פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דו"ח הדיג של זרפה - 006 (כוכב אורח: מישה) |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דו"ח הדיג של זרפה - 006 (כוכב אורח: מישה) (נקרא 5216 פעמים) |
הדפסה |
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
קוראים לזה "שכר לימוד". אני בטוח שזה מרגיש כאילו שסוף העולם הגיע ואתה במקום הראשון בתור אבל בינינו, יצאת בזול... מילת הכוח "שבלולים" נאמרה והעונה התחילה  מחכים לדוחות הבאים 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מת על דוחות שלך  שמח שלא נגרם נזק רציני עקב כל הנפילות זה רק גורם לתפיסת הקלמארי ליותר כיפית. תמשיך לכתוב דוחות כאלה בהצלחה
|
|
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #17 ב- : אוקטובר 14, 2014, 19:52:19 PM » |
|
אחלה דוח ולגבי הטבעת מבין את הרגשתך. לפני יומיים החלקתי על השובר בנתניה והתנפצו לי 4 טבעות בחכה
תודה, כפיר. קטע, גם אני הייתי שם, אבל ויתרתי על הטיפוס. מקווה שלמרות הטבעות אתה נשארת שלם. זה דווח. יש יכולות גם בדייג וגם בכתיבה
תודה רבה, אדי. קוראים לזה "שכר לימוד". אני בטוח שזה מרגיש כאילו שסוף העולם הגיע ואתה במקום הראשון בתור אבל בינינו, יצאת בזול... מילת הכוח "שבלולים" נאמרה והעונה התחילה  מחכים לדוחות הבאים  ככה בדיוק זה הרגיש. אבל לא אשבר בקלות! תודה, שבלול. מת על דוחות שלך  שמח שלא נגרם נזק רציני עקב כל הנפילות זה רק גורם לתפיסת הקלמארי ליותר כיפית. תמשיך לכתוב דוחות כאלה בהצלחה תודה רבה, דור. מה-זה כיף, אל תשאל. אמשיך לכתוב, אך בלי נפילות. 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2014, 19:53:28 PM על ידי Zarafa
|
|
|
|
|
|
kfirlan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
אחלה דוח ולגבי הטבעת מבין את הרגשתך. לפני יומיים החלקתי על השובר בנתניה והתנפצו לי 4 טבעות בחכה
תודה, כפיר. קטע, גם אני הייתי שם, אבל ויתרתי על הטיפוס. מקווה שלמרות הטבעות אתה נשארת שלם. זה דווח. יש יכולות גם בדייג וגם בכתיבה
תודה רבה, אדי. קוראים לזה "שכר לימוד". אני בטוח שזה מרגיש כאילו שסוף העולם הגיע ואתה במקום הראשון בתור אבל בינינו, יצאת בזול... מילת הכוח "שבלולים" נאמרה והעונה התחילה  מחכים לדוחות הבאים  ככה בדיוק זה הרגיש. אבל לא אשבר בקלות! תודה, שבלול. מת על דוחות שלך  שמח שלא נגרם נזק רציני עקב כל הנפילות זה רק גורם לתפיסת הקלמארי ליותר כיפית. תמשיך לכתוב דוחות כאלה בהצלחה תודה רבה, דור. מה-זה כיף, אל תשאל. אמשיך לכתוב, אך בלי נפילות.  חחח עכשיו נשארה רק ההתלבטות אם לתקן או לקנות חכה חדשה
|
|
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #19 ב- : אוקטובר 14, 2014, 20:31:57 PM » |
|
חחח עכשיו נשארה רק ההתלבטות אם לתקן או לקנות חכה חדשה
אם החכה שלך באופן כללי במצב טוב, עדיף לתקן. תגיד למוכר שיעשה לך 3 + 1 מתנה. 
