rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בעקבות הדוח הזה של אבירם - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=17883.0החל מדקה 3:45 בסרטון הראשון שהועלה בדו"ח, מתחיל הנושא - מה עושים עם הפלמידות?! למעט מקרים נדירים, הן חותכות את החוט ובלי לומר תודה מסתלקות עם פירסינג שקיבלו בחינם... נראה כי סיעור מוחות בהחלט מתבקש...  שאלת השאלות- האם להשתמש בוויר ואם כן איזה וויר?! השיקול ברור - השאלה היא אם שימוש בוויר יפחית את התקיפות של הפלמידות (הרי יכולות לעיתים להתפס בלי לקרוע - כמו בסרטון השני שבדו"ח שהקישור) ותקיפות של דגים אחרים?! האם יש שיקול נוסף מדוע לא להשתמש בוויר?! ואם וויר, אז באיזה וויר כן ובאיזה לא?! מה השיקולים?! נראות הוויר/הכבל?! חוסר כגמישות?! אחרים?!
|
-------------------------------
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
ענן
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני משתמש בווייר שוק לידר מטיטניום 45 ליברות, גם למדאי וגם לג'יג בעונה הזאת עש שהפלמידות נגמרות. לא יורדות אצלי התקיפות בכלל, לא של הפלמידות ולא של הלוקוסים או האנטיאסים. לג'יג אני מחבר ווייר יותר ארוך כדי שתהיה זרימה טובה יותר של ההקפצה.
|
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : ספטמבר 05, 2014, 17:45:56 PM » |
|
צריך מזל עם ה**** האלו ===================================== סורי דין, המילה מחוץ ללקסיקון גם כשמכוון לדגים - כדי שלא ייפרץ הסכר המילולי... וללא קשר למלל - אוהב אותך באותה מידה... 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2014, 01:25:10 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
צריך מזל עם ה**** האלו
ב-ד-י-ו-ק! היום עשיתי ניסוי קטן קניתי חוט לאסיסט עם חיזוק פנימי (מן חוט ניילון קשיח בתוך הבד) 3 קריעות בלי למצמץ בכלל ואייר לא בא בחשבון אצלי כי פשוט לא תוקפות :-/
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2014, 01:25:37 AM על ידי rafi
|
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
אני משתמש בווייר שוק לידר מטיטניום 45 ליברות, גם למדאי וגם לג'יג בעונה הזאת עש שהפלמידות נגמרות. לא יורדות אצלי התקיפות בכלל, לא של הפלמידות ולא של הלוקוסים או האנטיאסים. לג'יג אני מחבר ווייר יותר ארוך כדי שתהיה זרימה טובה יותר של ההקפצה.
ענן יש מצב לתמונה של המוצר?
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
ענן מה שלומך ? תן לנו יותר פרטים בבקשה 
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
קובי זהרון
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
48
052-6820805 קובי
|
|
יוסי מהצוות שלי משתמש במיתר הדק ביותר של גיטרה אקוסטית  עובד פצצה 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : ספטמבר 07, 2014, 13:55:14 PM » |
|
קובי איך אתה מחבר את המיתר ? איזו מידה של מיתר ?
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
ענן ענן האם שומע עבור? זרקת פה פצצה והחבר'ה (כולל אני) במתח............... 
|
|
|
|
|
ענן
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מצורפת תמונה, צר לי שהמצלמה שלי גרועה כל כך. כל הדגים בתמונות יצאו על הווייר בשלשת היציאות האחרונות. הפלמידות משוחררות עדיין כי טרם הגיעו לגודל הנכון 
|
|
|
|
ענן
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : ספטמבר 08, 2014, 19:16:05 PM » |
|
הבעיה בכבלים השונים כולל ה AFW המצויין יחסית, היא שיש להם זיכרון והם מתבלים מהר מאוד בזמן הדייג. הכבל שאני משתמש בו נטול זיכרון לחלוטין, ממש כמו קפיץ, לא משנה מה קורה הוא חוזר למצב הראשוני נטול הפיטולים והשבירות. מאוד חשוב
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
ענן אין לך את שם החברה של המוצר? תמונה של האריזה? משהו? כי לא כ״כ אפשר להבין משהו מהתמונה ששלחת (חוץ מאת היופי של הדגים  )
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |