פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   סרבלי דייג |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סרבלי דייג (נקרא 5327 פעמים) |
הדפסה |
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מישהו מהחברים בדק את המחירים ועל מה מומלץ לקנייה??
אישית ממליץ על המוצרים של מדן..מנסיון רב איתם ( מעל 10 שנים ) מדובר על סרבל איכותי ביותר לא ששולל אחרים ...פשוט לא ניסיתי אותם !!
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
מה העלות שלו מדן סחר?? ותודה לנצרתי....
|
|
|
|
|
מה העלות שלו מדן סחר?? ותודה לנצרתי....
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה עדי  ממש דפי זהב 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
eladif
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לך סרבל נושם מעולה שהיה לי אותו והייתי מרוצה עד השמיים ממנו. ההבדל בין הסרבל הזה למה שמוכרים בארץ זה שמתי שכולם יזיעו בפנים אתה תחזור יבש בזכות הבד הנושם שלו. לסרבל הזה אין נעללים יש לו גרביים מולחמות עמידות לכניסת מים ועליהם מלבישים או נעליים ייעודיות או נעלי צלילה כמו שהיו לי אפשר גם נעלי פלדיום . לחברה של הסרבל קוראים HODGMAN . חפש באי ביי יש לפעמים מציאות אפילו לו מזמן היה סייל שהם נמכרו בזול. שווה להשקיע על משהוא איכותי פעם אחת מאשר הפשוטים האלה של ליון שנמכרים בארץ
אכן סרבל טוב היה לך דודו, ( אתה בטח זוכר אותי, אני קניתי אותו ממך  ) תענוג של סרבל- ושמחתי להכיר, תודה !  סרבלי נאופרן עלולים להיות סיר לחץ, היתרון בבד נושם הוא שהוא לא מחמם- אני לובש גטקעס מתחת, ולפעמים שתיים, תלוי במזג האוויר. מצד שני, בתחילת הקיץ(שהטמפרטורות הגיעו ל30\32 מעלות בערך, עבדתי איתו גם כן, והוא לא הכביד עלי... בהצלחה 
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
אין הרגשה יותר טובה מאשר לתפוס דג
|
|
יש לך סרבל נושם מעולה שהיה לי אותו והייתי מרוצה עד השמיים ממנו. ההבדל בין הסרבל הזה למה שמוכרים בארץ זה שמתי שכולם יזיעו בפנים אתה תחזור יבש בזכות הבד הנושם שלו. לסרבל הזה אין נעללים יש לו גרביים מולחמות עמידות לכניסת מים ועליהם מלבישים או נעליים ייעודיות או נעלי צלילה כמו שהיו לי אפשר גם נעלי פלדיום . לחברה של הסרבל קוראים HODGMAN . חפש באי ביי יש לפעמים מציאות אפילו לו מזמן היה סייל שהם נמכרו בזול. שווה להשקיע על משהוא איכותי פעם אחת מאשר הפשוטים האלה של ליון שנמכרים בארץ
אכן סרבל טוב היה לך דודו, ( אתה בטח זוכר אותי, אני קניתי אותו ממך  ) תענוג של סרבל- ושמחתי להכיר, תודה !  סרבלי נאופרן עלולים להיות סיר לחץ, היתרון בבד נושם הוא שהוא לא מחמם- אני לובש גטקעס מתחת, ולפעמים שתיים, תלוי במזג האוויר. מצד שני, בתחילת הקיץ(שהטמפרטורות הגיעו ל30\32 מעלות בערך, עבדתי איתו גם כן, והוא לא הכביד עלי... בהצלחה  כשהטמפרטורה עוברת את ה27 בערך אני מחזיר את הסרבל לפינה שלו מחליף אותו בנעליי ניאופרן לצלילה
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
eladif
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אכן סרבל טוב היה לך דודו, ( אתה בטח זוכר אותי, אני קניתי אותו ממך  ) תענוג של סרבל- ושמחתי להכיר, תודה !  סרבלי נאופרן עלולים להיות סיר לחץ, היתרון בבד נושם הוא שהוא לא מחמם- אני לובש גטקעס מתחת, ולפעמים שתיים, תלוי במזג האוויר. מצד שני, בתחילת הקיץ(שהטמפרטורות הגיעו ל30\32 מעלות בערך, עבדתי איתו גם כן, והוא לא הכביד עלי... בהצלחה  כשהטמפרטורה עוברת את ה27 בערך אני מחזיר את הסרבל לפינה שלו מחליף אותו בנעליי ניאופרן לצלילה בתחילת הקיץ, הבקרים המוקדמים עדיין קרים, והמים בוודאי שעדיין קרים ולכן אני לא מוותר על הסרבל. העדפה אישית אני מניח... 
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
אין הרגשה יותר טובה מאשר לתפוס דג
|
|
 |
|
|
אכן סרבל טוב היה לך דודו, ( אתה בטח זוכר אותי, אני קניתי אותו ממך  ) תענוג של סרבל- ושמחתי להכיר, תודה !  סרבלי נאופרן עלולים להיות סיר לחץ, היתרון בבד נושם הוא שהוא לא מחמם- אני לובש גטקעס מתחת, ולפעמים שתיים, תלוי במזג האוויר. מצד שני, בתחילת הקיץ(שהטמפרטורות הגיעו ל30\32 מעלות בערך, עבדתי איתו גם כן, והוא לא הכביד עלי... בהצלחה  כשהטמפרטורה עוברת את ה27 בערך אני מחזיר את הסרבל לפינה שלו מחליף אותו בנעליי ניאופרן לצלילה בתחילת הקיץ, הבקרים המוקדמים עדיין קרים, והמים בוודאי שעדיין קרים ולכן אני לא מוותר על הסרבל. העדפה אישית אני מניח...  אתה צודק ב100 אחוז בימים כאלה אני לובש את הסרבל בתחילה ולקראת שמונה בבוקר אני מחיליף לנעלי הצלילצה ולי אישית המים לא קרים
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שיתוף במיטבו עדי 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אתה רואה למה אני אוהב אותך.....? 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אתה רואה למה אני אוהב אותך.....?  [/quote] [/quote] שיתוף במיטבו עדי  [/quote] [/quote] תודה עדי  ממש דפי זהב  [/quote] [/quote] תודה עדי  חסכת לכולם הרבה זמן עם הקישורים האלה  [/quote] באהבה גדולה 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|