|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 2/8/2014 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | גועש | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שרימפס - אינצ'יקו | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 8.5 |
הדו"ח:דו"ח מלפניי שבועיים מה לעשות לחץ בעבודה וקצת מחלה... האמת גם מוזר לעשות את הסוויץ' ולכתוב ישר כאן בבית החדש ישן והמבין יבין... ים עובד מזג אוויר לא משהו... חורפי , שמיים אפורים אבל בכל זאת עושים הכל בשביל קצת מלח ושקט לנפש... מגיע לנקודה ומתחיל לעבוד בג'יג מאחורי כמובן סט במים אינצ'יקו חמוש בקריסטל שהורד מבעוד מועד והתחיל לרחף על הדריפט... כמה הקפצות וכלום... מוריד פעם נוספת ופתאום שומע את הרולר מזמר והחוט לא מפסיק לצאת מיד שם את המקל בסטנד אפילו לא מרים את הג'יג וניגש במיידי לאסוף את החוט מהמכונה המזמרת... פייט נחמד והרבה חוט ועל הסיפון חתיכת טונית יפה 8.5 קילו של שרירים ואושר ממש תענוג...
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2014, 23:52:40 PM על ידי הנדלסמן שגיא
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
התגעגעתי שגיא לראות אותך עם תמונה של דג ביד, ובמיוחד בסרטון...  פייט "נחמד"?! הייתי אומר "פייט מטריף חושים" - טונית כזו שמנמנה על לייט נותנת תמיד פייט נהדר.... סרטון כייפי, בחירה נהדרת של מוזיקה לליווי האקש'ן... נראה שהבאת אותה מעולפת לגמרי... 8.5 ק"ג של שרירים - כמה סביצ'ה/סושימי יצא מזה?!  והכי מסקרן: איזה מקל ואיזו מכונה?! נראה בסרטון שעשו עבודה מעולה...
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : אוגוסט 20, 2014, 06:18:44 AM » |
|
איזה יופי של תפיסה. הניסיון שלך מאפשר לך להביא את הדג באופן רגוע. דג כזה בדרך כלל לא מוותר בקלות. מה שיפה בסרט מלבד התפיסה הם אוניות הסוחר במרחק מאחור, זה נראה כאילו אתה בסוף העולם.☺
|
|
|
|
|
|
manus
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
את הסרטון היפה ראיתי עוד בפייסבוק, בהחלט בהמה של טונית שבטוח סיפקה לך אחלה פייט. שאפו על תפעול מושלם שהביא את הדג מהר מאוד לתוך הקיאק  נתראה במים 
|
|
|
|
|
|
משה אמרגי
|
בונסאי ארט חבר פורום   
מנותקגיל:
62
בונסאי זה המקצוע שלי ,דייג זה התחביב שלי
|
|
|
|
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תענוג של סרטון ודג  פייט מהנה כמו שצריך
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
זה באמת טורפדו  הוספת פיתיון על הקרסים של הדמויים לא פוגעת במאזן הנעילות?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
זה באמת טורפדו  הוספת פיתיון על הקרסים של הדמויים לא פוגעת במאזן הנעילות? להפך - באינצ'יקו\מדאי זה חובה בג'יגים לא....  --- שגיא אחלה תפיסה - פייט אחד המהנים
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2014, 09:35:38 AM על ידי AviramLevi
|
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של טונית על לייט אחלה סרטון ואחלה מוסיקה בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
D_A
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקצוען בפעולה!!
|
|
WOW FISHING TEAM
|
|
|
|
ariegler
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 yafe meod sagi
|
|
|
|
|
|
|
זה באמת טורפדו  הוספת פיתיון על הקרסים של הדמויים לא פוגעת במאזן הנעילות? ככה אני רגיל לעבוד...  אני מכיר אנשים שעובדים רק עם הברזל אני אישית לא מאמין בזה ואולי אני טועה אבל לדעתי הריח של הפיתיון מושך יותר לדמוי... האמת שווה לנסות בלי 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
יופי של תפיסה ויופי של סרטון  מאחל לך דו"ס בסרטון הבא
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
זה באמת טורפדו  הוספת פיתיון על הקרסים של הדמויים לא פוגעת במאזן הנעילות? ככה אני רגיל לעבוד...  אני מכיר אנשים שעובדים רק עם הברזל אני אישית לא מאמין בזה ואולי אני טועה אבל לדעתי הריח של הפיתיון מושך יותר לדמוי... האמת שווה לנסות בלי  סתם להשכלה כללית, על אינציקו ומדאי תפסתי לא פעם ללא שום פתיון...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|