MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
טוב חברים כמו שאתם יודעים הדייג חופי זה ה - baby שלי ,לכן אני מאוד מעוניין לעשות תחרות דייג חופי כמו בכל שנה שהפורום הזה קיים רציתי לשאול מה אתם חושבים , כמובן שיש עוד מפגש שאני רוצה מאוד לעשות זה הטלות לרחוק ,אבל לעשות את זה לא ביחד עם תחרות דייג לעשות תחרות הטלות בשדה ,וגם קצת ללמד על הטלות לרחוק . מה אתם חושבים ,מאוד מעניין לדעת את דעתכם בנדון ? תודה מוטי -מ
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כרגיל מוטי, המנוע בהא הידיעה של הדיג החופי....  אחרי שארגנת כמה מפגשי חוף מוצלחים ותחרות דיג חופי מוצלחת, נותר רק לצפות בקוצר רוח למפגש הבא שתארגן - עם או בלי תחרות... היכן שצריך אז כרגיל, תנתן רוח גבית מירבית וכל מה שתצטרך... 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה רפי  כמובן שיש עוד מפגש בדרך 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני תמיד בעד מפגשים אם תחרות או בלי תחרות 
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
יללה תחרות 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עמרי.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
37
|
|
אות לא מעניין התחרות, יותר מעניין יהיה לפגוש את שאר הפורום פנים אל פנים. אבל אם תהיה תחרות במקרה.. אני יתן פייט 
|
אנשים מצליחים עושים מה שאנשים לא מצליחים לא אוהבים לעשות, אבל הם שונאים לעשות את זה באותה המידה!
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אות לא מעניין התחרות, יותר מעניין יהיה לפגוש את שאר הפורום פנים אל פנים. אבל אם תהיה תחרות במקרה.. אני יתן פייט  כמו שגם אמרתי אני מגיע בעיקר בשביל המפגש 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אני בעד מפגש תצוגת אופנה
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני בעד מפגש תצוגת אופנה תצוגת אופנה 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אני בעד מפגש תצוגת אופנה תצוגת אופנה  אנדרי מה רע במפגש בתצוגת אופנה בים
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני בעד מפגש תצוגת אופנה תצוגת אופנה  אנדרי מה רע במפגש בתצוגת אופנה בים אתה הדוגמן או מוטי ? 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אני בעד מפגש תצוגת אופנה תצוגת אופנה  אנדרי מה רע במפגש בתצוגת אופנה בים אתה הדוגמן או מוטי ?  מוטי הדוגמן  ואני אחראי על קולות רקע 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני בעד מפגש תצוגת אופנה תצוגת אופנה  אנדרי מה רע במפגש בתצוגת אופנה בים אתה הדוגמן או מוטי ?  מוטי הדוגמן  ואני אחראי על קולות רקע  סגרנו  הוא מדגמן את הליין החדש של speedo 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה רעיון יואל ואנדרי 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
באמת הגיע הזמן  מציע שנחכה להתעוררות של הים כי כרגע התחרות תהיה מי לא יירדם ... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|