פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   קרסים רבותיי קרסים :) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קרסים רבותיי קרסים :) (נקרא 5452 פעמים) |
הדפסה |
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
אז לאחר אין ספור קללות, עצבים, שיגעונות ועניינים בנוגע לאסיסטים שמתיישרים לאחר שננעלים על חמור - יש מסקנות? עם איזה קרסים אתם עובדים בג׳יג?? (רלוונטי גם לאנשי הסירות...  בהמשך אני יספר את סיפורי הכואב שזינגר היה עד אליו 
|
-------------------------------
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
אז לאחר אין ספור קללות, עצבים, שיגעונות ועניינים בנוגע לאסיסטים שמתיישרים לאחר שננעלים על חמור - יש מסקנות? עם איזה קרסים אתם עובדים בג׳יג?? (רלוונטי גם לאנשי הסירות...  בהמשך אני יספר את סיפורי הכואב שזינגר היה עד אליו  המקצוענות מתחילה בציוד כך למדתי אני מניסיון אישי (וכואב ) עדיף ללכת על "בטוח" ולא להסתמך על המזל אתה לא יודע איזה דג יתקוף לך בהמשך אעלה קישורים לקרסי גייג אמינות וחזקות (כרגע בעבודה) שאיתם אני עובד כבר 5 שנים
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 20, 2014, 09:25:55 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לדעתי אחד הדיונים המעניינים שיש, מהסוג שכל אחד יכול להפיק ממנו משהו - ולעיתים המון....
אגב, משהו ששמעתי לא מזמן מאחד הדייגים בהא הידיעה (ג'אן-זק) וכדאי לתת עליו את הדעת: קרסים מוזהבות תמיד מחלידות...
יש הרבה מה לשפוך כאן, בקרוב נצלם ונשתף...
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שוקי, המידות לקרסים בקישור הן 11/0 ו-9/0 שזה מתאים לחי גדול שאתה כול כך אוהב ולג'יגינג עם ג'יגים גדולים אבל לג'יג לייט הקרסים האלו ענקיים. יש דגמים יותר קטנים ? ואולי גם יותר זולים ?? 20 ₪ לקרס במדינה מוכת אבונפחות זה התאבדות כלכלית... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אפשר באמת לשלוח כול אחד לחפש בגוגל ואפשר גם "לדוג" אותך  לגבי 20 ש"ח לקרס, אני מניח שאם הייתי חושב שיש סיכוי סביר שהוא יחזור אלי בשלום, לא היה אכפת לי לשם את המחיר הזה ואפילו יותר כי כמו שאתה אומר, זה יכול להיות ההבדל בין דג אצלי או דג במים. אבל גם המשפט האחרון שלך נכון ואין חכם כבעל ניסיון. אז שאלה לי אליך. כמה קרסים איבדת בעונה שעברה? ואני אחדד את זה קצת בשביל להבהיר את הפואנטה. כמה קרסים איבדת שלא כתוצאה מקריעת החוט או הריג על ידי צוללת? תשובה קצרה, בלי סיפורים ובלי התחכמויות. פשוט מספר... כמה?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אפשר באמת לשלוח כול אחד לחפש בגוגל ואפשר גם "לדוג" אותך  לגבי 20 ש"ח לקרס, אני מניח שאם הייתי חושב שיש סיכוי סביר שהוא יחזור אלי בשלום, לא היה אכפת לי לשם את המחיר הזה ואפילו יותר כי כמו שאתה אומר, זה יכול להיות ההבדל בין דג אצלי או דג במים. אבל גם המשפט האחרון שלך נכון ואין חכם כבעל ניסיון. אז שאלה לי אליך. כמה קרסים איבדת בעונה שעברה? ואני אחדד את זה קצת בשביל להבהיר את הפואנטה. כמה קרסים איבדת שלא כתוצאה מקריעת החוט או הריג על ידי צוללת? תשובה קצרה, בלי סיפורים ובלי התחכמויות. פשוט מספר... כמה? 4
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
ehudbn
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
46
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : אוגוסט 22, 2014, 09:00:25 AM » |
|
לשונאי התפסות הגיג בתוך הקרס יש קרס של גמקטסו שאני לא זוכר את הדגם שלה אהל הזיז (אל חזור ) נמצא על צידה החיצוני של הקרס
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
|
|
|
|
קובי זהרון
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
48
052-6820805 קובי
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #9 ב- : אוגוסט 22, 2014, 09:24:13 AM » |
|
דיון מעניין! האמת..עד עכשיו השתמשתי בקרס מצויינת(ככה חשבתי) של פן.זולות-שקל לקרס ולא מחלידות. קנו אותם לא מעט אנשים כולל אבירם. עכשיו..מול צוללת הקרס התעקמה פעמיים  חשוב וחובה להשתמש בקרס טובה, אבל 20 שקל לקרס נשמע לי קצת מוגזם לגיג, במיוחד שאנחנו משתמשים בשני קרסים לגיג ולפעמים בארבע.. אשמח גם אני לקבל המלצה לקרס טובה לקשירה עצמית שלא תכאיב יותר מידי בכיס.
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : אוגוסט 22, 2014, 11:36:50 AM » |
|
דיון מעניין! האמת..עד עכשיו השתמשתי בקרס מצויינת(ככה חשבתי) של פן.זולות-שקל לקרס ולא מחלידות. קנו אותם לא מעט אנשים כולל אבירם. עכשיו..מול צוללת הקרס התעקמה פעמיים  חשוב וחובה להשתמש בקרס טובה, אבל 20 שקל לקרס נשמע לי קצת מוגזם לגיג, במיוחד שאנחנו משתמשים בשני קרסים לגיג ולפעמים בארבע.. אשמח גם אני לקבל המלצה לקרס טובה לקשירה עצמית שלא תכאיב יותר מידי בכיס. אני בטוח שיש כמה וכמה קרסים טובות ,אמינות וחזקות לגייג שמחירם פחות מ20 שקלים ההמלצה שלי לקרסים שאני משתמש באה מניסיון אישי ,דרך וראייה מקצועית ולא באה להיכנס לכיסם של החברים כל אחד יחליט בסוף מה הוא עושה הניסיון האישי שלי נובע מכמות האכזבות שלי מקרסים אחרים שאיכזבו ברגעי האמת במהלך השנים הדרך והראייה המקצועית באה בעקבות האכזבות והראייה המקצועית שלי שאני גם מאמין בה אומרת כך: יש שמשקיעים אלפי שקלים ברולר כזה או אחר יש שישקיעו סכומים כאלו גם על מקל ממותג תוסיף עוד סכום לא מבוטל על גיגים ,ודמויים, ועל קרסים שהם הדבר שלא פחות חשוב (אם לא הדבר )ומתפשרים וקונים קרסים זולות שעולות כמו שכתבתה ביוקר אני מתפשר על רולרים באלפי שקלים ועל מקלות יקרים אבל בדברים הקטנים (והחשובים) אני לא מתפשר קרסים,סביבלים,חוטים זו הראייה המקצועית שלי וזו הדרך שבה אני מאמין והולך איתה כבר מספר שנים
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2014, 11:51:58 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אפשר באמת לשלוח כול אחד לחפש בגוגל ואפשר גם "לדוג" אותך  לגבי 20 ש"ח לקרס, אני מניח שאם הייתי חושב שיש סיכוי סביר שהוא יחזור אלי בשלום, לא היה אכפת לי לשם את המחיר הזה ואפילו יותר כי כמו שאתה אומר, זה יכול להיות ההבדל בין דג אצלי או דג במים. אבל גם המשפט האחרון שלך נכון ואין חכם כבעל ניסיון. אז שאלה לי אליך. כמה קרסים איבדת בעונה שעברה? ואני אחדד את זה קצת בשביל להבהיר את הפואנטה. כמה קרסים איבדת שלא כתוצאה מקריעת החוט או הריג על ידי צוללת? תשובה קצרה, בלי סיפורים ובלי התחכמויות. פשוט מספר... כמה? 4 חשבתי שתגיד מספר יותר גבוה אבל אם זה המצב אני מניח שבגלל זה יותר קל לך "להתפשר" על המחיר... בהערכה גסה איבדתי בעונה האחרונה מעל 150 קרסים שמתוכם כמחצית היו קרסים לדיג על חי כבד. VMC, מוסטד, איגל קלואוו, אוונר, היאבוסה ועוד... אני לא דג בג'יג וכולם הלכו בדיג על חי כבד ורק קומץ נשארו בסלע. את השאר לקחו האבונפחות... תוריד כ-20-30 מתוך הטוטאל שקיבלתי מחבר ולא שילמתי עליהם אבל השאר נקנו בכסף טוב . תאר לעצמך ש-50-70 קרסים כאלו היו נקנים ב-20 ש"ליחידה...  וזה רק בעונה אחת!!
