פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אחרי יובש של חודש! |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: אחרי יובש של חודש! (נקרא 2976 פעמים) |
הדפסה |
|
|
davido93
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 23/9/2014 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1:00 | תולעים - | לבט / קורבינה/קורבל (יבלן האדווה) | 1 | 0.4 | | 1:00 | תולעים - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 3 | 0.3 |
הדו"ח:שלום לכולם,אתמול סוף סוף אחרי חודש של יובש הגיעו קצת דגים, אז הגעתי לחוף ניצנים באזור השעה 12 ריג פשוט של משקולת מאה גרם קרס מעל וקרס מתחת (קרס 4) מחמש בתולעים זריקה רחוקה,מיד מגיע סרגוס,מחמש שוב זורק אכילה פיצוץ,מוציא סרגוס ועוד דג שדומה ללברק אך בעל גוונים צהובים עליו בצורת עיגולים,נראה מוזר לא ראיתי דג כזה עד היום,אשמח אם תעזרו לי בזיהוי, מיד אחרי מוציא עוד שני סרגוסים,כל הלילה מלא אכילות אבל בלי תפיסות, בקיצור צאו לים אחלה אוויר    
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 01, 2014, 10:13:26 AM על ידי davido93
|
|
|
|
|
|
davido93
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
הדג נראה כמו מוסר  נשמע כמו יציאה מהנה עם אקשן 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
davido93
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הוא נראה בדיוק כמו מוסר בצורתו העניין הוא שהיו לו עיגולים ופסים צהובים על העור,מה שלא ראיתי אצל מוסר
|
|
|
|
|
|
|
אני חושב שזה לבט לפי התיאור , הוא מאוד דומה למוסר ויש לו פסים צהובים על העור 
|
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אני חושב שזה לבט לפי התיאור , הוא מאוד דומה למוסר ויש לו פסים צהובים על העור  אני גם מכיר צהוב על הלבט אבל לא עיגולים... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
davido93
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה הסתכלתי קצת על תמונות זהו לבט.
|
|
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
נשמע שעשית חיים ושתפסת לא מעט דגים. תודה על השיתוף. :] 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אחלה לילה עם אקשן 
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
אחלה לילה, ויופי של דוח  האם מדובר על תולעים חיות או תולעי סיליקון עם ריח?
|
|
|
|
|
|
davido93
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תולעים חיות או שקונים ב20 שקל,האמת שחודש לא נתתי להן צ'אנס השתמשתי בקלאמרי גאמברי סוגי דגים שונים,וכל פעם יצאתי בידיים ריקות,איך ששניתי לתולעים התחילו האכילות,נקודה למחשבה 
|
|
|
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
כול הכבוד גם אני דקתי הרבה זמן עם קלמארי גמברי בלי תוצאות החלפתי לתולעים והגם אני התחלתי לתפוס 
|
|
|
|
|
|
|
יופי של לילה היה לך סרגוסים ולבט ( שהוא דג וטעים מאד ) מעולה לטיגון  שנה טובה והמשך דייג מוצלח 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם אינני טועה זהו הדו"ח הראשון שלך בפורום - אז ראשית, ברוך הבא ליומן דוחות הדיג... טוב לשמוע שיש פעילות בדיג החופי ואכן, לפי דיווחים שמגיעים, תולעים עובדות לאחרונה יותר טוב מגמברי וקלמרי - לפחות לגבי מרמירים וסרגוסים... אגב, אחרי שממלאים ביומן הדוחות פרטי דג שנתפס, יש את האופציה של "תפסתי עוד דג" - לחיצה ונפתחת האופציה להוסיף את תפיסת הסרגוסים...  בהצלחה בבאות...
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
העיקר שברת בצורת וחזרת מבסוט  נכון שהיה יותר טוב לשים את הסרגוסים ביומן התפיסות 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]