פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   קושי עם מצופים |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קושי עם מצופים (נקרא 4541 פעמים) |
הדפסה |
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
רותם, אולי תמצא כי זה מבדר. ניסיוני מוגבל במצופי בולו יעודיים  ....אינני משתמש במצופי הבועה העגולים(BOBBER)  נתונים שאולי יענינו אותך: סטיקלייט גדול(SUNLITE) שוקל 1 גרם(ללא הגומיה) ובעל ציפה של 1.3 גרם. אכן מבדר רק שנראה די מסובך כל המאמר הזה מאוד מושקע אבל הרבה סוגי מצופים. וסליחה על הבורות לא הבנתי את הנתונים שנתתי לי ותודה רבה בכל זאת  כן, אני נוטה להיות מעורפל בכתיבתי  ב"נתונים" התכוונתי שהוספת סטיקלייט תגביל אותך בבחירת מצוף. המשקל יתווסף מעל המצוף ויגרע מיציבותו, לכן תצטרך ככול הנראה להשתמש במצוף יותר גדול וארוך יותר בו הוספת המשקל תהיה זניחה...ומצוף גדול הוא לרוב פחות רגיש, אבל זה בסדר לסרגוס או דגים שאכילתם אגרסיבית. יש לי מספר מצופי לילה(אני דג רק בלילה)...מה המרחק שאתה זורק אליו? מה העומק המשוער שם? דג מטרה ספציפי? האם יש תאורה כלשהי במקום? האם אתה "נעול" על מצופי בועה? ניתן לפתור את בעיית היציבות של המצוף כאשר מוסיפים לו סטיקלייט מה שאני עושה זה מגדיל את קוטר הקדח במצוף לגודל הקוטר של הסטיקלייט ומשתמש בסטיקלייט במקום המקל המקורי כך יש לי אפשרות למנוע מהסטיקלייט להיות יותר מידי ארוך מה שמוצי את המצוף מאיזון מצרף איור של חתך מצוף להמחשה איך זה צריך להראות  תודה רבה כשאתה רוכש את הסטיק לייטים הם מגיעים בגדול המתאים מלכתחילה או שצריך לבקש? והאם רוכשים אותם בחנויות דייג או לא?
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רותם, תקשיב למישה ותתפוס עמלץ כחול.  בהחלט 
|
|
|
|
|
 |
|
|
רותם, אולי תמצא כי זה מבדר. ניסיוני מוגבל במצופי בולו יעודיים  ....אינני משתמש במצופי הבועה העגולים(BOBBER)  נתונים שאולי יענינו אותך: סטיקלייט גדול(SUNLITE) שוקל 1 גרם(ללא הגומיה) ובעל ציפה של 1.3 גרם. אכן מבדר רק שנראה די מסובך כל המאמר הזה מאוד מושקע אבל הרבה סוגי מצופים. וסליחה על הבורות לא הבנתי את הנתונים שנתתי לי ותודה רבה בכל זאת  כן, אני נוטה להיות מעורפל בכתיבתי  ב"נתונים" התכוונתי שהוספת סטיקלייט תגביל אותך בבחירת מצוף. המשקל יתווסף מעל המצוף ויגרע מיציבותו, לכן תצטרך ככול הנראה להשתמש במצוף יותר גדול וארוך יותר בו הוספת המשקל תהיה זניחה...ומצוף גדול הוא לרוב פחות רגיש, אבל זה בסדר לסרגוס או דגים שאכילתם אגרסיבית. יש לי מספר מצופי לילה(אני דג רק בלילה)...מה המרחק שאתה זורק אליו? מה העומק המשוער שם? דג מטרה ספציפי? האם יש תאורה כלשהי במקום? האם אתה "נעול" על מצופי בועה? המרחק הוא לא גדול במיוחד בלונז סטנדרטי לכאורה הערכה גסה אני פשוט לא חזק כל כך בהערכת משקלים בין 10-15 מטר הערכה גסה מאוד ולא מדיוקת העומק משתנה לפי החוף כרגע אני בחיפושים חוף סלעי לא עם עומק ממש גבוה בגלל הריפים אבל לפעמים אני דג גם במקומות עם עומק. ואני ממש לא נעול על מצופי בועה פשוט זה מה שאני מכיר נ.ב דוקא אני כן מחפש את הדגים עם האכילה היותר עדינה בורי וכו'...ולאו דוקא סרגוסים 2 מצופים בהם אני נוטה להשתמש לבורי...שניהם AVON, כאשר הקטן(1 גרם) מבינהם הוא המוצלח יותר לדעתי. הקצה בשניהם מחזיר אור(ציפוי כזה..)...הארה לכיוון המצופים עם אור אדום אוUV מאפשרת לראותו היטב כאשר הוא קרוב...וניתן להמנע מסטיקלייט(בתווך של כ10 מטר) בים שקט. דייג במצוף אצלי בים מתרכז בסערות(סרגוסים על מצוף LOAFER או LIGNUM של 3-10 גרם), או לצרכי תפיסת פיתיונות(בורי לרוב)...
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 13, 2014, 11:23:23 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
רותם, אולי תמצא כי זה מבדר. ניסיוני מוגבל במצופי בולו יעודיים  ....אינני משתמש במצופי הבועה העגולים(BOBBER)  נתונים שאולי יענינו אותך: סטיקלייט גדול(SUNLITE) שוקל 1 גרם(ללא הגומיה) ובעל ציפה של 1.3 גרם. אכן מבדר רק שנראה די מסובך כל המאמר הזה מאוד מושקע אבל הרבה סוגי מצופים. וסליחה על הבורות לא הבנתי את הנתונים שנתתי לי ותודה רבה בכל זאת  כן, אני נוטה להיות מעורפל בכתיבתי  ב"נתונים" התכוונתי שהוספת סטיקלייט תגביל אותך בבחירת מצוף. המשקל יתווסף מעל המצוף ויגרע מיציבותו, לכן תצטרך ככול הנראה להשתמש במצוף יותר גדול וארוך יותר בו הוספת המשקל תהיה זניחה...ומצוף גדול הוא לרוב פחות רגיש, אבל זה בסדר לסרגוס או דגים שאכילתם אגרסיבית. יש לי מספר מצופי לילה(אני דג רק בלילה)...מה המרחק שאתה זורק אליו? מה העומק המשוער שם? דג מטרה ספציפי? האם יש תאורה כלשהי במקום? האם אתה "נעול" על מצופי בועה? ניתן לפתור את בעיית היציבות של המצוף כאשר מוסיפים לו סטיקלייט מה שאני עושה זה מגדיל את קוטר הקדח במצוף לגודל הקוטר של הסטיקלייט ומשתמש בסטיקלייט במקום המקל המקורי כך יש לי אפשרות למנוע מהסטיקלייט להיות יותר מידי ארוך מה שמוצי את המצוף מאיזון מצרף איור של חתך מצוף להמחשה איך זה צריך להראות  תודה רבה כשאתה רוכש את הסטיק לייטים הם מגיעים בגדול המתאים מלכתחילה או שצריך לבקש? והאם רוכשים אותם בחנויות דייג או לא? אני מגדיל את החור במצוף על ידי קידוח עם מברגה ומקדח מתאים לקוטר הסטיקלייט למיטב ידיעתי יש בשוק סטיקליטים בקטרים נמוכים יותר ממה שמשתמשים בדרך כלל
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
רותם, אולי תמצא כי זה מבדר. ניסיוני מוגבל במצופי בולו יעודיים  ....אינני משתמש במצופי הבועה העגולים(BOBBER)  נתונים שאולי יענינו אותך: סטיקלייט גדול(SUNLITE) שוקל 1 גרם(ללא הגומיה) ובעל ציפה של 1.3 גרם. אכן מבדר רק שנראה די מסובך כל המאמר הזה מאוד מושקע אבל הרבה סוגי מצופים. וסליחה על הבורות לא הבנתי את הנתונים שנתתי לי ותודה רבה בכל זאת  כן, אני נוטה להיות מעורפל בכתיבתי  ב"נתונים" התכוונתי שהוספת סטיקלייט תגביל אותך בבחירת מצוף. המשקל יתווסף מעל המצוף ויגרע מיציבותו, לכן תצטרך ככול הנראה להשתמש במצוף יותר גדול וארוך יותר בו הוספת המשקל תהיה זניחה...ומצוף גדול הוא לרוב פחות רגיש, אבל זה בסדר לסרגוס או דגים שאכילתם אגרסיבית. יש לי מספר מצופי לילה(אני דג רק בלילה)...