|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
צ'יף תודה על הדיווח מה העומק המשוער בו אתה עובד מהריף? אני יודע שאצכלם בצפון העומקים מטורפים לעומת המרכז- השאלה באם האגיע לריף עם עומק של פחות ממטר הם יהיו נוכחים שם? מברוק 
|
-------------------------------
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
צ'יף תודה על הדיווח מה העומק המשוער בו אתה עובד מהריף? אני יודע שאצכלם בצפון העומקים מטורפים לעומת המרכז- השאלה באם האגיע לריף עם עומק של פחות ממטר הם יהיו נוכחים שם? מברוק  בדר"כ אני מעדיף לעבוד במקומות הכי עמוקים אבל הפעם נתפסו שניים במים רדודים של הרבה פחות מטר אחד. השאר בעומק שלא עלה על 2 מטר...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כל דוח שלך גיאצוק זו יצירת פאר עשירה במידע וחוויות...  טוב לשמוע שהקלמארי כבר כאן, מה שאומר שהאינטיאסים ברדודים... ובכלל ניתן האות לפתיחת חגיגות הקלמארי... 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
יאללה, העונה התחילה בשעה טובה... המים כבר 27 מעלות וכנראה שהקלאמארי אוהבים את זה. בים שטוח הקרוב אני והילדה הולכים להביא כמה שאפשר... . תודה על הדוח גיאצ׳וק. את הדמויים שלך אני אחזיר בעוד שבוע וקצת, אני יורד לאילת יום רביעי (עד שבת) 
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דוח גיא מי יתן ויהיה לי כוחות לקום מוקדם,לתפוס ולהיכנס לעמוקים עם זה 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יפי של התחלה לעונה, השנה עושה רושם שהגיעו מוקדם יותר ובכמות נכבדת.
|
|
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
גיא, דו"ח כלבבי. אחלה קלמרים. תודה רבה על השיתוף! אז מה? דו"ח הבא אינטיאס? 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
גיא, דו"ח כלבבי. אחלה קלמרים. תודה רבה על השיתוף! אז מה? דו"ח הבא אינטיאס?  מאד רציתי שזה מה שיהיה וניסיתי כבר פעמיים אבל זה לא עבד... עם אחד מהקלמארים האלו ינון תפס את היפיוף שלו (דוח יעלה מאוחר יותר בהמשך היום  ) הבוקר יצא חבר נוסף לנסות ושלושה קלמארים חזרו שלמים לחלוטין אחרי 3 שעות במים... צריך פשוט להמשיך ולנסות 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
דישון
|
מתעניין
מנותקגיל:
37
|
|
איזה אושר שהם פה! יאלה שיהיה לכולם בהצלחה
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
גיא, דו"ח כלבבי. אחלה קלמרים. תודה רבה על השיתוף! אז מה? דו"ח הבא אינטיאס?  מאד רציתי שזה מה שיהיה וניסיתי כבר פעמיים אבל זה לא עבד... עם אחד מהקלמארים האלו ינון תפס את היפיוף שלו (דוח יעלה מאוחר יותר בהמשך היום  ) הבוקר יצא חבר נוסף לנסות ושלושה קלמארים חזרו שלמים לחלוטין אחרי 3 שעות במים... צריך פשוט להמשיך ולנסות  האיזור שלכם תמיד מתעורר קודם. כיף לכם  ברכות גיאצ'וק גם על הנצנצים וגם על האינטיאס שתפסתם אתה וינון.. בקרוב על הקרס שלך ממש 
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
כבוד רב גיבור.  תמשיך ככה ואני אחשוב שלמדת משהו בסוף..... 
|
|
|
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
פשש יפה מאוד
|
|
|
|
|
|
(Grouper1980)
|
"צוות נתניה" חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דוח ויופי של תמונות אני מת על הרכיכה הזו גם כשהיא בבטן שלי וגם כשהיא בבטן של דג האינטיאסים עכשיו מזנבים בקלמרי וזה הזמן לתת בראש  בהצלחה שי
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
היכון...... הכן  .......צא  אני מכריז בזאת עונת האינטיאסים החלה חזק  אגב שמור לי כמה 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
כבוד רב גיבור.  תמשיך ככה ואני אחשוב שלמדת משהו בסוף.....  אני משתדל, אתה יודע...  אגב שמור לי כמה  לשמור לך מה? קלמארים או אינטיאסים?? 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|