|
לחברי ISF היקרים,  זמן רב שאני חבר בפורום הדייג הספורטיבי פורום הדייג מספר 1 ללא עוררין!  עוקב בעניין רב אחרי הדיונים המקצועיים ונהנה לראות את האוירה המשפחתית המיוחדת והמפרגנת שיש כאן. ברגע שפנה אלי מוטי בהצעתו וניתנה לי האפשרות לארח אתכם ולפנק אתכם הסכמתי מיד וללא היסוס. שמח על הזכות לכבד אתכם באירוח כיד המלך כראוי לחברי פורום הדייג הספורטיבי הפורום מספר 1! כמו שכתב מוטי יהיה כיבוד מפנק יהיו פרסים יקרי ערך שיוגרלו בין המגיעים ויהיו הנחות ענק ליום האירוע! אתם מוזמנים בכיף ובאהבה למפגש ואשמח לראותכם.  אבי
|
-------------------------------
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
לחברי ISF היקרים,  זמן רב שאני חבר בפורום הדייג הספורטיבי פורום הדייג מספר 1 ללא עוררין!  עוקב בעניין רב אחרי הדיונים המקצועיים ונהנה לראות את האוירה המשפחתית המיוחדת והמפרגנת שיש כאן. ברגע שפנה אלי מוטי בהצעתו וניתנה לי האפשרות לארח אתכם ולפנק אתכם הסכמתי מיד וללא היסוס. שמח על הזכות לכבד אתכם באירוח כיד המלך כראוי לחברי פורום הדייג הספורטיבי הפורום מספר 1! כמו שכתב מוטי יהיה כיבוד מפנק יהיו פרסים יקרי ערך שיוגרלו בין המגיעים ויהיו הנחות ענק ליום האירוע! אתם מוזמנים בכיף ובאהבה למפגש ואשמח לראותכם.  אבי  תודה על שיתוף הפעולה, אני תקווה שאכן יגיעו כמה שיותר ולא רק צפוניים Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לחברי ISF היקרים,  זמן רב שאני חבר בפורום הדייג הספורטיבי פורום הדייג מספר 1 ללא עוררין!  עוקב בעניין רב אחרי הדיונים המקצועיים ונהנה לראות את האוירה המשפחתית המיוחדת והמפרגנת שיש כאן. ברגע שפנה אלי מוטי בהצעתו וניתנה לי האפשרות לארח אתכם ולפנק אתכם הסכמתי מיד וללא היסוס. שמח על הזכות לכבד אתכם באירוח כיד המלך כראוי לחברי פורום הדייג הספורטיבי הפורום מספר 1! כמו שכתב מוטי יהיה כיבוד מפנק יהיו פרסים יקרי ערך שיוגרלו בין המגיעים ויהיו הנחות ענק ליום האירוע! אתם מוזמנים בכיף ובאהבה למפגש ואשמח לראותכם.  אבי יישר כוח אבי  ושיהיה בהצלחה, מפגש מוצלח 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לחברי ISF היקרים,  זמן רב שאני חבר בפורום הדייג הספורטיבי פורום הדייג מספר 1 ללא עוררין!  עוקב בעניין רב אחרי הדיונים המקצועיים ונהנה לראות את האוירה המשפחתית המיוחדת והמפרגנת שיש כאן. ברגע שפנה אלי מוטי בהצעתו וניתנה לי האפשרות לארח אתכם ולפנק אתכם הסכמתי מיד וללא היסוס. שמח על הזכות לכבד אתכם באירוח כיד המלך כראוי לחברי פורום הדייג הספורטיבי הפורום מספר 1! כמו שכתב מוטי יהיה כיבוד מפנק יהיו פרסים יקרי ערך שיוגרלו בין המגיעים ויהיו הנחות ענק ליום האירוע! אתם מוזמנים בכיף ובאהבה למפגש ואשמח לראותכם.  אבי  ישר כח אבי, לא ציפיתי לפחות מזה ממך. ד.א. רחוק לי קצת  Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שר כח אבי, לא ציפיתי לפחות מזה ממך. ד.א. רחוק לי קצת רגע רגע אז מה זה אומר מומי לרשום אותך או לא 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
שר כח אבי, לא ציפיתי לפחות מזה ממך. ד.א. רחוק לי קצת רגע רגע אז מה זה אומר מומי לרשום אותך או לא  תרשום אחי Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
תרשום תרשום
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מוטי, ללא ספק מי שארגן הכי הרבה מפגשים לחברי הפורום - וכולם מוצלחים...  שני מפגשים אצלך בבית, 2-3 מפגשי חוף בנושא הדיג החופי, תחרות דיג חופי, ועכשיו - מפגש חברים עם הרצאות ופינוקים.... מוטי אנרג''זר צריך לקרוא לך - שאפו גדול איש יקר,  וכמובן שאפו גם לאבי ואוקיאנוס שהרימו אתך את הכפפה....  לפי התפריט ולפי הנפשות הפועלות - יהיה מפגש מעולה ומהנה....  אולי תספר לנו מוטי מי מרצה בז'רז'ור ומי מרצה בדיג החופי...  וכמובן - לרשום אותי 
|
|
|
|
|
מאיר מגיע. לרשום 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מאיר מגיע. לרשום  מאיר רשום 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי, ללא ספק מי שארגן הכי הרבה מפגשים לחברי הפורום - וכולם מוצלחים...  שני מפגשים אצלך בבית, 2-3 מפגשי חוף בנושא הדיג החופי, תחרות דיג חופי, ועכשיו - מפגש חברים עם הרצאות ופינוקים.... מוטי אנרג''זר צריך לקרוא לך - שאפו גדול איש יקר,  וכמובן שאפו גם לאבי ואוקיאנוס שהרימו אתך את הכפפה....  לפי התפריט ולפי הנפשות הפועלות - יהיה מפגש מעולה ומהנה....  אולי תספר לנו מוטי מי מרצה בז'רז'ור ומי מרצה בדיג החופי...  וכמובן - לרשום אותי רפי אתה רשום  עוד כמה דקות נעשה עדכון בהודעה הפותחת מי מרצה בז'רז'ור ומי מרצה בדיג החופי  כמובן שכל מה שנעשה הוא בשביל חברי הפורום  צריך להבין שזה הרבה תכנון ,הרבה עבודה כל מפגש שנעשה אז חברים להתעורר ולהתחיל להרשם 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מוטי את מוצי הכלב שלי אפשר גם לרשום
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי את מוצי הכלב שלי אפשר גם לרשום
רשום יואל : 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כבוד למוטי וכבוד לאוקיאנוס על האירגון של המיפגש חברים לחברי הפורום  ניראה שיהיה פצצה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|