| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 7/10/2014 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17:30 | דמוי דג קטן - פלאפל יוזורי 5 גרם | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 1.000+- |
| 16:35 | דמוי דג קטן - אימפריאל מקס שד | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 0.01 |
הדו"ח:
טוב אז אולי אתם לא יודעים אבל לאחרונה השתדרגתי ברולר חדש +shimano stradic ci4
אז מחליט לקחת את הרולר לספתח לאחר שנה שלא תפסתי דג גדול בים התיכון אז קובע אם בר השותף שלי בחוף הבית (החוף שמתחת לבית שלי)
אם חכת אולטרה פשוטה מאיביי השנייה בתיקון מגיעים לנקודה 16:30 זריקה ראשונה אם אימפריאל מקס שד ועולה לו בייבי לוקוס חמוד של כ10 גרם שכמובן שוחרר ממשיכים לחרוש את כל השובר מקבל נעילה ברחוק והדג בורח בר מחליט לחזור לחוף לטלויזיות ועל הדרך מקבל פיצוץ מדג גדול שעיקם את הקרס(תראו כמה חשוב להחליף לקרסים טובות) והוא מתבאס אני בינתיים נשאר על השובר הרוח מתחזקת אז מחליט להחליף לפלאפל של יוזורי 5 גרם שיום לפני תפס סרגוס חמוד זריקה ראשונה נותן לא לצלול ונתקע בסלע ומשתחרר זריקה שנייה נותן לו ליצלול קצת ומתחיל לגלגל ובום
אני נעול על משהוא גדול אם חכת אולטרה 1-5 והרולר מתחיל לשרוק בזזזזזזזז ואני חושב זה לוקוס אז לא יודע מה לעשות אם אני נותן לו חוט הוא נכנס בחזרה לסלע ואם אני לא נותן לו הוא שובר את המקל בינתיים אני קורא לבר הוא בטוח אני מסתלבט עליו עד שהוא רואה את המקל נמשך לכיוון המים וישר רץ לעזור מחליט לתת לו חוט והחוט מסתבך בסלע ואני בטוח זהו הדג קורע את החוט עוברת חצי דקה ואני רואה אותו לוקוס מכובד של קילו+- ואני כולי מלא אושר
וישר מצלם אותו אז לסיכום שמח לעלות דוח אחרי הרבה זמן שלא העלתי מקווה לעלות דוח בקרוב(אני נוסע לאילת) ואחלה סיפתח לרולר החדש תמונות בקרוב כי אין לי מחשב זמין ואני מהאייפון אם אני יוכל לשלוח למישהו את התמונות והוא יעלה אותם אני מאוד ישמח

צוות המורים!