|
|
|
|
|
|
kfirlan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
אם החכה שלך באופן כללי במצב טוב, עדיף לתקן. תגיד למוכר שיעשה לך 3 + 1 מתנה.  השאלה היא עם כאדי להשקיע את הכסף על חכה שעלתה לי 150 שקל
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
התרווחתי, לקחתי את הזמן... היו ציפיות - שהתמלאו במלואן ומעבר לכך... חשבתי לעצמי, מעניין מה זרפה יכין לנו הפעם - והכנת לנו דו"ח בונבוניירה...  לפני הכל, כמו תמיד משמח אותי לראות עוד הכרות בין חברי פורום שנוצרה כאן - והובילה ליציאת דיג משותפת ומהנה...  מישה מתגלה שוב ושוב לא רק בתור "מישה ידי זהב" אלא בנוסף גם בתור "מישה לב רחב".... ...וגם בתור דייג קלמרי אולטימטיבי... שעשע אותי לקרוא את המסע על הסלעים, עם מישה המקפץ וזרפה המתנפץ....  כל עוד יצאת שלם - וטוב שכך, אפשר לחייך ולהתלוצץ... מזכיר לי נשכחות, לפני שנים עת רצתי עם חברים על שובר גלים (מספנות ישראל לקרייתים שמכירים), מטפסים ביחד ועד שהיו מגיעים הייתי עם חכה במים וסרגוסים בסל...  אגב, במקרה אחד, חבר שלא היה קל תנועה, החליק עם הציוד וסיים עם התרסקות ו-18 תפרים בפניו, זרפה זה לא משחק, חפש ותאתר פלדיום או נעל מתאימה לרגליך ולסלעים כאחד - ועד אז תימנע... כך או אחרת, מורגש כי למרות החבלות נהנית מהחוויה ומחברתו של מישה, גם מקלמארי בסל... הרחבת אופקיך וצברת ידע בתחום דיג הקלמארי... מצפה לדוח זרפה הבא - בסימן ג'יימס בונד 
|
|
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
 |
|
|
אם החכה שלך באופן כללי במצב טוב, עדיף לתקן. תגיד למוכר שיעשה לך 3 + 1 מתנה.  השאלה היא עם כאדי להשקיע את הכסף על חכה שעלתה לי 150 שקל התשובה היא, לקבל הצעת מחיר ולפעול ע"פ מה שהכיס וההגיון אומרים. יש כאלה שיש להם רגש סנטימנטלי לחכה ולציוד שלהם. אחרי שתקבל הצעת מחיר על תיקון הטבעות תוכל להפעיל שיקול דעת. התרווחתי, לקחתי את הזמן... היו ציפיות - שהתמלאו במלואן ומעבר לכך... חשבתי לעצמי, מעניין מה זרפה יכין לנו הפעם - והכנת לנו דו"ח בונבוניירה...  לפני הכל, כמו תמיד משמח אותי לראות עוד הכרות בין חברי פורום שנוצרה כאן - והובילה ליציאת דיג משותפת ומהנה...  מישה מתגלה שוב ושוב לא רק בתור "מישה ידי זהב" אלא בנוסף גם בתור "מישה לב רחב".... ...וגם בתור דייג קלמרי אולטימטיבי... שעשע אותי לקרוא את המסע על הסלעים, עם מישה המקפץ וזרפה המתנפץ....  כל עוד יצאת שלם - וטוב שכך, אפשר לחייך ולהתלוצץ... מזכיר לי נשכחות, לפני שנים עת רצתי עם חברים על שובר גלים (מספנות ישראל לקרייתים שמכירים), מטפסים ביחד ועד שהיו מגיעים הייתי עם חכה במים וסרגוסים בסל...  אגב, במקרה אחד, חבר שלא היה קל תנועה, החליק עם הציוד וסיים עם התרסקות ו-18 תפרים בפניו, זרפה זה לא משחק, חפש ותאתר פלדיום או נעל מתאימה לרגליך ולסלעים כאחד - ועד אז תימנע... כך או אחרת, מורגש כי למרות החבלות נהנית מהחוויה ומחברתו של מישה, גם מקלמארי בסל... הרחבת אופקיך וצברת ידע בתחום דיג הקלמארי... מצפה לדוח זרפה הבא - בסימן ג'יימס בונד  תודה, רפי.  סיפורים על אנשים שהחליקו, אנשים שנזקקו לתפרים או אנשים עם צלעות שבורות בגלל שובר גלים, מסלעות ומזחים חלקלקים, פשוט גורמים לי לצמרמורת! מקווה שזה לא יחזור על עצמו בשום אופן באשר הוא. אכן נצבר ידע ביציאה זו. תקבל 007, אני ממתין לדג הגדול! אבל יהיה טוב, תודה! 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2014, 14:16:25 PM על ידי Zarafa
