|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 18/11/2011 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| פילוטה - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 20 | |
הדו"ח:מחליטים אני והדוקטור לנצל את יום החופש המאולתר על מנת לצאת לחוף עקב הרלונטיות המירבית לדיג סרגוסים בהתחשב בתחזית ובמצב הים הגבוה. שעה 12 בצהרים אנחנו כבר בחוף איזור אולגה. ים גבוה מקבל את פנינו,גלים עד 150 ס"מ ורוח דרומית מערבית לא חזקה במיוחד. אני מתמקד בחלק הצפוני והדוקטור מחליט להדרים קצת. אני נכנס לריפים חרף הגלים הגבוהים משהו. מתביית על בור פרודוקטיבי ובתוך פחות מרבע שעה אני מוציא ממנו 5 סרגרוסים יפים מאוד. מנסה בור אחר באותו איזור ומשם אני מוציא עוד 9 סרגוסים ומקבל פייטים מאוד מעניינים מכמה וכמה סרגוסים שבסוף בורחים לי. כמעט בשעה 14:00 אני מקבל טלפון ממאמון שמודיע לי שהוא כבר מגיע לאיזור עם חבר. ממשיכים אני והדוקטור לדוג באותו איזור עד שעה 16:00 אז מחליטים להדרים עוד יותר ולפגוש את מאמון. מאמון כבר עם יותר מ 60 סרגוסים (קשה לספור אחריו) והחבר שלו עד כמות יפה במיוחד. הבן אדם התחיל לדוג נדמה לי בסביבות השעה 15:00 (שעתיים נטו) ויש לו כמות כזו גדולה של דגים, טוב זה כבר לא מפתיע אותי בכלל. מאמון הוא דייג קוסם את זה אני כבר יודע מזמן אבל אתמול חוויתי את זה במיוחד. אני עשיתי טעות שלא הפסקתי לדוג והלכתי רק להסתכל אל מאמון ללמוד קצת מהשיטות והטכניקות שלו (אולי בפעם הבאה). בסוף אני והדוקטור הוצאנו 24 סרגוסים לא רעים בכלל אבל מה זה כבר לעומת הכמות האדירה שמאמון הוציא. מאמון יצרף את התמונות בהמשך. מקל: 5 מטר קוברה חוט ראשי: 25 חוט מוביל: 20 פתיון: פילוטה קרסים מס: 6 ו 5
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 19, 2011, 20:22:23 PM על ידי הנצרתי מס 1
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
הגענו משהו כמו 2 וחצי והיה ים מדהים לסרגוסים..ים גבוה והכיף בלי רוחות בכלל כך שהיה אפשר לשלוט יותר בבוס והפתיון דווקא קיבלתם הזמנה להגיע אלינו וחבל ששרפתם זמן צפונית אלינו...איפה שהייתם מחייב ים סוער יותר שיעבוד טוב יותר אבל וממה שהבנתי היו לכם הרבה בריחות ונפילות מהיד ...אבל לא נורא כך זה בדייג וזה חלק מהעניין אצלנו נתפסו 73 סרגוסים בשעתיים שהיו לא הצלחתי לרשום דוח ואדחה את זה לדוח מרוכז ליציאה של אתמול והיציאה של מחר ..בלי נדר סחתין חברה ..אתם בדרך הנכונה  בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
אני מתחיל לחשוש שמאמין מביא אותם איתו מהבית  או שמא פיית ים גילתה מילות קסם לקריאה לסרגוסים בוא נראה אותו חכם על בורים , וכמובן כל מה שנכתב בצחוק ובחיאט מאמון תשאיר לנו קצת , לכולם בתאבון וכן ירבו הדגים בסליכם
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
tomer567
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
בוסניק אוהב ים
|
|
קודם כל כל הכבוד על הכמות היפה אין עליכם! יודעים בדיוק את העבודה. שאלה : איך התגברתם על הגשמים? אני כרגע במצב שכשיורד גשם לא מסוגל לדוג בלי קשר לסכנת הברקים. תודה רבה ובהצלחה בבאות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אז אם הבנתי נכון, המורה מאכסאל הפך להיות התלמיד מאכסאל...  לצערי פספסתי את ההזמנה בגלל אילוצים, אז טוב לפחות שהיו אחרים שנהנו במחיצת המאסטרו...  לפעמים שווה לצפות ולהפנים מאשר לתפוס עוד כמה דגים- לטווח הארוך זה שווה את הויתור לרגע... מענין מה יהיו תוצאות המעקב  כשקוראים מבינים שיש דגים וכולם תופסים, אך גם שהתפיסות של מאמון של לא "מקרה" ולא "מזל", אלא תוצאה של מקצוענות לשמה - שביטויה בעשרות הטיפים שמאמון מפטם אותנו בדוחותיו... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של דוח  בשנים שעברו היינו תופסים סרגוסים גם בפתיונות. מישהו יכול לשער למה השנה הם נתפסים רק בבוס?
