|
כבר מספר שנים שעברתי לטלוויזיה בלויין, לא זה של יס אלא ללווין אירופי שנקרא HOTBIRD ונהנה מערוץ דייג איטלקי חינמי ועוד כמה שמשודרים כערוצים מקודדים.
הערוץ עשיר בפרסומות אך מכיל תוכניות על מגוון סוגי דייג במים מתוקים וגם במים מלוחים. מה שאני אוהב בערוץ הזה בניגוד לערוצים אמיריקאיים זה שהדייג מתבצע בים התיכון כך שניתן ללמוד המון על שיטות דייג שמתאימים לאזור שלנו (ויש המון ... תאמינו לי).
להלן מספר SCREEN SHOTS מהחצי שעה האחרונה:
|
|
|
|
|
מדהים שיש ערוץ רק עבור דייג 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מדהים שיש ערוץ רק עבור דייג  אם יש אתרי אינטרנט רק לזה.....אז ערוץ?
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אפשר את הערוץ הזה או שזה משהו בטלויזיה..?
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ראשית אדריס, תודה על השיתוף  שאלה פרקטית- מי שאיננו מחובר ללווין אלא עדיין ל:יס/הוט, האם יש לו דרך לצפות בערוץ הזה? בכל מקרה, אני סמוך ובטוח כי אם תיתקל שם במשהו מאוד מאוד מענין- יש סיכוי שנשותף בזה... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אדריס תגיד  הם תופסים שם אבונפחא בערוץ?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
ואני כל כך התאמצתי להחביא את זה.... עלית עלי 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה שם הערוץ המדוייק?
בטוח אפשר למצוא אותו בסטרימינג באינטרנט.
|
|
|
|
|
מה שם הערוץ המדוייק?
בטוח אפשר למצוא אותו בסטרימינג באינטרנט.
Passione pesca
|
|
|
|
|
ראשית אדריס, תודה על השיתוף  שאלה פרקטית- מי שאיננו מחובר ללווין אלא עדיין ל:יס/הוט, האם יש לו דרך לצפות בערוץ הזה? בכל מקרה, אני סמוך ובטוח כי אם תיתקל שם במשהו מאוד מאוד מענין- יש סיכוי שנשותף בזה...  ניתן לקנות ממיר וצלחת נוספים ולהתקין אותם (בעזרת מתקין) במקביל ליס או הכבלים. עלות משוערת כולל התקנה 1000-1600 שקלים.
|
|
|
|
|
אדריס תגיד  הם תופסים שם אבונפחא בערוץ? האמת שעוד לא ראיתי אבו נאחסות אבל מי אמר שהם משדרים את כל מה שהם מצלמים
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אדריס תגיד  הם תופסים שם אבונפחא בערוץ? האמת שעוד לא ראיתי אבו נאחסות אבל מי אמר שהם משדרים את כל מה שהם מצלמים אם הם לא תופסים הם לא בים התיכון. לו אני הם, לא הייתי משדר.
|
|
|
|
lirany
|
HOBIE ADVENTURE ISLAND 2010 + P&H Cetus 178 MV + BISCUIT 65-Liquidlogic WW חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
נראה ערוץ איכותי ביותר מצאתי אומנם ברשת רק בלוג שמציג קטעים http://pescare-insieme.blogspot.com/
|
|
|
|
בזוקה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|