|
|
|
|
|
|
ehajby
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
43
|
|
אחלה דוח איזה יופי תמשיך להפציץ
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
פששש, איזה כשרון כתיבה מאלף.  נהנתי לקרוא כל שורה מתאור החוויה שלך. יש דייגים שקופצים על הסלעים ויש כאלו שנמשכים אל הסלעים ומחבקים אותם לצערם. חלק עיקרי מזה זה נעלים מתאימות עם סוליה טובה. אני בדכ עם מגפיים. מחכה לקרוא את הדו"ח המרתק הבא שלך 
|
|
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
תודה רבה, חבר.  פששש, איזה כשרון כתיבה מאלף.  נהנתי לקרוא כל שורה מתאור החוויה שלך. יש דייגים שקופצים על הסלעים ויש כאלו שנמשכים אל הסלעים ומחבקים אותם לצערם. חלק עיקרי מזה זה נעלים מתאימות עם סוליה טובה. אני בדכ עם מגפיים. מחכה לקרוא את הדו"ח המרתק הבא שלך  תודה רבה, שרגא! כיף לשמוע. אעדיף לחבק עצים, לא סלעים חחח. אם הייתי מוצא בקלות נעליים במידה שלי, הכל היה אחרת. אשתדל לרתק אותך גם בפעם הבאה. 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 15, 2014, 14:10:11 PM על ידי Zarafa
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה רבה, חבר.  פששש, איזה כשרון כתיבה מאלף.  נהנתי לקרוא כל שורה מתאור החוויה שלך. יש דייגים שקופצים על הסלעים ויש כאלו שנמשכים אל הסלעים ומחבקים אותם לצערם. חלק עיקרי מזה זה נעלים מתאימות עם סוליה טובה. אני בדכ עם מגפיים. מחכה לקרוא את הדו"ח המרתק הבא שלך  תודה רבה, שרגא! כיף לשמוע. אעדיף לחבק עצים, לא סלעים חחח. אם הייתי מוצא בקלות נעליים במידה שלי, הכל היה אחרת. אשתדל לרתק אותך גם בפעם הבאה.  אשתדל לרתק אותך גם בפעם הבאה. כנראה שתהיה לך הזדמנות מחר 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 15, 2014, 16:24:37 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מישה הוא מדריך מושלם, ולכן הדגים והתפיסות הם רק הצ'ופר , זכית בקורס מהדיקן של הפקולטה
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
מאיר ש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דו"ח מצחיק,הקרבה ואומץ.
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
דוח שובב, מופרע ולא שגרתי  כך כמובן בדיוק גם החוויה. מה שגנוב אצלך אלה ההערות הקטנות שאתה זורק מדי פעם בכתיבה שלך, מוצא עצמי מצחקק כל פעם מחדש ואף יותר מזה  אחחח זראפה... אם היית יודע על מה אני מטפס באשדוד כדי לחזר אחרי שולה... היית מאשפז אותי במוסד סגור נראה לי  אבל בלי קשר, תדע שהרוב כך בהתחלה.. עם הזמן מתחספסים. ויש גם כאלה שלא בנויים להתגלגל ב"שפן סלעים" כלל וכלל  תנסה להתרגל לזה.. בזהירות אבל בעקשנות  הדמויים של מישה מעלפים. אבל לזרזור רגיל כן? לא השתמשתם בהם לרכיכות
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|