mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקל ליאון צמפיונס, 2 חלקים 3 מטר, 200-300 טסט במצב מצוין כמעט ללא שימוש
מחיר 100 שח
אני מהמרכז 0542291341
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
תמונה גם של הרולרים וגם של המקל תתקבל בברכה
|
-------------------------------
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה ציוד סטנדרטי לחלוטין .
הרולרים מופיעים באתרי היבואנים
|
|
|
|
kobishani
|
מנותקגיל:
61
|
|
אז אני מבין שאתה שולח אותי לחפש???
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
במה אתה מתעניין?
|
|
|
|
kobishani
|
מנותקגיל:
61
|
|
חשבתי בכיוון המקל אבל יש לי יותר ארוך טיפה אז ירדתי מהעניין
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מקל ליאון צמפיונס, 2 חלקים 3 מטר, 200-300 טסט במצב מצוין כמעט ללא שימוש
מחיר 100 שח
אני מהמרכז 0542291341
בהצלחה במכירה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זיל הזול
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
מחיר זול בטירוף ! בהצלחה במכירה אם תתן תמונה יכול להיות שאני אהיה קונה פוטנציאלי 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מצאתי תמונה שלו בשום אתר. לצלם ולעלות תמונה של 2 ס"מ ברזולציה נמוכה זה חסר ערך,נראה כמו כל מקל אחר או 2 יחידות של מקל מטאטא.
בכל אופן, זו הסידרה הנפוצה בארץ לדייג כבד, מקל מוכר וידוע עם הכי הרבה קבלות מהשטח
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לא מצאתי תמונה שלו בשום אתר. לצלם ולעלות תמונה של 2 ס"מ ברזולציה נמוכה זה חסר ערך,נראה כמו כל מקל אחר או 2 יחידות של מקל מטאטא.
בכל אופן, זו הסידרה הנפוצה בארץ לדייג כבד, מקל מוכר וידוע עם הכי הרבה קבלות מהשטח
יש מצב אתה עושה משלוח לצפון ?
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני צריך למצוא דרך לארוז אותו. המקל כ 1.60 אורך כל חלק. מפחד על שבירת הטבעות. אין לי בעיה לשמור לך אותו, ולראות מי נוסע לצפון או מי בא למרכז
באם מתאים לך, אני אתך
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
המקלות של ליון מסדרת הצ'מפיון קיבלו אמנם מקום של כבוד בפנתאון מקלות הדיג לאינטיאסים אבל הדגם שמככב אצל הרוב המוחץ ושגרף את אותן הקבלות שאתה מדבר עליהן הוא הדגם של 3.30 מ' ולא ה-3 מ'. בתור אחד שמחזיק במקל של 3 מ' אני חייב לציין שהוא חזק רצח אבל פחות נוח מבחינת הטלה. לי לפחות... בכול מקרה,מדובר על מקל חזק מאד והמחיר מצויין למקל שלא ראה יותר מדי ים 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני צריך למצוא דרך לארוז אותו. המקל כ 1.60 אורך כל חלק. מפחד על שבירת הטבעות. אין לי בעיה לשמור לך אותו, ולראות מי נוסע לצפון או מי בא למרכז
באם מתאים לך, אני אתך
דבר איתי בפרטי מוטי 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|