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
אפשר באמת לשלוח כול אחד לחפש בגוגל ואפשר גם "לדוג" אותך  לגבי 20 ש"ח לקרס, אני מניח שאם הייתי חושב שיש סיכוי סביר שהוא יחזור אלי בשלום, לא היה אכפת לי לשם את המחיר הזה ואפילו יותר כי כמו שאתה אומר, זה יכול להיות ההבדל בין דג אצלי או דג במים. אבל גם המשפט האחרון שלך נכון ואין חכם כבעל ניסיון. אז שאלה לי אליך. כמה קרסים איבדת בעונה שעברה? ואני אחדד את זה קצת בשביל להבהיר את הפואנטה. כמה קרסים איבדת שלא כתוצאה מקריעת החוט או הריג על ידי צוללת? תשובה קצרה, בלי סיפורים ובלי התחכמויות. פשוט מספר... כמה? 4 חשבתי שתגיד מספר יותר גבוה אבל אם זה המצב אני מניח שבגלל זה יותר קל לך "להתפשר" על המחיר... בהערכה גסה איבדתי בעונה האחרונה מעל 150 קרסים שמתוכם כמחצית היו קרסים לדיג על חי כבד. VMC, מוסטד, איגל קלואוו, אוונר, היאבוסה ועוד... אני לא דג בג'יג וכולם הלכו בדיג על חי כבד ורק קומץ נשארו בסלע. את השאר לקחו האבונפחות... תוריד כ-20-30 מתוך הטוטאל שקיבלתי מחבר ולא שילמתי עליהם אבל השאר נקנו בכסף טוב . תאר לעצמך ש-50-70 קרסים כאלו היו נקנים ב-20 ש"ליחידה...  וזה רק בעונה אחת!! מעניין אותי לדעת אם אותה הכמות של קרסים "שהלכו" לך הלכו גם לדייגים אחרים מסירה או קייק בגייג (למען האמת אני אתפלא אם כן) אולי יהיה אפשר לעלות סקר בנושא ולראות כמה קרסים מאבדים דייגי גייג מקייאק ומסירה בעונה
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2014, 12:09:46 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #13 ב- : אוגוסט 22, 2014, 12:48:46 PM » |
|
דיון מאוד מעניין. זה תמיד עלות מול תועלת .זווית נוספת היא סובייקטיבית כל אחד משקיע סכום שסביר בעניו.
ולכן כשאתה יוצא לנסות את מזלך מול דו"ס אני חושב כמו שוקי, צריך למקסם את הסיכוי שהוא לא יברח.
גיא לדעתי לאבד 150 קרסים לדיג כבד בעונה אחת. נשמע לי מטורף לגמרי. שווה סקר קצרצר בנושא. האמת דיון מעניין מאוד
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #14 ב- : אוגוסט 22, 2014, 14:47:06 PM » |
|
דיון מאוד מעניין. זה תמיד עלות מול תועלת .זווית נוספת היא סובייקטיבית כל אחד משקיע סכום שסביר בעניו.
ולכן כשאתה יוצא לנסות את מזלך מול דו"ס אני חושב כמו שוקי, צריך למקסם את הסיכוי שהוא לא יברח.
גיא לדעתי לאבד 150 קרסים לדיג כבד בעונה אחת. נשמע לי מטורף לגמרי. שווה סקר קצרצר בנושא. האמת דיון מעניין מאוד
האם יש עוד דייגי קייק/סירה בדייג חי או בגייג שמאבדים כמות קרסים כמו שגיא כתב (70-50) קרסים אשמח לשמוע מה גם אצלכם המספרים דומים?
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2014, 14:49:45 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|