בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  בדיחות ליום קר
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: בדיחות ליום קר  (נקרא 985 פעמים) הדפסה
אייל וייס

חבר פורום
*

מנותק מנותק

050-9020301

בדיחות ליום קר
« ב- : נובמבר 19, 2011, 12:43:41 PM »
  תחרות 

בחווה אחת יום אחד שמע האיכר על תחרות הבהמה היפה ביותר, הוא חשב על הפרה היפיפייה שרועה אצלו באחו, הבעיה היחידה של הפרה הזאת הייתה שהיא הייתה פוזלת, הוא חשב וחשב ונזכר בזקן שמכר לו אותה וסיפר לו על איזה טריק מוזר שצריך לתחוב לפרה צינור בתחת ולנשוף עם הפה אוויר לתוכו וככה העיניים שלה מתיישרות, האיכר שמח והגיע לתחרות גאה, לקח איתו את העוזר שלו והם עלו לבמה, היו שלושה שלבים בתחרות, בשלב הראשון הוא עלה דחף לפרה את הצינור בתחת, נשב לתוכו אוויר עיניה התיישרו, הוא זז עם הצינור השופטים בחנו את הבהמות והיא עברה את השלב הראשון, אותו דבר בשני, בשלב השלישי הוא כבר נהיה עייף וביקש מעוזרו שיעזור לו ויכניס לה אוויר עם הצינור במקומו, העוזר בא לפרה הוציא לה את הצינור מהתחת הכניס בצד השני, מילא אותה באוויר, זז הצידה והיא ניצחה את התחרות, בסוף התחרות בא האיכר ושאל את העוזר למה הפכת את הצדדים של הצינור ?! אז העוזר אמר לו : מגעיל לי מפה לפה. 

גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ? 

זקנה מטיילת בעיר ולפתע היא רואה תור ארוך, היא באה ונעמדת בתור, היא שואלת את הבחור שלפניה למה הם מחכים, הבחור שלא ידע בדיוק איך להסביר לזקנה שזה בית זונות, אמר לה שזה לא בשבילה, שמחלקים שם שוקולד, כשהגיע התור שלה, השומר בכניסה שאל אותה : מה את עושה פה ? אז היא אמרה : אז מה אם אין לי שיניים ואני לא יכולה ללעוס אותו, אני עדיין יכולה למצוץ אותו

מתפקע
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס

Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
 IP: [ מחובר ]
דור מזרחי

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: בדיחות ליום קר
« הגיב #1 ב- : נובמבר 19, 2011, 13:01:10 PM »
חחחחחחחחחחחחח טוב

שודד אחד פורץ לבנק ורואה שלוש כספות. פורץ ת'כספת הראשונה רואה קערת חלב.אומר לעצמו :" מה זה הזין הזה?! איפה הכסף!? טוב נו אני צמא נשתנה וזהו.."
הולך פורץ ת'כספת השנייה רואה עוד קערת חלב אומר נו באמת! עוד פעם חלב!? טוב נו אני עדיין צמא נשתה וזהו...אותו דבר כספת שלישית רואה אומר רבאק איפה הכסףף!? שתה את החלב שבקערה ויצא בזעם מהבנק.
בבוקר פתח את העיתון וראה בכותרת הראשית : "משוגע שדד את בנק הזרע"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתפקע
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
Maamoon

חבר פורום

מנותק מנותק

במרכז בומבדו

« הגיב #2 ב- : נובמבר 19, 2011, 13:05:05 PM »
יפה יפה ומחמם
תודה
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
אביחי

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!

« הגיב #3 ב- : נובמבר 19, 2011, 17:29:09 PM »
  תחרות 

בחווה אחת יום אחד שמע האיכר על תחרות הבהמה היפה ביותר, הוא חשב על הפרה היפיפייה שרועה אצלו באחו, הבעיה היחידה של הפרה הזאת הייתה שהיא הייתה פוזלת, הוא חשב וחשב ונזכר בזקן שמכר לו אותה וסיפר לו על איזה טריק מוזר שצריך לתחוב לפרה צינור בתחת ולנשוף עם הפה אוויר לתוכו וככה העיניים שלה מתיישרות, האיכר שמח והגיע לתחרות גאה, לקח איתו את העוזר שלו והם עלו לבמה, היו שלושה שלבים בתחרות, בשלב הראשון הוא עלה דחף לפרה את הצינור בתחת, נשב לתוכו אוויר עיניה התיישרו, הוא זז עם הצינור השופטים בחנו את הבהמות והיא עברה את השלב הראשון, אותו דבר בשני, בשלב השלישי הוא כבר נהיה עייף וביקש מעוזרו שיעזור לו ויכניס לה אוויר עם הצינור במקומו, העוזר בא לפרה הוציא לה את הצינור מהתחת הכניס בצד השני, מילא אותה באוויר, זז הצידה והיא ניצחה את התחרות, בסוף התחרות בא האיכר ושאל את העוזר למה הפכת את הצדדים של הצינור ?! אז העוזר אמר לו : מגעיל לי מפה לפה. 

גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ? 

זקנה מטיילת בעיר ולפתע היא רואה תור ארוך, היא באה ונעמדת בתור, היא שואלת את הבחור שלפניה למה הם מחכים, הבחור שלא ידע בדיוק איך להסביר לזקנה שזה בית זונות, אמר לה שזה לא בשבילה, שמחלקים שם שוקולד, כשהגיע התור שלה, השומר בכניסה שאל אותה : מה את עושה פה ? אז היא אמרה : אז מה אם אין לי שיניים ואני לא יכולה ללעוס אותו, אני עדיין יכולה למצוץ אותו

מתפקע

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע

גדול אייל  אתה בסדר
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for