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
תשאירו לנו גם משהו:)
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
aviv1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
איזה יופי של דוח  בשנים שעברו היינו תופסים סרגוסים גם בפתיונות. מישהו יכול לשער למה השנה הם נתפסים רק בבוס? אחלה דוח ואחלה תפיסות,תענוג!  סקויידי-סרגוסים יפים נתפסו בפתיונות (קלאמרי)בסופ"ש הזה (אין תמונות-אז אין דוח...)לא בכמויות של מאמון אבל בהחלט בכמויות יפות
|
גם אני חבר בצוות חפף!!!
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נשמע כמו מפגש עמוס ביותר  הרבה חומר לימודי ... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
יופי של שיעור  מעניין מי התלמיד ומי המורה ומה אוכלים בהפסקה 
|
|
|
|
|
חביבי אתה נימצא בחברה טובה , מה יש לדבר אלוף האלופים דג איתך מאמון. האיש הזה לדידי אגדה מהלכת על שתיים. הכמות שאתה תפסתה מכובדת לכל הדעות הרבה דייגים היו מתחלפים אתך ידידי. המשך דייג פורה ומהנה.
הדייג והים מהצפון יוסי acigar;סרגוס
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזה יופי של דוח  בשנים שעברו היינו תופסים סרגוסים גם בפתיונות. מישהו יכול לשער למה השנה הם נתפסים רק בבוס? אחלה דוח ואחלה תפיסות,תענוג!  סקויידי-סרגוסים יפים נתפסו בפתיונות (קלאמרי)בסופ"ש הזה (אין תמונות-אז אין דוח...)לא בכמויות של מאמון אבל בהחלט בכמויות יפות חבל שאין דו"ח, המידע על תפיסת סרגוסים יפים על קלמארי בגזרת הצפון- יכול להיות תורם עבור מי שמתענין  גם ברמה האינפורמטיבית ואפילו דוחון קצרצר- לא מזיק ורק מוסיף, חוצמזה אביב- הדוחות שלך כל כך מהנים אז העדר התמונות לא יגרע מהפאן, במיוחד אם תהיה עוד השתטחות על הסלעים...  יופי של שיעור  מעניין מי התלמיד ומי המורה ומה אוכלים בהפסקה  יש תלמיד שהיה מורה ומורה שהיה תלמיד, בהפסקה אוכלים...  בטוח שתו קפה... ואני מהמר על פיתות עם לבנה + מלפפון בלאדי + זיתים... מה אומרים המורים? 
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
בתיאבון מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
איזה יופי של דוח  בשנים שעברו היינו תופסים סרגוסים גם בפתיונות. מישהו יכול לשער למה השנה הם נתפסים רק בבוס? אחלה דוח ואחלה תפיסות,תענוג!  סקויידי-סרגוסים יפים נתפסו בפתיונות (קלאמרי)בסופ"ש הזה (אין תמונות-אז אין דוח...)לא בכמויות של מאמון אבל בהחלט בכמויות יפות חבל שאין דו"ח, המידע על תפיסת סרגוסים יפים על קלמארי בגזרת הצפון- יכול להיות תורם עבור מי שמתענין  גם ברמה האינפורמטיבית ואפילו דוחון קצרצר- לא מזיק ורק מוסיף, חוצמזה אביב- הדוחות שלך כל כך מהנים אז העדר התמונות לא יגרע מהפאן, במיוחד אם תהיה עוד השתטחות על הסלעים...  יופי של שיעור  מעניין מי התלמיד ומי המורה ומה אוכלים בהפסקה  יש תלמיד שהיה מורה ומורה שהיה תלמיד, בהפסקה אוכלים...  בטוח שתו קפה... ואני מהמר על פיתות עם לבנה + מלפפון בלאדי + זיתים... מה אומרים המורים?  שיעורי תורנות ...במשך השיעור לא אוכלים ולא שותים..מבחני סיבולת קשים ביותר רק בסופו של היום זה מתאפשר 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|