| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 8/10/2014 | דרום - פלמחים | מים מלוחים | שקט עד גלי | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17:00 | תולעים - ברקלי | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 200 גרם |
הדו"ח:
אחרי תקופה שלא יצאתי לדוג בגלל עבודה לימודים ועוד המון צרות על הראש מוצא זמן לצאת לוקח את החכה הכלבה ואת אבא ויאללה לים

ביומיים האחרונים ראיתי הרבה מאוד טרכונים שיצאו אז אמרתי אולי נתפוס אחד לוקח את האולטרא ויאללה יוצאים מגיעים אני מתחיל לקשור ובום מתחיל לרדת גשם רצים מהר חוזרים לאוטו הריח של הגשם
פשוט כיף מחכים קצת עובר וחוזרים אני שם את הכלב ומתחיל לסרוק את החוף ככה במשך כמה דקות אין סימן לחיים מחליף לציקדה של סטרייק פרו מהחדשות עם הכדורים ככה מעביר רבע שעה בלי כלום ומחליט לעלות על הריף ולנסות את מזלי עם תולעי סיליקון חומות אולי איזה לוקוס רעב יתקוף אותם חבר שתפס באותה נקודה לוקוס על סיליקון

המליץ לך לנסות וזה ישתלם זריקה ראשונה ובום יש קיפוף מרים אותו למעלה מהר שלא יברח לסלע עולה לו לוקוס חמוד של 200 גרם בערך כמובן שמיד משוחרר
אחרי שתי זריקות שוב זורק שתי שניות עוברות ועוד פעם כיפוף הפעם משהוא יותר גדול הרולר שר אני רוקד ופאף נקרע הקשר מתבאס אבל לא מוותר

שוב קושר ריג זורק ופה כבר התחיל הנאחס נתקע כול פעם הריג והחלטתי לוותר וגם שוב התחיל גשם אמרתי מספיק להיום כיף לדעת שנשאר עוד דגים בנקודה הזאת והרשתות לא השמידו את הכול.
סליחה שאין תמונה של הדג פשוט הפלאפון לא היה עליי