IDAN11
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
שבוע טוב לכל חברי הפורום... השבוע אני מתכוון לקנות חכה ורולר (חוף כמובן) אני מתכוון להשקיע 1000 1200 שקל מקסימום לרולר +מקל ואני אשמח עם מישהו מהמומחים פה יוכל להמליץ לי על מקל ורולר טובים . חושב לי שהם יעמדו עם דגים גדולים כמו אינטאסים גומברים וכו' , רב תודות 
|
-------------------------------
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בטווח מחירים כזה אתה יכול לקנות כמעט כל סוג של סט איכותי
|
|
|
|
IDAN11
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
כן אבל אני יודע שיש פה המון מקצוענים שיכולים לכוון אותי לסט מועדף , או לתת לי מספר אפשריות ... אני לא מבין ייתר על המידה בכל הנתונים אני רק יודע שהמטרה שלי הם דגים חזקים שיתנו פייט מעניין ולא בא לי לראות את המקל שלי נשבר או את הרולר משתעל 
|
|
|
|
איתי כהן
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רולר - tica gg100 רולר חזק, אמין ועם קיבולת חוט גדולה במיוחד! ממליץ בחום מקלות יש המון טובים אבל נראה לי שהמרינר זו אופציה טובה מאוד ועם שניהם יחד ישאר לך עוד עודף
|
|
|
|
IDAN11
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
רולר - tica gg100 רולר חזק, אמין ועם קיבולת חוט גדולה במיוחד! ממליץ בחום מקלות יש המון טובים אבל נראה לי שהמרינר זו אופציה טובה מאוד ועם שניהם יחד ישאר לך עוד עודף
עם רולר כזה אני יכול לתת פייט לגדולים ?
|
|
|
|
|
איתי כהן
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הבחור דיבר על דגים חזקים (אין הרבה פה בארץ חזקים כמוהו) ועל דייג חוף... דייג פתיונות מהחוף זה עונה על התיאור... נכון שהטיקה גדולה ומסיבית אבל זה תלוי מה סוג הדייג שמחפשים... ממה שהבנתי זה הכיוון
|
|
|
|
greendude
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה לי שיש פה בעיקר חוסר הבנה של הבחור ששאל במקור אבל זה עדיין לא סיבה לתת המלצה כזו.
GG100 מתאים אך ורק לדייג הכבד ביותר. זה overkill לכל גומבר וגם אינטיאסים של מתחת ל-10 ק"ג. זה רולר מאד מוגבל כשמנסים לדוג איתו מהחוף. משתמשים איתו רק עם חכות קצרות וחוטים עבים - מה שמגביל מאד את מרחקי ההטלה. למעשה הוא בכלל לא מתאים לדוג מחוף - רק משובר גלים/מזח וכו', איפה שיש לך עומק ישר 20 מטר ממך, כי זה מה שתוציא ממנו בהטלות. (או לעמוד בחוף ולהוציא לעומק בצורה כלשהיא).
אפשר לבנות סטים אחרים, הרבה יותר וורסטיליים במחירים האלה, שיכולים להתמודד עם כל גומבר, וגם עם רוב האינטיאסים מהגדלים שסביר להתקל בהם בארץ מהחוף.
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
ראיתי כאן בפורום מישהו שמוכר מקל שימנו ורולר של peen bateel עם חוט בד פאוור פרו 80 ליברות במחיר מצויין {ויוד ישאר לך עודף } 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
IDAN11
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
אני קצת יחדד את מה שרשמתי , אני מחפש במחיר הזה רולר וחכה שיהיו מיועדים גם לדגים חזקים אבל לא במחיר שיגביל אותי בזריקות או שיגרום לי לשנות את סגנון הדיג שלי כיום (שובר גלים, ריפים, מהחוף וכו') אם יש חכה שהיא גם וגם וגם אני אשמח לפרטים , ואם צריך להוסיף כסף אז אני אשמח לדעת כמה.. אגב דגים גדולים בשבילי זה 7-10 קילו ...
|
|
|
|
|
שלום אני ממליץ לך לקנות את הבוסטון אולימפיק מקל חזק מאוד עם משקלי זריקה גבוהים ואתה תוכל להביא איתו גומברים טרכונים לברקים וגם דגים קטנים יותר ובקשר לרולר יש חי את הokuma sfania שהוא רולר טוב לחוף שוברי גלים והכל נכנס בו הרבה חוט 45 וזהו ממש זול ויחזיק מעמד הרבה זמן אם תשמור עליו בהצלחה
|
|
|
|
IDAN11
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
שלום אני ממליץ לך לקנות את הבוסטון אולימפיק מקל חזק מאוד עם משקלי זריקה גבוהים ואתה תוכל להביא איתו גומברים טרכונים לברקים וגם דגים קטנים יותר ובקשר לרולר יש חי את הokuma sfania שהוא רולר טוב לחוף שוברי גלים והכל נכנס בו הרבה חוט 45 וזהו ממש זול ויחזיק מעמד הרבה זמן אם תשמור עליו בהצלחה
הוא נותן לי כמו אפשריות לגבי הרולר , אתה יכול להביא לי את השם המלא או תמונה שלו ?
|
|
|
|
|
;rabbi1תרשום בגוגל את השם שלו ותלחץ על תמונות אתה תראה הוא בצבע שחור וזהב השפולה
|
|
|
|
YossiFish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל מקל עד 250 גרם יעשה את העבודה רולר גודל 6000-8000 המלצה שלי בתקציב שלך maya spigola 4.2+ryobi oasys 8000 ועוד ישאר לך עודף
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2014, 14:58:20 PM על ידי YossiFish
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה