פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   דמוי לברקודות גדולות באילת, עזרה? |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: דמוי לברקודות גדולות באילת, עזרה? (נקרא 7573 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
58
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
שי אני בכיוון שלך בימים הקרובים אז צפה לצילצול  יש לי קופסה של כתר עם כול מיני דמויים, בעיקר גדולים שאולי יעניינו אותך... סתם יושבים ומתבשלים בקופסה ואני לא משתמש בהם... קח תנסה ואם זה עזר, תוריד אותם בדרך חזרה וגם איזה דג...  מלך. בארטר אמיתי... סגור. 
|
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
ברגע שאתה מטרגט דגי מטרה כ״כ גדולים (ועוד ברקודה) קצת קשה לי להאמין ש 20 ליברה יספיקו
בכל מקרה גם אם תשתמש ב20, תדאג טוב טוב לקלאץ כי זה יכול להיקרע בצ׳יק
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
58
|
|
ברגע שאתה מטרגט דגי מטרה כ״כ גדולים (ועוד ברקודה) קצת קשה לי להאמין ש 20 ליברה יספיקו
בכל מקרה גם אם תשתמש ב20, תדאג טוב טוב לקלאץ כי זה יכול להיקרע בצ׳יק
לקחתי לתשומת ליבי, תודה על ההארה... 
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי לדעתי בחירה מעולה. הדימוי למרות אורכו עף יפה מאוד וגם בגלגול בינוני עד איטי עובד יפה. שיטת העבודה שעבדה בשבילי היא גלגול איטי עם עצירות מדי פעם וטוויץ'. אני מכיר גם כאלה שעובדים רק עם טוויצ'ים וכמעט ללא גלגול. לגבי החוט, 20 ליברה זה בסביבות ה9 קילו..לדעתי עם קלאץ' מעט פתוח ואין לך מה לדאוג. עוד דבר. אני הוצאתי ברקודה די גדולה שנה שעברה (מעל 2 קילו ) והשיניים שלהם לא צמודות ככה שלא בטוח שצריך כבל. זה לא כמו שיניים של פלמידה או גומבר אבל תכלס לא הייתי לוקח סיכון והולך על כבל. שיהיה בהצלחה
שי.
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
58
|
|
היי לדעתי בחירה מעולה. הדימוי למרות אורכו עף יפה מאוד וגם בגלגול בינוני עד איטי עובד יפה. שיטת העבודה שעבדה בשבילי היא גלגול איטי עם עצירות מדי פעם וטוויץ'. אני מכיר גם כאלה שעובדים רק עם טוויצ'ים וכמעט ללא גלגול. לגבי החוט, 20 ליברה זה בסביבות ה9 קילו..לדעתי עם קלאץ' מעט פתוח ואין לך מה לדאוג. עוד דבר. אני הוצאתי ברקודה די גדולה שנה שעברה (מעל 2 קילו ) והשיניים שלהם לא צמודות ככה שלא בטוח שצריך כבל. זה לא כמו שיניים של פלמידה או גומבר אבל תכלס לא הייתי לוקח סיכון והולך על כבל. שיהיה בהצלחה
שי.
שי, תודה על הסבר תמציתי וטוב.  . . נ.ב, יודע שכבר אמרתי, אבל יש לך שם יפה... 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
58
|
|
טוב, אז גיאצ׳וק המלך הבלתי מעורער עבר אצלי והשאיר דמויים לאילת.  תודה גיאצ׳וק, אין עליך.  כולי תקוה להחזיר את הדמויים עם כמה דגים יפים... 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
תודה על הקפה והתירוץ לברוח ממסע הקניות עם האישה  בהצלחה בים האדום 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אגב, לפי צבע הקופסא הדמוי שוקע. שים לב איפה אתה עובד איתו..
שוב בהצלחה!
שי
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
קצת באיחור  אבל בכל מקרה, לגבי הריג - הכי פשוט שיש. עופרת 50 עד 80 גרם על החוט הראשי, סוויבל, כבל פלדה ובקצה קרס בהתאם לגודל דג הפיתיון (למיטב זכרוני השתמשתי בVMC LIVE BAIT 0/8). שעה - ערב לתוך הלילה, אחרי השקיעה. מיקום - המזח שליד המלון של הרודס, בערך באמצע המזח, לכיוון הים הפתוח ולא לכיוון הבריכה. וחוץ מזה, מאחל לך המון הצלחה, והאמת - מקווה שתתפוס בהמה כזו על הציוד ז'ירז'ור ולא ציוד דיג חופי 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
58
|
|
קצת באיחור  אבל בכל מקרה, לגבי הריג - הכי פשוט שיש. עופרת 50 עד 80 גרם על החוט הראשי, סוויבל, כבל פלדה ובקצה קרס בהתאם לגודל דג הפיתיון (למיטב זכרוני השתמשתי בVMC LIVE BAIT 0/8). שעה - ערב לתוך הלילה, אחרי השקיעה. מיקום - המזח שליד המלון של הרודס, בערך באמצע המזח, לכיוון הים הפתוח ולא לכיוון הבריכה. וחוץ מזה, מאחל לך המון הצלחה, והאמת - מקווה שתתפוס בהמה כזו על הציוד ז'ירז'ור ולא ציוד דיג חופי  רון תודה רבה, הריג כבר מוכן (שלושה למען האמת). ואחרי המון עיכובים ביום חמישי הקרוב אני יוצא לאילת.  יחד איתי באים צחי ג. (התותח המגנט)  וחבר בשם שלום (לא מהפורום). יוצאים בשעות הערב קרי מגיעים בשעות הלילה... מי ששם מוזמן, מי שרוצה להצטרף מוזמן גם...  אילתים יקרים (שלום המלך, עידו התותח), אתם יותר ממוזמנים לערב של כיף,  נשב כנראה בחוף הצפוני ונטייל בין המזח של הרודס לשובר של המפלט האחרון. ישנים במהלך היום  דגים בשאר הזמן...  הדמויים הגיעו, ההמלצות נרשמו, הציוד הוכן, האוכל והטעימים האחרים הוזמנו...  כל מה שנשאר זה לעלות לאוטו יום חמישי בערב... 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 01, 2014, 15:22:42 PM על ידי שי דביר (שי שם פרטי)
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3]
|
|