קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום רב מחפש רולר לזרזור 3000 הכיוון הוא שימנו יחד עם זאת יש לי רולר חופי מאוד מוצלך שהוא ממש סוס עבודה וחשבתי לעצמי האם כדאי אותו ב3000 אם למשהו יש ניסיון עם האוקומות בכל מה שקשור לזרזור וחוטי בד דקים אשמח לדעת http://www.vintt.com/product.asp?productid=1831
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
יש קצת ניסיון עם אוקומות.....  בכל הקשור לקטנים שבניהם אז ברשותי SALiNA SA30 , שנראה אגב דומה בצורה מפתיעה לרולר שהצגת....  בשימוש אצלי לג'יג לייט וז'רזור מהקיאק. רולר איכותי , סוס עבודה , אוסף חוט בד מצוין ועושה עבודה נהדרת...אפילו בתנאים קשים. http://www.dolfin.co.il/index.php?pids=18&theme=he
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 13, 2011, 22:48:42 PM על ידי טל.
|
|
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכם על התשובה אני מוכן להשקיע 500 -600 יש עוד מישהו שיש לו נסיון זרזור חופי עם רולרים של אוקומות? טל? כמה ליברות יש לך על האוקומה
|
|
|
|
|
תודה לכם על התשובה אני מוכן להשקיע 500 -600 יש עוד מישהו שיש לו נסיון זרזור חופי עם רולרים של אוקומות? טל? כמה ליברות יש לך על האוקומה
שימנו סטראדיק 3000 FI רולר מצויין שיעבוד להמון זמן סוס עבודה ועוד יישאר לך עודף אם תזמין מאי ביי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שימנו סטראדיק 3000 FI רולר מצויין שיעבוד להמון זמן סוס עבודה ועוד יישאר לך עודף אם תזמין מאי ביי אישית- נסיון מצוין עם סטרדיק, 5000 אמנם אך בכל זאת... כמדומני, זו שציין דודו מהירה יותר מהאוקומה, לטעמי גם חזקה יותר.... מבחינת מחיר- האוקומה אכן זולה יותר ונראה כי טל מרוצה ממנה...
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לגבי האקומה, שימו לב שיש סלינה ויש סלינה 2... כמדומני, לסלינה 1 היתה בעיה סידרית במסדר החוט שגרמה ללא מעט בעיות (החוט היה נכנס בין הקשת למיסב). אז אם אתה רוכש סלינה 1 חדשה, בדוק ותקן את הבעיה לפני שהיא תקרה דווקא ברגע שיש לך דג מפלצת בצד השני 
|
|
|
|
dudiby
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני הזמתי מאיביי PENN PURSUIT 4000 רולר מצוין ללא פלונטרים על חוט בד 20 מגיע בהרבה מידות כולל 3000 אבל לא ראיתי אותו בארץ כי זה דגם 2011 די חדש מומלץ בחום
|
|
|
|
|
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
dudiby
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תבדוק את הרולר שרשמתי הוא יותר טוב מה fierce
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לי אישית אין ניסיון טוב עם אוקומה לעומת ניסיון טוב עם שימנו ובמיוחד בסידור חוטי בד. לא אוהב את החופש ואת האעשים לאחר שימוש של כמה חודשים
לפני ההמלצה על סוג הרולר, כדאי לבדוק התאמה,
לאיזה מקל רוצים לשדך את הרולר?
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
שמת לב שהרולר של שימנו מוגדר במפורש למים מתוקים?מה שאומר, שאלא אם אתה מתכוון לז'ירז'ור בכנרת, עדיף שתפסול אותו (רולרים למים מתוקים ברמת מחיר נמוכה בנויים עם מייסבים שלא עמידים בקורוזיה כדי להוזיל עלויות - התוצאות במקרה של מפגש עם מי מלח...לא נעימות)
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
אני אישית מניסיוני ומהיכרות עם רולרים רבים לאה הייתי הולך על שמהו פשוט, אם אתה משקיע עד כ 500 שח אתה יכול לקבל יופי של מכונה רבה ממוצעת של שימאנו זה מעולה. יש ריובי כמה סוגים לא רע בכלל. וכמובן ישנם רולרים פשוטים יותר אותם לא נזכיר אני אישית אוהב שימאנו מה גם שהוא עמיד יותר לזרזור מבחינת המבנה המכני שלו ואיכות חלקיו.
בהצלחה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לצורך הבהרה בלבד, הרולר המדובר של שימנו, מתאים גם למיים מלוחים וזאת לפי היצרן באתר שלו
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
שני רולרים מצויינים חזקים ועובדים לאורך זמן:
1 Shimano Nexsave 3000 יופי של מכונה חזקה ועמידה ובמחיר זול (כ 400 ש"ח) 2 Shimano Seido 3000 גם כן מכונה מצוינת קצת יקרה יותר מהנקסייב.
אם אתה רוצה משהו קצת יותר על רמה:
SHimano Ultegra Advanced 3000HG פצצה של מכונה אני עובד איתה עובדת חלק ונקי יצאו עליה דגים יפים.
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|