תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
23/7/2011 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
גיג קטן - אינציקו אדום כתום עם חצאית וורודה כסופה | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 3-4 הערכה |
הדו"ח:
ושוב איתכם .........
כהרגלי בקודש מגיע יום חמישי יום ים קובע עם חבר ליציאה בסירה
ומפתה אותו לכיוון שיטת הגיג לייט היסוסים ושאלות אך מה שחשוב זה שבסופו של עיניין הגענו להסכמה
נפגשים ב 3 בבוקר במעגן מתדלקים מסדרים ויוצאים
שייט מהנה עם קפה וחצאפורי טעים טעים שטים מקשקשים ובסביבות 4 מגיעים לנקודה
התחלנו בבולוס שהניב שניי פארידות יפייפיות ששמוליק הסקיפר הרים לסירה
חגגנו על המולים עד לאור ראשון
החשמלית נכנסת לקבינה והמגור קראפט שאליו משודכת אווט כסופה וסקסית יוצאת
מחבר גיג ומתחיל לעבוד הורדה ריאשונה עוד לא מספיק להקפיץ פעם ראשונה ובוםםםםםם
דג ראשון בדרך לסירה
ומי מי מי בא?....................... א"נ בן יונה
וככה זה המשיך עם גדלים מטורפים של א"נ שזוכים להיכרות עם פטיש כתום
לקראת 7 דוד החבר הנוסף שהיה איתנו אומר לי מספיק עם הברזלים שלך רק א"נ עולים שים פיתיון ותשתעשע עם מולים לפחות הם אכילים מקשיב לו ומחליף אבל לא לפתיון אלה לאינציקו אדום כתום עם חצאית וורודה כסופה
מוריד ומתחיל בהקפצות ארוכות ואיטיות 5-6 הקפצות ואז מתחיל להקפיץ קצר ומהר והנעילה לא איחרה לבוא
נועל את הדג בהוק סט עסיסי ומתחיל להביא לסירה כמובן שהם אומרים לי שזה א"נ אבל מי כמוני יודע לזהות את המלחמה של הנבלה
ואני אומר להם שזה לא ושכניראה זה לוקוס חביב לפי המלחמה
וצועק בוא בוא בוא
לפתע פתאום על המיים צף לוקוס במלוא הדרו שמח וטוב לבב מעלה אותו לסירה ומקבל מימנו סטירה שמשאירה שניי פסים על הרגל
ואז דוד שואל תגיד יש לך אוליי עוד ברזלים כאלה כמובן שהוא מקבל מימני אחד עם ברכב גיג כתום עז ללא חברה
וגם הוא מוסיף לאמתחתו לוקוס חביב בהמשך נתפס עוד לוקוס מכובד על ידיי שמוליק הסקיפר ועוד פארידה יפייפיה
ומעכשיו גיג לייט בכל יציאה
הייתי מצלם את הגיג שתפס בכייף אך הוא נותר במצולות אבל מחר אני אתחדש באחד או שניים זהים ומבטיח לתת לכם בצילומים
תמונות יועלו בקרוב ממש עוד מעט
שיהיה שבוע מוצלך לכולם עמיקו {עידן פרנקו} צוות "חארטה"
נ.ב- היה כייף להכיר את החברים במפגש אומנם זה היה לזמן קצר אך נהנתי מאוד