מה המרחק שאתה זורק אליו? מה העומק המשוער שם? דג מטרה ספציפי? האם יש תאורה כלשהי במקום? האם אתה "נעול" על מצופי בועה? המרחק הוא לא גדול במיוחד בלונז סטנדרטי לכאורה הערכה גסה אני פשוט לא חזק כל כך בהערכת משקלים בין 10-15 מטר הערכה גסה מאוד ולא מדיוקת העומק משתנה לפי החוף כרגע אני בחיפושים חוף סלעי לא עם עומק ממש גבוה בגלל הריפים אבל לפעמים אני דג גם במקומות עם עומק. ואני ממש לא נעול על מצופי בועה פשוט זה מה שאני מכיר נ.ב דוקא אני כן מחפש את הדגים עם האכילה היותר עדינה בורי וכו'...ולאו דוקא סרגוסים 2 מצופים בהם אני נוטה להשתמש לבורי...שניהם AVON, כאשר הקטן(1 גרם) מבינהם הוא המוצלח יותר לדעתי. הקצה בשניהם מחזיר אור(ציפוי כזה..)...הארה לכיוון המצופים עם אור אדום אוUV מאפשרת לראותו היטב כאשר הוא קרוב...וניתן להמנע מסטיקלייט(בתווך של כ10 מטר) בים שקט. דייג במצוף אצלי בים מתרכז בסערות(סרגוסים על מצוף LOAFER או LIGNUM של 3-10 גרם), או לצרכי תפיסת פיתיונות(בורי לרוב)... איפה ניתן להשיג מצופים כאלה? פשוט היכן שאני גר ראיתי רק מצופי דורבן רגילים שמתאימים רק לים שקט
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
רותם, אולי תמצא כי זה מבדר. ניסיוני מוגבל במצופי בולו יעודיים  ....אינני משתמש במצופי הבועה העגולים(BOBBER)  נתונים שאולי יענינו אותך: סטיקלייט גדול(SUNLITE) שוקל 1 גרם(ללא הגומיה) ובעל ציפה של 1.3 גרם. אכן מבדר רק שנראה די מסובך כל המאמר הזה מאוד מושקע אבל הרבה סוגי מצופים. וסליחה על הבורות לא הבנתי את הנתונים שנתתי לי ותודה רבה בכל זאת  כן, אני נוטה להיות מעורפל בכתיבתי  ב"נתונים" התכוונתי שהוספת סטיקלייט תגביל אותך בבחירת מצוף. המשקל יתווסף מעל המצוף ויגרע מיציבותו, לכן תצטרך ככול הנראה להשתמש במצוף יותר גדול וארוך יותר בו הוספת המשקל תהיה זניחה...ומצוף גדול הוא לרוב פחות רגיש, אבל זה בסדר לסרגוס או דגים שאכילתם אגרסיבית. יש לי מספר מצופי לילה(אני דג רק בלילה)...מה המרחק שאתה זורק אליו? מה העומק המשוער שם? דג מטרה ספציפי? האם יש תאורה כלשהי במקום? האם אתה "נעול" על מצופי בועה? ניתן לפתור את בעיית היציבות של המצוף כאשר מוסיפים לו סטיקלייט מה שאני עושה זה מגדיל את קוטר הקדח במצוף לגודל הקוטר של הסטיקלייט ומשתמש בסטיקלייט במקום המקל המקורי כך יש לי אפשרות למנוע מהסטיקלייט להיות יותר מידי ארוך מה שמוצי את המצוף מאיזון מצרף איור של חתך מצוף להמחשה איך זה צריך להראות  תודה רבה כשאתה רוכש את הסטיק לייטים הם מגיעים בגדול המתאים מלכתחילה או שצריך לבקש? והאם רוכשים אותם בחנויות דייג או לא? אני מגדיל את החור במצוף על ידי קידוח עם מברגה ומקדח מתאים לקוטר הסטיקלייט למיטב ידיעתי יש בשוק סטיקליטים בקטרים נמוכים יותר ממה שמשתמשים בדרך כלל ובנוגע לאורך הסטיקלייט האם בזה יש שינוי והאם ניתן למצוא באורך המתאים כדי שיצא מהצד השני של המצוף (כמו בתמונה שנתת) או שאין בזה צורך?
|
|
|
|
|
 |
|
|
רותם, אולי תמצא כי זה מבדר. ניסיוני מוגבל במצופי בולו יעודיים  ....אינני משתמש במצופי הבועה העגולים(BOBBER)  נתונים שאולי יענינו אותך: סטיקלייט גדול(SUNLITE) שוקל 1 גרם(ללא הגומיה) ובעל ציפה של 1.3 גרם. אכן מבדר רק שנראה די מסובך כל המאמר הזה מאוד מושקע אבל הרבה סוגי מצופים. וסליחה על הבורות לא הבנתי את הנתונים שנתתי לי ותודה רבה בכל זאת  כן, אני נוטה להיות מעורפל בכתיבתי  ב"נתונים" התכוונתי שהוספת סטיקלייט תגביל אותך בבחירת מצוף. המשקל יתווסף מעל המצוף ויגרע מיציבותו, לכן תצטרך ככול הנראה להשתמש במצוף יותר גדול וארוך יותר בו הוספת המשקל תהיה זניחה...ומצוף גדול הוא לרוב פחות רגיש, אבל זה בסדר לסרגוס או דגים שאכילתם אגרסיבית. יש לי מספר מצופי לילה(אני דג רק בלילה)...מה המרחק שאתה זורק אליו? מה העומק המשוער שם? דג מטרה ספציפי? האם יש תאורה כלשהי במקום? האם אתה "נעול" על מצופי בועה? המרחק הוא לא גדול במיוחד בלונז סטנדרטי לכאורה הערכה גסה אני פשוט לא חזק כל כך בהערכת משקלים בין 10-15 מטר הערכה גסה מאוד ולא מדיוקת העומק משתנה לפי החוף כרגע אני בחיפושים חוף סלעי לא עם עומק ממש גבוה בגלל הריפים אבל לפעמים אני דג גם במקומות עם עומק. ואני ממש לא נעול על מצופי בועה פשוט זה מה שאני מכיר נ.ב דוקא אני כן מחפש את הדגים עם האכילה היותר עדינה בורי וכו'...ולאו דוקא סרגוסים 2 מצופים בהם אני נוטה להשתמש לבורי...שניהם AVON, כאשר הקטן(1 גרם) מבינהם הוא המוצלח יותר לדעתי. הקצה בשניהם מחזיר אור(ציפוי כזה..)...הארה לכיוון המצופים עם אור אדום אוUV מאפשרת לראותו היטב כאשר הוא קרוב...וניתן להמנע מסטיקלייט(בתווך של כ10 מטר) בים שקט. דייג במצוף אצלי בים מתרכז בסערות(סרגוסים על מצוף LOAFER או LIGNUM של 3-10 גרם), או לצרכי תפיסת פיתיונות(בורי לרוב)... איפה ניתן להשיג מצופים כאלה? פשוט היכן שאני גר ראיתי רק מצופי דורבן רגילים שמתאימים רק לים שקט ראיתי למכירה בכול חנויות הדייג שביקרתי  ....במרכז. כמו כן: 1 , 2 .
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 13, 2014, 12:59:32 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
רותם, אולי תמצא כי זה מבדר. ניסיוני מוגבל במצופי בולו יעודיים  ....אינני משתמש במצופי הבועה העגולים(BOBBER)  נתונים שאולי יענינו אותך: סטיקלייט גדול(SUNLITE) שוקל 1 גרם(ללא הגומיה) ובעל ציפה של 1.3 גרם. אכן מבדר רק שנראה די מסובך כל המאמר הזה מאוד מושקע אבל הרבה סוגי מצופים. וסליחה על הבורות לא הבנתי את הנתונים שנתתי לי ותודה רבה בכל זאת  כן, אני נוטה להיות מעורפל בכתיבתי  ב"נתונים" התכוונתי שהוספת סטיקלייט תגביל אותך בבחירת מצוף. המשקל יתווסף מעל המצוף ויגרע מיציבותו, לכן תצטרך ככול הנראה להשתמש במצוף יותר גדול וארוך יותר בו הוספת המשקל תהיה זניחה...ומצוף גדול הוא לרוב פחות רגיש, אבל זה בסדר לסרגוס או דגים שאכילתם אגרסיבית. יש לי מספר מצופי לילה(אני דג רק בלילה)...מה המרחק שאתה זורק אליו? מה העומק המשוער שם? דג מטרה ספציפי? האם יש תאורה כלשהי במקום? האם אתה "נעול" על מצופי בועה? ניתן לפתור את בעיית היציבות של המצוף כאשר מוסיפים לו סטיקלייט מה שאני עושה זה מגדיל את קוטר הקדח במצוף לגודל הקוטר של הסטיקלייט ומשתמש בסטיקלייט במקום המקל המקורי כך יש לי אפשרות למנוע מהסטיקלייט להיות יותר מידי ארוך מה שמוצי את המצוף מאיזון מצרף איור של חתך מצוף להמחשה איך זה צריך להראות  תודה רבה כשאתה רוכש את הסטיק לייטים הם מגיעים בגדול המתאים מלכתחילה או שצריך לבקש? והאם רוכשים אותם בחנויות דייג או לא? אני מגדיל את החור במצוף על ידי קידוח עם מברגה ומקדח מתאים לקוטר הסטיקלייט למיטב ידיעתי יש בשוק סטיקליטים בקטרים נמוכים יותר ממה שמשתמשים בדרך כלל ובנוגע לאורך הסטיקלייט האם בזה יש שינוי והאם ניתן למצוא באורך המתאים כדי שיצא מהצד השני של המצוף (כמו בתמונה שנתת) או שאין בזה צורך? לא חייב שיצא מצד שני מה שחשוב זה למצוא את הנקודה בה המצוף עומד ישר ולא נשכב בגלל משקל הסטיקלייט במצוף גדול הוא יבלוט כלפי מעלה במצוף קטנטן חלקו יצא מהחלק התחתון וחלקו יבלוט כלפי מעלה
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
רותם, אולי תמצא כי זה מבדר. ניסיוני מוגבל במצופי בולו יעודיים  ....אינני משתמש במצופי הבועה העגולים(BOBBER)  נתונים שאולי יענינו אותך: סטיקלייט גדול(SUNLITE) שוקל 1 גרם(ללא הגומיה) ובעל ציפה של 1.3 גרם. אכן מבדר רק שנראה די מסובך כל המאמר הזה מאוד מושקע אבל הרבה סוגי מצופים. וסליחה על הבורות לא הבנתי את הנתונים שנתתי לי ותודה רבה בכל זאת  כן, אני נוטה להיות מעורפל בכתיבתי  ב"נתונים" התכוונתי שהוספת סטיקלייט תגביל אותך בבחירת מצוף. המשקל יתווסף מעל המצוף ויגרע מיציבותו, לכן תצטרך ככול הנראה להשתמש במצוף יותר גדול וארוך יותר בו הוספת המשקל תהיה זניחה...ומצוף גדול הוא לרוב פחות רגיש, אבל זה בסדר לסרגוס או דגים שאכילתם אגרסיבית. יש לי מספר מצופי לילה(אני דג רק בלילה)...מה המרחק שאתה זורק אליו? מה העומק המשוער שם? דג מטרה ספציפי? האם יש תאורה כלשהי במקום? האם אתה "נעול" על מצופי בועה? ניתן לפתור את בעיית היציבות של המצוף כאשר מוסיפים לו סטיקלייט מה שאני עושה זה מגדיל את קוטר הקדח במצוף לגודל הקוטר של הסטיקלייט ומשתמש בסטיקלייט במקום המקל המקורי כך יש לי אפשרות למנוע מהסטיקלייט להיות יותר מידי ארוך מה שמוצי את המצוף מאיזון מצרף איור של חתך מצוף להמחשה איך זה צריך להראות  תודה רבה כשאתה רוכש את הסטיק לייטים הם מגיעים בגדול המתאים מלכתחילה או שצריך לבקש? והאם רוכשים אותם בחנויות דייג או לא? אני מגדיל את החור במצוף על ידי קידוח עם מברגה ומקדח מתאים לקוטר הסטיקלייט למיטב ידיעתי יש בשוק סטיקליטים בקטרים נמוכים יותר ממה שמשתמשים בדרך כלל ובנוגע לאורך הסטיקלייט האם בזה יש שינוי והאם ניתן למצוא באורך המתאים כדי שיצא מהצד השני של המצוף (כמו בתמונה שנתת) או שאין בזה צורך? לא חייב שיצא מצד שני מה שחשוב זה למצוא את הנקודה בה המצוף עומד ישר ולא נשכב בגלל משקל הסטיקלייט במצוף גדול הוא יבלוט כלפי מעלה במצוף קטנטן חלקו יצא מהחלק התחתון וחלקו יבלוט כלפי מעלה יש לך המלצה לגודל מומלץ של מצוף? לי יש בבית מצופים בגודל גרם וחצי רגילים כמו אצלך בתמונה ועגולים לגמרי השחורים במשקל 3 גרם
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|