטות ולוקח TIRO כנראה. משקלי זריקה נוחים, אקשן פאסט לדמויים יותר טכניים - WTD פופרים וכאלה.. גם המחיר לא אותו המחיר.. הטירו נע בין 1400-1600 שקלים. והקרוסטייג 700-800 שקלים. רק שתדע אם זה משנה לך.. הטירו EX - סיני. הקרוסטייג' - יפני. תיקון אם אתה קונה את החכות מחו"ל יוצא לך שהטירו זה בערך 650 כולל מעמ ומשלוח וגם הקרוסטייג משהו כמו 500 שקל כול מעמ ומשלוח ביררתי עכשיו. אל תהיה פרייר של החנויות בארץ. נראה שאני אלך על הטירו אם אתה כבר מזמין טירו תזמין את היפני. 1000 שקל, לא כולל המשלוח.. אבל לדעתי יהיה יותר שווה אם כבר אתה מזמין.. מה זה היפני? TIRO בלי ה-EX סימן זיהוי: הצבע הכתום אחרי הכיתוב TIRO ולא בהתחלה.. דוגמא פה: http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/manufacturers_id/53/products_id/12838/graphiteleader.html"קרדיט לאיתמר חח"
|
|
|
|
|
|
|
אני חושב שאתם עושים השוואה לא נכונה. זה כמו להשוות בין פרארי למרצדס. שתיהן מכוניות טובות . אם אתה חי בגרמניה ואין הגבלת מהירות אז לך על פרארי , אם אתה חי ביקראל תסתפק במרצדס כי הפרארי לא מתאים לך. זה בדיוק ככה גם בכות, ה"טירו" חכה מצויינת אבל אם אתה עובד מהחוף או ריפים היא קצת קצרה מידי ותאבד מרחק זריקה. ולכן המייגו'ר תעשה עבודה טובה יותר . אם אתה עובד ממזחים ומרינות ששם יש עומק קרוב ולא צריך זריקה רחוקה לך על ה"טירו". צריך להביו כי לכל חכה יש את היתרונות והחסרונות שלה בהתאם לדייג שאתה יוצא אליו , המיקום וסוג הדג שאתה מחליט לחפש. שמות נוצצים זה לא הכל 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
 |
|
|
תלוי מה המטרה שלך.. אני כרגע גם בסוג של התלבטות ולוקח TIRO כנראה. משקלי זריקה נוחים, אקשן פאסט לדמויים יותר טכניים - WTD פופרים וכאלה.. גם המחיר לא אותו המחיר.. הטירו נע בין 1400-1600 שקלים. והקרוסטייג 700-800 שקלים. רק שתדע אם זה משנה לך.. הטירו EX - סיני. הקרוסטייג' - יפני. תיקון אם אתה קונה את החכות מחו"ל יוצא לך שהטירו זה בערך 650 כולל מעמ ומשלוח וגם הקרוסטייג משהו כמו 500 שקל כול מעמ ומשלוח ביררתי עכשיו. אל תהיה פרייר של החנויות בארץ. נראה שאני אלך על הטירו אם אתה כבר מזמין טירו תזמין את היפני. 1000 שקל, לא כולל המשלוח.. אבל לדעתי יהיה יותר שווה אם כבר אתה מזמין.. מה זה היפני? TIRO בלי ה-EX סימן זיהוי: הצבע הכתום אחרי הכיתוב TIRO ולא בהתחלה.. דוגמא פה: http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/manufacturers_id/53/products_id/12838/graphiteleader.html"קרדיט לאיתמר חח" הא.. מאיפה שאני קונה זה הסיני.. אבל לא נורא נתפשר זה ילך לרולר! אני חושב שאתם עושים השוואה לא נכונה. זה כמו להשוות בין פרארי למרצדס. שתיהן מכוניות טובות . אם אתה חי בגרמניה ואין הגבלת מהירות אז לך על פרארי , אם אתה חי ביקראל תסתפק במרצדס כי הפרארי לא מתאים לך. זה בדיוק ככה גם בכות, ה"טירו" חכה מצויינת אבל אם אתה עובד מהחוף או ריפים היא קצת קצרה מידי ותאבד מרחק זריקה. ולכן המייגו'ר תעשה עבודה טובה יותר . אם אתה עובד ממזחים ומרינות ששם יש עומק קרוב ולא צריך זריקה רחוקה לך על ה"טירו". צריך להביו כי לכל חכה יש את היתרונות והחסרונות שלה בהתאם לדייג שאתה יוצא אליו , המיקום וסוג הדג שאתה מחליט לחפש. שמות נוצצים זה לא הכל  אני דג מריפים עמוקים ומזחים ולפעמים בחוף אבל אורך כבר לא כזה מפריע לי כי החופים בדרום לא רדודים כמו בצפון ועד עכשיו עבדתי בכלל עם מקל 2.10 אז ניראלי שהטירו יהיה מצויין.
|
|
|
|
|
|
|
מצויין - הוספת נתון חשוב ( עומק החופים בדרום ששם אתה עובד) ואם אורך "הטירו" לא משמעותי , קדימה הרווחת בגדול. בהצלחה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|