|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
שלום אשמח להחזיר ארגז ובו ציוד דייג מקצועי שנמצא היום באזור המרינה באשדוד מי שאיבד\שכח את הארגז מוזמן לפנות אליי בפרטי כמובן לאחר שיתאר את הארגז ואת תכולתו יקבל אותו בחזרה 
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שוקי כל הכבוד עח הנכונות לעזור 
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : ספטמבר 27, 2014, 18:31:27 PM » |
|
יפה מאוד ונדיר בארצנו
send from my Mobile
|
|
|
|
|
|
|
 שנה טובה שוקי לך ולבני משפחתך...... דוד שובל
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כל הכבוד  לא מובן מאליו בארצנו הקטנה 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 שנה טובה שוקי לך ולבני משפחתך...... דוד שובל שנה טובה גם לך דוד ולכל חברי הפורום
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אשריך צדיק  מי יתן ותזכה להשיב את האבידה לבעליה, וזה יפתח לך: שערי אורה שערי ברכה... או פשוט שערי האינטיאס 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
רק הקפצתי את ההודעה למען אלו שלא קראו 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כשקוראים נהנים להזכר - כמה טוב שוקי שיש בארץ אנשים כמוך... בפורום שלנו ובמדינתנו הקטנה... יישר כוח על המאמץ להשיב האבידה לבעליה... 
|
|
|
|
|
|
|
היי שוקי ! חבר שלי בשם אלכס השאיר ליד האוטו לדקה ארגז ודלי עם אנטיאס והלך להגיד שלום לחברים שהיו באוטו שליד שחזר אחרי דקה הציוד והדלי נעלמו כאילו בלעה אותו האדמה . השארתי לך הודעה במסר נקווה שזה הארגז הזה . בכל אופן תודה מראש ושנה טובה ומבורכת .
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
היי שוקי ! חבר שלי בשם אלכס השאיר ליד האוטו לדקה ארגז ודלי עם אנטיאס והלך להגיד שלום לחברים שהיו באוטו שליד שחזר אחרי דקה הציוד והדלי נעלמו כאילו בלעה אותו האדמה . השארתי לך הודעה במסר נקווה שזה הארגז הזה . בכל אופן תודה מראש ושנה טובה ומבורכת .
הבחור דיבר איתי כבר היום בבוקר ומסר סימנים מזהים ברורים שלא משאירים ספק שהארגז שלו השבוע הוא אמר שיבוא ויקח אותו מה שכמובן משמח אותי מאוד להחזיר אותו ולגרום שמחה לבנאדם
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2014, 09:58:56 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
הבחור דיבר איתי כבר היום בבוקר ומסר סימנים מזהים ברורים שלא משאירים ספק שהארגז שלו השבוע הוא אמר שיבוא ויקח אותו מה שכמובן משמח אותי מאוד להחזיר אותו ולגרום שמחה לבנאדם ועל זב נאמר 
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד  יישר כוח 
|
|
|
|