|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 10/9/2014 | מרכז - תל אביב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 2200 | חלה/לחם - טרי | אמנון הגליל (מושט אביאד/מושט לבן) | 10 | X | | 2200 | חלה/לחם - טרי | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 3 | X | | 2200 | חלה/לחם - טרי | קרפיון בר (סאזאן) | 10 | X |
הדו"ח:2200-2400, פארק לאומי ר"ג, דייג במצוף(Straight Peacock Wagglers) בציוד Centerpin, ריג עיקרי- tapered shotting ...ולדוח: השנה אצלי יציאות למתוקים היו נדירות, ואם לומר את האמת, אני כבר מתחיל להחליד מהמלח  . לקראת אחר הצהורים הבנתי כי אין טעם להכין את הציוד המלוח...זאת משום שאתפנה רק ב2100...אבל זה לא תרוץ. החלטתי לקפוץ לר"ג בחזור, סתם לבדיקת המקום השנה. המקום פודר מעט...האכילות היו מעולות, אחת אחרי שניה...לא יודע כמה יצאו. קרפיקים עד 20CM , אמנונים עד 10CM, כמה משופמים, ומלא חסילונים מגניבים ביותר(דגים זה רגיל..חסילון זה חידוש  ) לקראת 2400, נקרע הגב של הכיסא(הבנתי את הרמז)...אז צילמתי כמה דוגמיות שנתפסו ברבע שעה האחרונה וקיפלתי.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 10, 2014, 12:48:46 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רצית לנשום אוירת מתוקים ונשמת..... מורגש מישה שמבחינתך יציאת התאווררות, העיקר שנהנית, והחסילונים הם בהחלט חידוש מעניין - יכולים להיות פתיון מצוין למלוחים וגם למתוקים... די מעניין הצבע והגודל שלהם - דומים בצורה לא דומים בגודל ובצבע לקפצנים (רדס)....
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
רצית לנשום אוירת מתוקים ונשמת..... מורגש מישה שמבחינתך יציאת התאווררות, העיקר שנהנית, והחסילונים הם בהחלט חידוש מעניין - יכולים להיות פתיון מצוין למלוחים וגם למתוקים... די מעניין הצבע והגודל שלהם - דומים בצורה לא דומים בגודל ובצבע לקפצנים (רדס)....
כן, קפצונים של 10-15 ס"מ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אכן שבירת שיגרה המעניינת אהבתי את פרוט הציוד בהתחלה לגבי החיסיון לדעתי מדובר בלופסטר כחול אח של הלופסטר מהים רק יותר קטן וחי במים מתוקים ניתן למצא אותו בחנויות שמוכרות בעלי חיים במחלקת האקווריומים יתכן שלמשהוא נמאס לגדל אותם והשליך אותם לאגם שם הם הצליחו להתרבות
גם אני חושב כך. הם היו שם כבר בשנה שעברה...אבל השנה יש המון(היחס לכול אכילה של דג1:5 לטובת "אחים" ) בכול מקרה נגנבתי מהחיה הזו  נב: הכיסא תוקן, כך ששוב הכול מבצעי  ...הגב של הכיסא שודרג ל XXL.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 13, 2014, 18:24:59 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תענוג של אקשן ושינוי אווירה העיקר שיוצאים דגים
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
חלודה או לא, אתה יודע מה לעשות  הייתי אוסף כמה שיותר מהחסילונים האלו ולוקח אותם לזריחה בים 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שבירה מעניינת של השיגרה  אינציקלופדיה מהלכת אתה כול הכבוד 
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
נראה מעניין העניין הזה עם הסרטנים אני בזמנו הייתי דג שם שהייתי ממש צעיר (בחגים שהולכים לעשות על האש  ) בחיים לא ראיתי משהו דומה לזה.....................
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
נשמע מהנה ביותר! תודה על השיתוף. תתחדש על גב הכיסא המשודרג.
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
רציתה לנשום קצת מים מתוקים ונשמתה  אחלה יציאה מפורטת כמו שצריך  ותתחדש על הכסא המשודרג.
|
|
|
|
|
|
ADRIAN
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אחלה ריענון.
בברכה,
אדריאן
|
Pirates fishing team 
|
|
|
|
greendude
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל זה באגם של הפארק הלאומי ר"ג? ליד הספארי? אני זוכר שהמקום היה שומם... אגב, ה"קפצונים" האלה נחשבים מאד למאכל בעולם: http://en.wikipedia.org/wiki/Crayfishובכל מקרה, המים שם הם ברמה שניתן לאכול אותם? כי אם כן 
|
|
|
|
|
|
Ofek1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
29
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #13 ב- : ספטמבר 18, 2014, 21:29:47 PM » |
|
אחלה יציאה, החזרת אותי שש שנים אחורה שהייתי הולך לדוג שמה בבוס עם המשפחה. כמו שרשמו על ה"קפצונים" אלה לובסטרים.. אפשר למצוא אותם בחנויות לדגי נוי... כנראה למישהו נמאס ושחרר אותם
|
|
|
|
|
|
אורקה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|