| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 8/8/2014 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17:30 | גיג בינוני - cormoran 90 גרם | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 1 | 2.5 |
הדו"ח:
אהלן חברים, כבר הרבה זמן לא יצאנו לים...שוב דו"ח צנוע..
לאחר התייעצות משפחתית ולחצים עליי, הוחלט שהפעם לא יוצאים בשישי בבוקר אלא דווקא בצהריים, התוכנית - יציאה בסביבות 13-14:00 לגרירה עד משהו כמו 16:00 ואח"כ ג'יג
הפעם בגלל שלא השכמנו מוקדם גם אחותי נועה הצטרפה אלינו...יש אומרים שבחורה על הסירה זה מזל רע אבל לקחנו את הסיכון

נכנסים כרגיל, ים לא נמוך בכלל עם רוח מאוד חזקה, פורשים את החכות ומתחילים גרירה....בסביבות 15:30 החלטנו שמיצינו והגיע הזמן להגיע לנק' ולעבוד.
יום לפני היציאה (חמישי) קפצנו לבקר את חברנו הטוב סאלח מקפטן ג'ק, דאגנו לו לבירה קרה
ועל הדרך התחדשנו ב 4 ג'יגים של cormoran אחד של williamson וג'יג ל slow pitch שהייתי חייב לנסות של bassday..עובדים במרץ, 4 חכות במים, אני עם הסלואו פיטש אבל אין שום דבר.. סביבות 17:20 כולנו קופצים למים להתרענן פרט לאחי שממשיך לעבוד.. כמה דקות לאחר מכן, הוא ננעל, אני מיד מטפס חזרה על הסירה ומתכונן לעזור, יש יציאות חוט יש נגיחות קטנות, הנעילה הייתה ממש על הקרקע..פחות מדקה והוא נגזר

כולם בינתיים חזרה על הסירה, אני זונח את הסלואו פיטש לטובת cormoran 90 גרם- סגול זהוב כסוף (ג'יג יפה)
2-3 הורדות ופתאום ממש בהקפצה הראשונה או השניה אני ננעל, הקלאץ' דיי פתוח, הדג מתנהג טיפה מוזר, נגיחות קטנות שחלק מהזמן לא מוציאות כמעט חוט עד שאני מתחיל לחשוש שזה אבונפחה, מהדק עוד טיפה קלאץ' ואז מבין שאו שזה אבונפחה מפלצת (גם כאלה יצא לנו ובטוח שגם לכם) או משהו נחמד... תוך דקה שתיים הדג מתעייף ואני מתחיל להעלות אותו אליי במהירות, קרוב אליי הוא פתאום לוקח שוב חוט - אבונפחה זה לא...
מרים אלי ורואה שוב פארידה נחמדה מאוד, אחי עם הרשת, ויש סושי

מפה כבר התחלנו לפתח תיאבון השעה רק 17:30 וכבר יש דג על הסירה, לצערי מרגע זה הירם התחיל לרדת ולא היה לנו אפילו לא נגיעה נוספת על החכות.
כמה תמונות של אחותי היפה עם המלכה ומקפלים.
בחוף לצערנו נאלצנו להתעכב עוד שעתיים וחצי בגלל פנצ'ר בגלגל של העגלה, לפחות הלקחים הופקו ויציאה הבא יש כבר ספייר חדש.
בקיצור, אחלה יציאה, רק דגיג אחד אבל היה תענוג