טוב ביקשתם כל כך יפה אלמד אתכם טריקים ישנים שכבר לא אוכל אצל אישתי לאחר שנתתי לחבר בער טריק או שתיים ושכחתי למחוק מהווטסאפ והיא ראתה את זה וקיבלתי בראש

מאז לא רואה ים כמעט

פה אין לה גישה גם אם יהיה אני יכול לחסום אותה פה זה הנוחיות שלי

גבר לא...?
אז ככה :
1. לעולם אבל לעולם אל תאמר לה אני יוצא לבד תמיד תאמר לה שאתה יוצא עם עוד אדם או יותר , ככה יהיה לה פחות ספקות

2. לעולם אל תאמר לה שאתה חוזר מהים שנהנת והיה לך כיף

טעות שיעלה לך ביוקר. הרי אתה בים והיא בבית מנקה או עם הילדים והדרישות שלה לגביך יגברו ובסופו של דבר תהפוך לעקרת בית.
3. תמיד תאמר לה יומיים לפני שאתה רוצה לצאת לים " אוף איזה בעסה ותתן פרצוף של דכאון כאילו גנבו לך את הקיאק " היא תשאל אותך מה קרה? תחזיר לה אין לי ים כל השבוע לפי התחזית אין ים

ועם הפרצוף הזה תשאר עד הבוקר , ותאמר לה אני לפחות אהיה איתך ותתן לה להרגיש טוב

פה אתה משחק אותה עד הערב שטוב לך איתה ובערב אתה תשב בסלון ותראה תחזית בחדשות ותפתיע אותה בצעקה ישששש וויייי יש לנו ים מחר . תפתיע אותה ואז תתחיל סבב טלפונים לחברים אתם באים מחר ? ובשעות האלה המאוחרות היא לא תנסה אפילו להרוס לך , ותמצא עצמך בים למחרת

4. תרגיל העוקץ היומי שלי , תתאפק יום לפני לא לאמר לה שאתה יוצא . תקח אותה לקניות תעשה כלים גינה שטוף לה את האוטו קח את הילדים לפארק שעשועים שיהיה לה כמה שעות של שקט ונחת .
ובלילה שהיא ישנה תפתיע אותה שהיא ממש בשיא שלה , תאמר לה : מאמי אין לי כלום לעשות מחר מה את אומרת אולי אצא לכמה שעות בים עם XYZ והיא מרוב שהיה לה טוב במהלך היום ולא הצלחת להרגיז אותה

וביחוד שאתה תופס אותה בשיא הרוגע שהיא ישנה גם אם היא תאמר לך לא תצא לפנות בוקר לפני שהיא מתעוררת ותספר לה סיפור שהיא אמרה כן
יש עוד חברים זה מספיק לבנתיים אני אשמח אם תוסיפו

סודות מהבית.
רק חשוב לי שתבינו כל הסיטואציות שהצגתי פה בפניכם "מעולם "לא היו בביתי וזה מקרים ששמעתי "מחברי" הקרובים