|
אני משתמש באופינל - חברה צרפתית מוכרת .
הסכין נראה כמו אולר עם ידית עץ , נרכש ביוון .
מהרשימה של קודמי הייתי ממליץ על הבובה בלייד - תראה סירטונים ביו טיוב ...סוס עבודה .
|
|
|
|
|
Yaxell שווה כול שקל 
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכל המשתפים על המידע...  הפכתם אותי עכשיו לחצי מומחה לסכינים...  ותרגישו בנוח להמשיך, זה מעניין... 
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שמעון, דרייזיק זו לא חברה אלא ליין מהסכינים של ווסטהוף. ווסטהוף שנחשבת לאחת החברות המובילות בתחום הסכינים (ובעיני רבים, כולל השפים הגדולים והמוכרים של העשור האחרון הראשונה והמובילה!) ממוקמת כמו מספר חברות נוספות שמתמחות בפלדות אלחלד בעיר סולינגן בגרמניה. לפני כמה שנים הגעתי מטעם העבודה לוופרטאל והאן ואי אפשר היה לוותר על ביקור בעיר הסכינים  שם התברר לי שזו גם עיר המולדת של אדולף אייכמן בין היתר  יש ליין קטן של אולרי דרייזיק אבל שום דבר רציני בתחום המטבחים...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
ווסטוף קנו את דרייצג לפני כמה שנים ... תחלק את המידע פה ל2 סכינים אירופאיות : ווסטוף ארקוס ויקטורינוקס וכו
וסכינים יפניות: קאסומי שון קאי וכו
אם יש לך תקציב לסכין ב1000 הייתי הולך על קאסומי ( שהדגם היקר עולה 1000 רגיל בערך 800 ) אם אתה מחפש משהו שפוי יש סכין פילוט של ארקוס ( תוצרת ספרד לא ארקוסטייל ) צריכה לעלות 150 ש"ח
בכל מקרה אני עובד בחנות לכלי בית ואם תרצה קצת יעוץ בפרטי אני ישמח לענות לך
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ווסטוף קנו את דרייצג לפני כמה שנים ... תחלק את המידע פה ל2 סכינים אירופאיות : ווסטוף ארקוס ויקטורינוקס וכו
וסכינים יפניות: קאסומי שון קאי וכו
אם יש לך תקציב לסכין ב1000 הייתי הולך על קאסומי ( שהדגם היקר עולה 1000 רגיל בערך 800 ) אם אתה מחפש משהו שפוי יש סכין פילוט של ארקוס ( תוצרת ספרד לא ארקוסטייל ) צריכה לעלות 150 ש"ח
בכל מקרה אני עובד בחנות לכלי בית ואם תרצה קצת יעוץ בפרטי אני ישמח לענות לך
דרייצק (קלשון) זה הלוגו של ווסטהוף ומעולם לא היתה חברה בפני עצמה ולא נקנתה על ידי ווסטהוף... לפני כ-15 שנה היה להם ליין של מוצרים (סכיני מטבח) שנקרא ווסטהוף דרייצקוורק אבל לא יותר מזה...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אני רכשתי לפני כמה חודשים סכין Miyaby והיא כרגע הטובה ביותר שהשתמשתי. מה גם שהיא חדה רצח בעקב הסכין ( איפה שסכינים אחרות לא ) וזה פשוט חותך אותך עם כל מגע . כבר נגמרת לי קופסת הפלסטרים של חבורת החצר בגללה.
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם אתה אנדרי כל כך נלהב מהם.. עד כדי כך שקנית עוד 4 אחרי הראשונה, נראה שאכן אלו סכינים בטופ שבטופ... סחטיין על השיתוף המושקע... 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אומנם באיחור רב אני מגיב אבל הגדולה בפורום זה שהמידע נשמר וברגע שאני נתקל בדג שאני לא מצליח לפלט ומחפש מידע על פילוט אני מוצא פה סקירה מקיפה ורצינית 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה מידע יש כאן. יחד עם זאת השקעה "בכלי עבודה", לרוב הוא פונקצייה של תחביב ,או מקצועיות. בדיוק כמו שאב-בית לא ירכוש מברגת מקיטה ב 1200 שח בשביל 10 דקות עבודה בשנה לבית. מכאן אפשר להקיש שלא קונים סכין ב 1000 שח לפלט דג אחד בשנה . למרות זאת ,אנו הזכרים תמיד רוצים את הטוב והכי טוב שיש, אז למה שלא נרכוש מקיטה או סכין יפנית 
|
|
|
|
|
שלום,הצטרפתי לפורום כדי לגלות מאיפה כל הכניסות לאתר שלנו מגיעות ושמחתי לגלות הרבה פרגון לחנות שלנו. אני מודה לכל הלקוחות שהמליצו! בדקתי את התקנון וראיתי שאין בעייה לאנשים עם אינטרס מסחרי לפרסם בפורומים (לפחות לא הייתה אף מילה נגד זה), אז אני רוצה להזמין אתכם לחנות שלנו: https://www.japanese-knives.co.il/
חשוב שתדעו מה אתם קונים, וראיתי פה כמה אזכורים מטעים לגבי "פלדה מקופלת", אני מציע לכם לקרוא על הנושא כאן: https://www.japanese-knives.co.il/myth-buster-1-damascus/בנוסף, ישנם באתר שלנו עוד הרבה מאמרים ששווה להעיף עליהם מביט. באתר שלנו תוכלו למצוא סכיני פילוט בסגנון יפני מסוג דבה: https://www.japanese-knives.co.il/product-category/deba/וגם שלל סכיני מטבח מכל הסוגים והמינים, כולם יפניים עשויים בעבודת יד. אני מצרף קוד קופון של 6% הנחה בקנייה מעל 500 ש"ח ל-24 שעות הקרובות: fishingforum6160925 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל: